Ταξιδακι στο HONG KONG

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
Σε καμια δεκαρια μερουλες θα πεταχτω μεχρι το Hong Kong.
Παρολο που εχω παει καμποσες φορες απο Κινα μερια, πρωτη φορα θα βρεθω ΗΚ. Εχω ακουσει οτι ειναι ο παραδεισος των ηλεκτρονικων (μακραν καλυτερα απο Σιγκαπουρη που ημουν τις προαλλες και "ξετιναχτηκα").
Ξερει κανεις τιποτε λεπτομεριες, συγκριτικα τιμες με εδω, tips, to do, και αλλα?

Ναι, παιδιά, βοηθήστε τον ντίνο εσείς που έχετε πάει όλοι στο Χονγκ Κονγκ.
Τί ζήτησε το παιδί; μία απλή βοήθεια....
κι επίσης όσοι συχνάζουν στο Χονγκ Κονγκ να του πουν που να πάει να φάει, πού να βγει κλπ. Είναι καθήκον μας εμάς που είμαστε εξοικειωμένοι με το μέρος... :Banane0:

Last edited:
Re: Απάντηση: Ταξιδακι στο HONG KONG

Elena K said:
Ναι, παιδιά, βοηθήστε τον ντίνο εσείς που έχετε πάει όλοι στο Χονγκ Κονγκ.
Τί ζήτησε το παιδί; μία απλή βοήθεια....
κι επίσης όσοι συχνάζουν στο Χονγκ Κονγκ να του πουν που να πάει να φάει, πού να βγει κλπ. Είναι καθήκον μας εμάς που είμαστε εξοικειωμένοι με το μέρος... :Banane0:

Δεν πιστευω να ειναι ειρωνικο το ποστ σου, γιατι θα σε μαλωσω!

Κώστας Ποτακίδης seven said:
Εγώ λέω να ξεκινήσουμε μια λίστα με παραγγελίες .

Οτι θελετε.
Δωστε λιστα, το παραδακι και προχωρω. Τα φορτωνω και στο βαπορι και σε καμια 20αρια μερες παραδιδινται παραγγελιες!

Ωστοσο, δε με βοηθησατε καθολου!!!

Μελίδης Μιχάλης said:
Κάποτε το Η Κ ήταν ο παράδεισος των Imitation προϊόντων. Έβγαζαν σε φτηνο απομιμήσεις τα πάντα.
Είναι ακόμη έτσι άραγε;

Νομιζω πως οχι πια.

Βρε Ντινο που να σε στειλουμε ;;;;;;;

θα χαθεις βρεεεεεεεεεεεεε ...... ξερειες ποσο μεγαλο ειναι το Χονκ Κονγκ ;;;;;;;;;;;;;;;

ΜΗ ΠΑΣ !!!!!!!!!!! Θα χαθεις !!!! ασε που εχουν και φαι περιεργο ......... φιδια σκορπιους κτλ, .........

οι επιγραφες ειναι σε κατι περιεργα γραματα ......

τα δε ηλεκτρονικα τους πλεον δεν ειναι ιμιτασιον ......και θα στεναχωρηθεις !!!!!!

ΜΗΝ ΠΑΣ !!!!!

Χμμμ,
Ευχαριστω Βαγγελη, αλλα ειμαι υποχρεωμενος να παω.
Το ΗΚ δεν ειναι και τοσο μεγαλο, θα ελεγα ειναι απο το μ στον κ που λενε, και τα φιδια δεν ειναι και τοσο ασχημα (εκτος αν ειναι βραστα).
Και θελουμε οριτζιναλ οχι ιμιτασιον.....
Εφυγα!

Αν σε βολέψει φέρε μας καμιά κινεζούλα σε διαστάσεις τσέχας με μάτια μισάνοιχτα πόδια ορθάνοιχτα μυαλό μεσάνυχτα και καναδυό βυνίλια του Σαββόπουλου. Μετά απ'αυτό το μήνυμα το pc θα αυτοκαταστραφεί γιατί έχω δίπλα μου την άλλη με το τηγάνι στο χέρι.

Τσάκωνας Βασίλης said:
Αν σε βολέψει φέρε μας καμιά κινεζούλα σε διαστάσεις τσέχας με μάτια μισάνοιχτα πόδια ορθάνοιχτα μυαλό μεσάνυχτα και καναδυό βυνίλια του Σαββόπουλου. Μετά απ'αυτό το μήνυμα το pc θα αυτοκαταστραφεί γιατί έχω δίπλα μου την άλλη με το τηγάνι στο χέρι.

Τηγανίζει η κοπέλα και της κάνεις νερά?

Πρόσεξε μη το μετανοιώσειιιιιιις! :flipout:

Τσάκωνας Βασίλης said:
Αν σε βολέψει φέρε μας καμιά κινεζούλα σε διαστάσεις τσέχας με μάτια μισάνοιχτα πόδια ορθάνοιχτα μυαλό μεσάνυχτα

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!:award: :grinning-smiley-043 :flipout: :music-smiley-005: :ernaehrung004: :Banane0:

Ο εγγλεζος παντως ειπε:

"If you are going to buy products manufactured in China, take a short holiday in Hong Kong and buy it there. Shanling have achieved ISO9001, which is the highest manufacturing quality standard I know of and so their products are likely to be well-built and long-lasting. The money you save might exceed the cost of the trip and if it goes wrong you can just pay an engineer to repair it (who is unlikely to charge the 1000euro you will save on a 1500euro purchase). My Shanling came with a worldwide guarantee which would be my first repair attempt. If you have any doubts about your ability to obtain future service for your personal imports, Shanling have this warning on their website and I leave it up to your judgement to decide whether this warning is worth paying 2500euro at home or 1000euro in Hong Kong."