TCL 65C7K μαύρο στιγμα στο κάτω μέρος της οθόνης

Καλη χρονια σε ολους με υγεια ευχομαι.

Εγω παρελαβα μεσα στη βδομαδα 65αρα TCL C7K και παρατηρησα το παρακατω μαυρο στιγμα στο κατω μερος της οθονης. Πως λετε να προχωρησω ?
Το κανει κι σε αλλα χρωματα κι συνεχεια? Σε τηλεοπτικο προγραμμα το κανει ?
Απο που αγορα ?

Το κανει κι σε αλλα χρωματα κι συνεχεια? Σε τηλεοπτικο προγραμμα το κανει ?
Απο που αγορα ?

Το κανει σε ολα τα χρωματα συνεχεια.
Σε ολα τα input, ειτε ειναι tv ειτε hdmi.
Αγορα απο Γερμανο, επισης ενα αλλο περιεργο, οταν μου την εφεραν δεν ειχε δεστρες η ταινιες το κουτι.
Βεβαια ολα τα παρελκομενα και η τηλεοραση ειχαν τα προστατευτικα τους και ηταν στο σακουλακι σφραγισμενα.
Η τηλεοραση ειχε κανονικα το σελοφαν της.

Το κανει σε ολα τα χρωματα συνεχεια.
Σε ολα τα input, ειτε ειναι tv ειτε hdmi.
Αγορα απο Γερμανο, επισης ενα αλλο περιεργο, οταν μου την εφεραν δεν ειχε δεστρες η ταινιες το κουτι.
Βεβαια ολα τα παρελκομενα και η τηλεοραση ειχαν τα προστατευτικα τους και ηταν στο σακουλακι σφραγισμενα.
Η τηλεοραση ειχε κανονικα το σελοφαν της.
Πως γινεται χωρις δεστρες ? Οι δεστρες κρατουν το κατω μερος .......θα εβγαινε το κατω μερος .
Η tv μπορει να λειτουργησει κι χωρις την αφαιρεση του προστατευτικου.
Αλλα οι βιδες ειναι σε σφραγισμενο σακουλακι.
Οπως κι οι μπαταριες .
Θα πρεπει να επικοινωνησεις με τον γερμανο ,κι να επιμηνεις σε αντικατασταση αφου δεν περασαν 14 μερες απο παραλαβη.
Βγαλε φωτογραφιες με το προβλημα κι στειλτες μαζι με κειμενο αν χρειαστει. Τονισε οτι ελειπαν οι δεστρες !!!!!!!! .
Εβγαλες φωτο κατα την παραλαβη ?Στειλε κι αυτες .
Ευχομαι να την αντικαταστησουν αν κι δεν πρεπει να υπαρχει διαθεσιμη .

Καλη χρονια σε ολους με υγεια ευχομαι.

Εγω παρελαβα μεσα στη βδομαδα 65αρα TCL C7K και παρατηρησα το παρακατω μαυρο στιγμα στο κατω μερος της οθονης. Πως λετε να προχωρησω ?
Εχεις γραψει εδω κι στο insomnia για το προβλημα ,αλλα δεν μας αναφερεις τι εκανες εσυ με το προβλημα αν λυθηκε ή οχι .
Μιλησες με το support του germanou ?
Eκανες hard reset που προτεινε ενας που ειχε το ιδιο προβλημα
Δεν εκανες κατι
Για να ξερουμε κι εμεις την πορεια λυσης προβληματων που τυχων προκυψουν .

Το πιθανότερο αυτό ή πέρασε δειγματοληπτικά από τελωνιακό έλεγχο..

Δεν καταλαβα οτι ανοιξε εδω ο admin αλλο νημα και εψαχνα το post μου.

Δεν νομιζω να ταν εκθεσιακη γιατι υπηρχαν ολες οι ζελατινες στην οθονη. Λιγο χλωμο να τις ειχαν βγαλει και να τις ξαναβαλαν.

Μιλησα με Γερμανο και επιστροφη δεν γινεται λογω του οτι το κουτι εχει ανοιχτει και το προιον εχει λειτουργησει. Η επιστροφη μου παν
ισχυει για προιοντα που δεν εχουν ανοιχτει.

Μου παν να μιλησω με Astra service και οτι πουν αυτοι.

Τελικα πηρα πρωτα την τηλεφωνικη εξυπηρετηση της TCL Ελλαδος και ανοιξαν RMA αφου μου ζητησαν να ανεβασω φωτογραφιες απο την τηλεοραση με το προβλημα και την αποδειξη αγορας. Η TCL προωθησε το προβλημα στην Astra service και με πηραν τηλεφωνο σημερα το πρωι για ραντεβου. Θα ερθει αυριο τεχνικος στο σπιτι και μαλλον θα παει για DOA.

Θα ενημερωσω εδω για οτι νεοτερο.

• Like
Reactions: leonkoum