Tattoos....

Πάσο..αν ενοχλεί το πόστ παρακαλώ να διαγραφεί και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη....(Δημήτρη,το σχόλιο μου δεν είναι για σένα..)
Όχι τίποτα,αλλά είναι δύσκολες οι εποχές..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tattoos....

Καλά με δουλεύεις, αφού μου είχες ευχηθεί στα γενέθλια μου!!!!!!

Ναι... τελικά ήδη έχει αρχίσει και με βαραει το Alzheimer... Γέρασα!!!!

Δηλαδή εσύ μου προτείνεις να το κάνω;

Σοβαρά τώρα (όσο σοβαρά μπορώ να μιλήσω σήμερα...) ειλικρινά δεν γνωρίζω, απλά φοβάμαι όπως το φαντάζομαι ότι μπορεί να μην είναι ωραίο, αλλά μπορεί να είναι και κάποιο κολλημά μου και να 'μαι εντελώς λάθος... Είναι και ότι δεν υπάρχει undo...

Δημήτρη μην ανησυχείς δεν τον παρεξηγώ τον Στράτο.....
Ενώ τον Πετράν;;; :flipout:

σας αρέσουν ή δε σας αρέσουν; Έχετε πάνω σας κάποιο tattoo ή έχετε σκεφτεί να κάνετε; κι αν ναι, ποιά σχέδια προτιμάτε;
Εγώ αυτές τις μέρες είμαι στο ψάξιμο για να βρω μαγαζί για να πάω να κάνω, στο σχέδιο όμως ευτυχώς έχω καταλήξει :music-smiley-005: . Γνωρίζετε κανένα καλό μαγαζί;

Για εμένα προσωπικά δεν θα έκανα κάτι σίγουρα. Aν όμως έβλεπα σε μια γυναίκα ένα μικρό και διακριτικό που να φαίνεται μόνο σε «ιδιαίτερες» στιγμές θα μου άρεσε απείρως, (αρκεί να μην ήταν νεκροκεφαλή χεχε)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tattoos....

Ναι... τελικά ήδη έχει αρχίσει και με βαραει το Alzheimer... Γέρασα!!!!

Σοβαρά τώρα (όσο σοβαρά μπορώ να μιλήσω σήμερα...) ειλικρινά δεν γνωρίζω, απλά φοβάμαι όπως το φαντάζομαι ότι μπορεί να μην είναι ωραίο, αλλά μπορεί να είναι και κάποιο κολλημά μου και να 'μαι εντελώς λάθος... Είναι και ότι δεν υπάρχει undo...

Ενώ τον Πετράν;;; :flipout:

Είδες που το παραδέχεσαι πως γέρασες....:flipout:
Μήπως δεν έχεις καταλάβει για πιο σημείο εννοούμε λέγοντας "αυχένα";:flipout: :flipout: :flipout:
Τον Petran δεν τον γνωρίζω οπότε αν έγραφε αυτό που έγραψες εσύ θα μπορούσα να το παρέξηγήσω, ενώ εσένα σε ξέρω....

Λοιπόν Νικόλ το tattoo να το κάνεις, μόνο αν η εικόνα του εαυτού σου που φέρνεις στο μυαλό σου σε ικανοποιεί.Αν το θεωρείς ένα στολίδι πάνω στο σώμα σου, που κατά την προσωπική μου γνώμη είναι, τότε go for it.Μην ακούς τους συντηρητικούς μεσήλικες του forum(πλάκα κάνω)!Σχόλια του τύπου "και αν το βαρεθείς, τί γινεται κλπ" είναι να'χαμε να λέγαμε και να συλλογιζόμασταν.Το γουστάρεις?Το κάνεις.Και αν,λέμε αν, το βαρεθείς...ε τότε το συνεχίζεις(εξαπλώνεις) ή κάνεις cover-up.Περιμένουμε φωτό.Και κανένα piercing ίσως?

Απάντηση: Re: Tattoos....

Λοιπόν Νικόλ το tattoo να το κάνεις, μόνο αν η εικόνα του εαυτού σου που φέρνεις στο μυαλό σου σε ικανοποιεί.Αν το θεωρείς ένα στολίδι πάνω στο σώμα σου, που κατά την προσωπική μου γνώμη είναι, τότε go for it.Μην ακούς τους συντηρητικούς μεσήλικες του forum(πλάκα κάνω)!Σχόλια του τύπου "και αν το βαρεθείς, τί γινεται κλπ" είναι να'χαμε να λέγαμε και να συλλογιζόμασταν.Το γουστάρεις?Το κάνεις.Και αν,λέμε αν, το βαρεθείς...ε τότε το συνεχίζεις(εξαπλώνεις) ή κάνεις cover-up.Περιμένουμε φωτό.Και κανένα piercing ίσως?

Σ' ευχαριστώ!!! Για piercing κάποια στιγμή σκεφτόμουν να κάνω στην μύτη, αλλά επειδή έχω ήδη από 3 στο κάθε αυτί, είπα να το αφήσω.....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tattoos....

Μήπως δεν έχεις καταλάβει για πιο σημείο εννοούμε λέγοντας "αυχένα";
Δεν είναι αυτο το σημείο που είναι πάνω απο τις πατούσες και κάτω απο τις τρίχες του κεφαλιού;;;;;;

Τον Petran δεν τον γνωρίζω οπότε αν έγραφε αυτό που έγραψες εσύ θα μπορούσα να το παρέξηγήσω, ενώ εσένα σε ξέρω....
Νομίζεις!!!!

Μην ακούς τους συντηρητικούς μεσήλικες του forum(πλάκα κάνω)!Σχόλια του τύπου "και αν το βαρεθείς, τί γινεται κλπ" είναι να'χαμε να λέγαμε και να συλλογιζόμασταν.Το γουστάρεις?Το κάνεις.Και αν,λέμε αν, το βαρεθείς...ε τότε το συνεχίζεις(εξαπλώνεις) ή κάνεις cover-up.Περιμένουμε φωτό.Και κανένα piercing ίσως?

Ε ναι λοιπόν, έχετε δίκιο!! :aktion033:Αντε και εγω μετα τις μπογιές, τα τρυπήματα και λοιπούς βανδαλισμούς θα πάω στην Αφρική να σου βρώ να βάλεις αυτα τα κολλαρα στο λαιμο να τον μακρύνεις. Μια ομορφιά θα μου είσαι μετά... -bye-

ΩΧ! Φαντάσου τι συντηρητικός θα γίνω όταν γίνω και πραγματικός μεσήλικας!:flipout: :flipout:

Σαν τον Αυλωνίτη στην ταινία με τον τεντυμποισμό ή σαν τον Παπαγιαννόπουλο σ' αυτήν με το αμέρικαν μπαρ θα γίνω.:flipout: :flipout:
:ernaehrung004:

Όποιος φοβάται,πέφτει και κοιμάται!Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που είναι κατά, φοβούνται να κάνουν tattoo(καλά για piercing δεν το συζητάω καν) και προσπαθούν να πείσουν τους υπέρ για την καλαισθησία ή όχι του πράγματος.

Και επειδή πρέπει να φύγω...
Μην κάνεις τίποtα που θα αποτρέψει κάποιον να δει την ψυχή σου... γιατί και εσυ θα χάσεις και αυτός....
Καλό σουκου everybody!

Και επειδή πρέπει να φύγω...
Μην κάνεις τίποtα που θα αποτρέψει κάποιον να δει την ψυχή σου... γιατί και εσυ θα χάσεις και αυτός....
Καλό σουκου everybody!

Για εμένα πήγαινε αυτό;
αν ναι,πως γίνεται ένα tattoo (ειδικά αφού δεν θα φαίνεται) να αποτρέψει κάποιον να δει την ψυχή μου;

Όποιος φοβάται,πέφτει και κοιμάται!Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που είναι κατά, φοβούνται να κάνουν tattoo(καλά για piercing δεν το συζητάω καν) και προσπαθούν να πείσουν τους υπέρ για την καλαισθησία ή όχι του πράγματος.

Πως το έβγαλες το συμπέρασμα; Θα με ενδιάφερε να ακούσω τη λογική σου. Τι φοβάται, την κοινωνική κατακραυγή, τον πόνο της βελόνας; Κάτι άλλο που μου διαφεύγει; Το tatoo είναι ένα είδος ηρωισμού; Κοινωνικής αντίδρασης στο κατεστημένο;

Νικόλ?Όταν μιλάς για αυχένα,δηλαδή για πόσο μικροσκοπικό tattoo μιλάς?

Το σχέδιο είναι μεγαλούτσικο, όπως το έχω σκεφτεί θα ξεκινάει από τον αυχένα που θα αρχίζει το φεγγάρι και θα καταλήγει σε κάποιο σημείο της σπονδυλικής στήλης.

κοίτα να δεις σύμπτωση. Την προγούμενη εβδομάδα είχα κλείσει ραντεβού για να το κάνω , αλλά μου προέκυψε κάποια δουλειά και το ακύρωσα.

Να ξέρεις οτι πονάει πιο πολύ όταν το σημείο στο οποίο θα το κάνεις το δέρμα δεν το βλέπει πολύ ο ήλιος και η επιδερμίδα είναι πιο λευκή. Επίσης οτι χρειάζεται κάποια διαδικασία καμιά ώρα πριν το ραντεβού. Επίσης οτι κρατάει αρκετές ωρίτσες η "ταλαιπωρία", ανάλογα βεβαίως και το μέγεθος. Από τιμές, να υπολογίζεις γύρω στα 180 ευρώ για 10 εκατοστά μονόχρωμο.

Αγαπητέ Δημήτρη, το tattoo, τουλάχιστον για μένα,ούτε ηρωισμός είναι,ούτε αντίδραση στο κοινωνικό καταστημένο.Απλά πιστεύω πως πολλοί είναι αυτοί που σκέφτονται τί θα πει ο κόσμος,η μάνα μου,η γκόμενα μου κλπ.Όσον αφορά το καθαρά αισθητικό μέρος,το αν σε κάποιον δεν αρέσει...περί ορέξεως.
Και άντε άσε τον κόσμο και τους λοιπούς κατά μέρος.Ο φόβος που προανέφερα έχει σχέση με την "δραματική" αλλαγή που κάνει κάποιος στο σώμα του και το ενδεχόμενο "κόστος" της απογοήτευσης μετά.Ελπίζω τα προηγούμενα σχόλια μου να μην παρεξηγήθηκαν, αλλά θεώρησα το κλίμα της κουβέντας εύθυμο και έτσι έκανα ένα εύθυμο σχόλιο.

κοίτα να δεις σύμπτωση. Την προγούμενη εβδομάδα είχα κλείσει ραντεβού για να το κάνω , αλλά μου προέκυψε κάποια δουλειά και το ακύρωσα.

Να ξέρεις οτι πονάει πιο πολύ όταν το σημείο στο οποίο θα το κάνεις το δέρμα δεν το βλέπει πολύ ο ήλιος και η επιδερμίδα είναι πιο λευκή. Επίσης οτι χρειάζεται κάποια διαδικασία καμιά ώρα πριν το ραντεβού. Επίσης οτι κρατάει αρκετές ωρίτσες η "ταλαιπωρία", ανάλογα βεβαίως και το μέγεθος. Από τιμές, να υπολογίζεις γύρω στα 180 ευρώ για 10 εκατοστά μονόχρωμο.

"Να ξέρεις οτι πονάει πιο πολύ όταν το σημείο στο οποίο θα το κάνεις το δέρμα δεν το βλέπει πολύ ο ήλιος και η επιδερμίδα είναι πιο λευκή." αυτό δεν το ήξερα....
για τις ώρε το γνωρίζω πως κρατάει μπόλικες, αλλά τι να κάνουμε αφού το πήρα απόφαση!!!!! Μάλλον θα πάω σε ένα studio που έχει πάει και μια φίλη μου στην Αργυρούπολη και έχει φυσιολογικές τιμές.

V2RULES said:
Πως το έβγαλες το συμπέρασμα; Θα με ενδιάφερε να ακούσω τη λογική σου. Τι φοβάται, την κοινωνική κατακραυγή, τον πόνο της βελόνας; Κάτι άλλο που μου διαφεύγει; Το tatoo είναι ένα είδος ηρωισμού; Κοινωνικής αντίδρασης στο κατεστημένο;

Για να είμαι ειλικρινής κι εμένα μου έκανε εντύπωση αυτή η λογική. Προσωπικά ας πούμε, αν ήθελα να κάνω tatoo, το τελευταίο που θα με απέτρεπε θα ήταν ο φόβος (υποθέτω εννοείς του πόνου). Δεν είναι δα και εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Κάποιον άλλο βέβαια μπορεί όντως να το απέτρεπε κάτι τέτοιο (αν και θα ήταν κρίμα να μην το κάνει για τέτοιο λόγο αν πραγματικά το θέλει).

Προσωπικά υπέρ των tatoo δεν είμαι, για τον απλό και... βαρετό λόγο ότι το παντρεύεσαι θες δε θες και δεν μπορείς να το αφαιρέσεις. Και φυσικά όσο σίγουρος και να'μαι σήμερα δεν μπορώ να ξέρω πώς θα νιώθω γι' αυτό μετά από κάποιο καιρό. Ok, το ξέρω ότι υπάρχουν μέθοδοι αν θες να το βγάλεις, πάντως κι αυτές έχουν μια πολυπλοκότητα (άσε που δεν ξέρω και για την αποτελεσματικότητά τους), δεν είναι ότι το τρίβεις με οινόπνευμα κι έφυγε. Επιπλέον έχω ακούσει ότι το σημείο που γίνεται το tatoo είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητο στον ήλιο και θέλει πολύ περισσότερη προσοχή απ' το υπόλοιπο σώμα (εδώ επιφυλάσσομαι γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι κάτι τέτοι ισχύει). Ενώ αντίθετα για το σκουλαρίκι, αν μου άρεσε, δε θα είχα κανένα πρόβλημα, εφόσον όποτε θες το βγάζεις. Προφανώς οι όποιες αντιρρήσεις μου για tatoo ή σκουλαρίκια δεν έχουν να κάνουν με όποιον τα επιλέγει, αν αρέσουν σε κάποιον με γεια του με χαρά του!

Για να μην ξεφεύγω κι απ' το θέμα, θα συμφωνήσω με την άποψη για το tatoo του avatar. Προσωπικά όμως μ' αρέσουν πολύ σε γυναίκες τα tatoo που ξεκινάνε από την πλάτη χαμηλά και... εξαφανίζονται στο παντελόνι (αλλά φαντάζομαι μπορεί να θεωρείται συνηθισμένο). Α και +1 για piercing στη μύτη (αν και ολίγον off topic)!!!

Ωπ μόλις είδα τα σχόλια του V2RULES (γράφαμε την ίδια ώρα) οπότε άκυρη η απορία για τη λογική...