Tattoos....

Απάντηση: Re: Tattoos....

Καλα ρε Νικόλ δεν είσαι λίγο μεγάλη πια για αυτά; :flipout:

Μεγάληηηηηηηηη; :damnyou: ε, όχι και μεγάλη....
Δεν θεωρώ ότι αυτά τα πράγματα έχουν να κάνουν με την ηλικία, το ήθελα πολύ καιρό να κάνω και τώρα θεώρησα πως είμαι έτοιμη να κάνω κάτι τέτοιο και να δεχτώ πως θα το έχω πλέον μόνιμα πάνω μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tattoos....

Προσωπικά φίλε μου προτιμώ να ανοίγω τους ορίζοντες μου διαβάζοντας, ταξιδεύοντας και επικοινονώντας με ανθρώπους. Αν προσέξεις ξανά το post μου θα δεις ότι γράφω πως δεν το κάνουν όλοι για τους λόγους που προανάφερα. Και όχι δε σε θεωρώ "κάπως" επειδή έχεις σκουλαρίκι ή επειδή σου αρέσουν τα τατουάζ. Άλλωστε δε σχηματίζω άποψη για κάποιον χωρίς να τον γνωρίζω, γιατί δεν πιστεώ ότι τα ρούχα, τα σκουλαρίκια και τα τατού αποτελούν μορφή έκφρασης πιο σημαντική από το γραπτό και προφορικό λόγο και την άμεση επικοινωνία. Απλά έγραψα τη γνώμη μου γιατί το post ανοίχτηκε για να πούμε αν μας αρέσουν τα Tattoo ή όχι.

Να σαι καλά, και αφού τα τατού και τα σκουλαρίκια αρέσουν σε εσένα, μη δίνεις βάση στα δικά μας γούστα. Σημασία έχει να νιώθεις εσύ ο ίδιος όμορφα με αυτό που κάνεις.

Πάντως, μου κάνει εντύπωση που ενώ θέλεις να ανοίξεις τους δικούς μας ορίζοντες, βάζεις μπιπ αντί για τη λέξη ομοφυλόφιλος. Θεωρείς την ομοφυλοφιλία ώς κάτι κατακριταίο, ή ήθελες να γράψεις το μειωτικό χαρακτηρισμό π...ης και μας προστάτεψες την τελευταία στιγμή;

Τελικά δέχεσαι το συμβολισμό στην εμφάνιση ; (σκουλαρίκι στο δεξί αυτί = ομοφυλόφιλος, τατου = κάτι άλλο) ή όχι
Ψιλοπιάστηκες με την λέξη που χρησιμοποίησα έχω την εντύπωση. Δεν είχα τέτοια επιθυμία να την πω σε κάποιον.-bye-

Από εκεί κ πέρα πάντως, βασικά θα έλεγα αδελφή απλά είπα να μην το πω λόγω του φόρουμ αλλά το λέω τώρα. :firstprize:
Εδώ μέσα κάνουμε συζήτηση, λέμε τα γούστα μας, τις απόψεις μας. Κάθε άποψη είναι δεκτή πιστεύω.

Κ εφόσον ζητάς την δική μου άποψη για το αν η εμφάνιση είναι συμβολισμός, θα σου απαντήσω λέγοντας ότι είναι 50-50. Το θέμα είναι εγώ που έκανα κάτι εκτός του 'κατεστημένου' πως το βλέπω κ όχι εσύ(όχι εσύ Δημήτρη αλλά γενικά μιλώντας). Αν εγώ πιστεύω ότι έγινα μάγκας που έκανα τατουάζ για παράδειγμα.
Για εμένα προσωπικά, το τατουάζ είναι μια έκφραση, μια εκδήλωση...

Καλα ρε Νικόλ δεν είσαι λίγο μεγάλη πια για αυτά; :flipout:

Καλά, είναι δυνατόν ποτέ να χαρακτηρίζει ένας άντρας μια γυναίκα μεγάλη; Και να απαιτεί να συνεχίσει να ζει; Νόμιζα πως όσοι το έκαναν είχαν εκλείψει λόγο φυσικής επιλογής:flipout: :flipout:

Δεν υπάρχουν μεγάλες γυναίκες πλην της Αικατερίνης:flipout: :flipout:

Καλά, είναι δυνατόν ποτέ να χαρακτηρίζει ένας άντρας μια γυναίκα μεγάλη; Και να απαιτεί να συνεχίσει να ζει; Νόμιζα πως όσοι το έκαναν είχαν εκλείψει λόγο φυσικής επιλογής:flipout: :flipout:

Δεν υπάρχουν μεγάλες γυναίκες πλην της Αικατερίνης:flipout: :flipout:

Άστον Δημήτρη, ζηλεύει που είμαι 5 χρόνια μικρότερη του.....:flipout: :Banane0:

Εδώ είναι το θέμα Δημήτρη εκμεταλλεύομαι την θέση μου για αυτο τολμάω και τα γράφω αυτά, και συνεχίζω...
Τότε γιατί μας την κρύβεις;;;;;; :beee:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tattoos....

Ψιλοπιάστηκες με την λέξη που χρησιμοποίησα έχω την εντύπωση. Δεν είχα τέτοια επιθυμία να την πω σε κάποιον.-bye-

Ναι ρε φίλε έχεις δίκιο, σόρρυ αν ήμουν κάπως απότομος. Να σαι καλά

:ernaehrung004:

Εδώ είναι το θέμα Δημήτρη εκμεταλλεύομαι την θέση μου για αυτο τολμάω και τα γράφω αυτά, και συνεχίζω...
Τότε γιατί μας την κρύβεις;;;;;; :beee:

Για να την πατήσεις και να πάς μέσα για παιδεραστία:flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tattoos....

Ναι ρε φίλε έχεις δίκιο, σόρρυ αν ήμουν κάπως απότομος. Να σαι καλά

:ernaehrung004:
Οι γαύροι πρέπει να είναι ενωμένοι μεταξύ τους άλλωστε !!! :grinning-smiley-043-bye-:ernaehrung004:

Για να την πατήσεις και να πάς μέσα για παιδεραστία:flipout: :flipout:

παιδεραστία;;;; Πιστεύετε ότι λέί και μιλάτε για παιδεραστία;! :flipout:

Και ποια 5 χρόνια;;; 4 είναι και 10 μήνες, δεν θέλω ανακρίβιες...

Last edited:
Νικόλ κάνε αυτό που έχεις στο avatar σου.

Οσο για τα μακρυά μαλλιά υπάρχει και η εκδοχή ότι επειδή θα ψιλοκρύβεται θα προσπαθούν να δουν την εικόνα ολόκληρη με αποτέλεσμα να τραβάς βλέμματα.....

Η ουσία είναι οτι αν το κάνεις Νικόλ το τατουάζ εννοείται οτι θα ΠΡΕΠΕΙ να βάλεις και φωτογραφίες μετά να δούμε το αποτέλεσμα..σωστά?

παιδεραστία;;;; Πιστεύετε ότι λέί και μιλάτε για παιδεραστία;! :flipout:

Και ποια 5 χρόνια;;; 4 είναι και 10 μήνες, δεν θέλω ανακρίβιες...

Πάλι λάθος το λες..... είναι 4 χρόνια 11 μήνες και 13 μέρες....:music-smiley-005:
Εγώ δεν έκρυψα ποτέ την ηλικία μου και δεν έχω και λόγο (ακόμη) για να την κρύψω... είμαι 23 ετών και 2 μηνών :flipout:

Πάλι λάθος το λες..... είναι 4 χρόνια 11 μήνες και 13 μέρες....:music-smiley-005:
Εγώ δεν έκρυψα ποτέ την ηλικία μου και δεν έχω και λόγο (ακόμη) για να την κρύψω... είμαι 23 ετών και 2 μηνών :flipout:

Μπα μπα..έχουμε και πιπίνια στην παρέα..?:flipout: (ελπίζω να μην σε προσβάλει ο χαρακτηρισμός..)

Re: Απάντηση: Re: Tattoos....

Ωχ! δύο μηνών; Χρόνια πολλά βρε να τα εκατοστήσεις!

Η ουσία είναι οτι αν το κάνεις Νικόλ το τατουάζ εννοείται οτι θα ΠΡΕΠΕΙ να βάλεις και φωτογραφίες μετά να δούμε το αποτέλεσμα..σωστά?

Ειδικά αν με ακούσεις και το κάνεις λίιιιιιγο πιο κάτω.... :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tattoos....

Ωχ! δύο μηνών; Χρόνια πολλά βρε να τα εκατοστήσεις!

Ειδικά αν με ακούσεις και το κάνεις λίιιιιιγο πιο κάτω.... :grinning-smiley-043

Καλά με δουλεύεις, αφού μου είχες ευχηθεί στα γενέθλια μου!!!!!!
Δηλαδή εσύ μου προτείνεις να το κάνω;

Δημήτρη μην ανησυχείς δεν τον παρεξηγώ τον Στράτο.....