Καλά με δουλεύεις, αφού μου είχες ευχηθεί στα γενέθλια μου!!!!!!
Δηλαδή εσύ μου προτείνεις να το κάνω;
Ενώ τον Πετράν;;;Δημήτρη μην ανησυχείς δεν τον παρεξηγώ τον Στράτο.....
σας αρέσουν ή δε σας αρέσουν; Έχετε πάνω σας κάποιο tattoo ή έχετε σκεφτεί να κάνετε; κι αν ναι, ποιά σχέδια προτιμάτε;
Εγώ αυτές τις μέρες είμαι στο ψάξιμο για να βρω μαγαζί για να πάω να κάνω, στο σχέδιο όμως ευτυχώς έχω καταλήξει :music-smiley-005: . Γνωρίζετε κανένα καλό μαγαζί;
Ναι... τελικά ήδη έχει αρχίσει και με βαραει το Alzheimer... Γέρασα!!!!
Σοβαρά τώρα (όσο σοβαρά μπορώ να μιλήσω σήμερα...) ειλικρινά δεν γνωρίζω, απλά φοβάμαι όπως το φαντάζομαι ότι μπορεί να μην είναι ωραίο, αλλά μπορεί να είναι και κάποιο κολλημά μου και να 'μαι εντελώς λάθος... Είναι και ότι δεν υπάρχει undo...
Ενώ τον Πετράν;;;![]()
Λοιπόν Νικόλ το tattoo να το κάνεις, μόνο αν η εικόνα του εαυτού σου που φέρνεις στο μυαλό σου σε ικανοποιεί.Αν το θεωρείς ένα στολίδι πάνω στο σώμα σου, που κατά την προσωπική μου γνώμη είναι, τότε go for it.Μην ακούς τους συντηρητικούς μεσήλικες του forum(πλάκα κάνω)!Σχόλια του τύπου "και αν το βαρεθείς, τί γινεται κλπ" είναι να'χαμε να λέγαμε και να συλλογιζόμασταν.Το γουστάρεις?Το κάνεις.Και αν,λέμε αν, το βαρεθείς...ε τότε το συνεχίζεις(εξαπλώνεις) ή κάνεις cover-up.Περιμένουμε φωτό.Και κανένα piercing ίσως?
Δεν είναι αυτο το σημείο που είναι πάνω απο τις πατούσες και κάτω απο τις τρίχες του κεφαλιού;;;;;;Μήπως δεν έχεις καταλάβει για πιο σημείο εννοούμε λέγοντας "αυχένα";
Νομίζεις!!!!Τον Petran δεν τον γνωρίζω οπότε αν έγραφε αυτό που έγραψες εσύ θα μπορούσα να το παρέξηγήσω, ενώ εσένα σε ξέρω....
Μην ακούς τους συντηρητικούς μεσήλικες του forum(πλάκα κάνω)!Σχόλια του τύπου "και αν το βαρεθείς, τί γινεται κλπ" είναι να'χαμε να λέγαμε και να συλλογιζόμασταν.Το γουστάρεις?Το κάνεις.Και αν,λέμε αν, το βαρεθείς...ε τότε το συνεχίζεις(εξαπλώνεις) ή κάνεις cover-up.Περιμένουμε φωτό.Και κανένα piercing ίσως?
Λοιπόν Νικόλ το tattoo να το κάνεις, μόνο αν η εικόνα του εαυτού σου που φέρνεις στο μυαλό σου σε ικανοποιεί.Αν το θεωρείς ένα στολίδι πάνω στο σώμα σου, που κατά την προσωπική μου γνώμη είναι, τότε go for it.Μην ακούς τους συντηρητικούς μεσήλικες του forum(πλάκα κάνω)!Σχόλια του τύπου "και αν το βαρεθείς, τί γινεται κλπ" είναι να'χαμε να λέγαμε και να συλλογιζόμασταν.Το γουστάρεις?Το κάνεις.Και αν,λέμε αν, το βαρεθείς...ε τότε το συνεχίζεις(εξαπλώνεις) ή κάνεις cover-up.Περιμένουμε φωτό.Και κανένα piercing ίσως?
Και επειδή πρέπει να φύγω...
Μην κάνεις τίποtα που θα αποτρέψει κάποιον να δει την ψυχή σου... γιατί και εσυ θα χάσεις και αυτός....
Καλό σουκου everybody!
Όποιος φοβάται,πέφτει και κοιμάται!Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που είναι κατά, φοβούνται να κάνουν tattoo(καλά για piercing δεν το συζητάω καν) και προσπαθούν να πείσουν τους υπέρ για την καλαισθησία ή όχι του πράγματος.
Νικόλ?Όταν μιλάς για αυχένα,δηλαδή για πόσο μικροσκοπικό tattoo μιλάς?
κοίτα να δεις σύμπτωση. Την προγούμενη εβδομάδα είχα κλείσει ραντεβού για να το κάνω , αλλά μου προέκυψε κάποια δουλειά και το ακύρωσα.
Να ξέρεις οτι πονάει πιο πολύ όταν το σημείο στο οποίο θα το κάνεις το δέρμα δεν το βλέπει πολύ ο ήλιος και η επιδερμίδα είναι πιο λευκή. Επίσης οτι χρειάζεται κάποια διαδικασία καμιά ώρα πριν το ραντεβού. Επίσης οτι κρατάει αρκετές ωρίτσες η "ταλαιπωρία", ανάλογα βεβαίως και το μέγεθος. Από τιμές, να υπολογίζεις γύρω στα 180 ευρώ για 10 εκατοστά μονόχρωμο.
Πως το έβγαλες το συμπέρασμα; Θα με ενδιάφερε να ακούσω τη λογική σου. Τι φοβάται, την κοινωνική κατακραυγή, τον πόνο της βελόνας; Κάτι άλλο που μου διαφεύγει; Το tatoo είναι ένα είδος ηρωισμού; Κοινωνικής αντίδρασης στο κατεστημένο;V2RULES said:Όποιος φοβάται,πέφτει και κοιμάται!Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που είναι κατά, φοβούνται να κάνουν tattoo(καλά για piercing δεν το συζητάω καν) και προσπαθούν να πείσουν τους υπέρ για την καλαισθησία ή όχι του πράγματος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.