Εγώ το έκανα και δεν μου την κάνει.Το τελευταίο firmware ευρωπαϊκά είναι το v412, στην Αγγλία το 420. Αν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση γιατί στην Ελλάδα νομίζω ότι πάει αργά το πραγμα... Πηγαίνετε Ρυθμίσεις-Καναλια και Εισοδοι-Καναλι-Σαρωση καναλιών. Και στην Χωρα/Περιοχή αλλάξτε, για την 412 βάλτε Ιταλία και για την 420 βάλτε Αγγλία και κάντε ενημέρωση συστήματος... αφού γίνει η εγκατάσταση κάντε επανεκκίνηση η κλείσιμο και άνοιγμα και γυρίστε το σε Ελλάδα.
Εγώ το έκανα με την Αγγλία και έχω πλέον την 412, δυστυχώς δεν μπορώ να περάσω στην 420 ούτε εγώ...Εγώ το έκανα και δεν μου την κάνει.
Καλημέρα ! Μπορεί η τηλεόραση να γράψει κάποιο πρόγραμμα των ελεύθερων καναλιών (mega κτλ) σε κάποιο usb/hdd?
Αν ναι, αυτό μπορεί να γίνει με προγραμματισμό; Δηλαδή να προγραμματίσεις να γράψει μια εκπομπή που αρχίζει καποια συγκεκριμένη ώρα/μέρα
Αν στο κάνει σε όλες τις πηγές υπάρχει θέμα... Καλέσε το service της tcl όσο είσαι σε εγγύηση. Εμένα είχανε έρθει για na μου περάσουνε αναβάθμιση, λόγω προβλήματος με την 135 στην hybrid TV.Τι είναι αυτό γνωρίζει κάποιος;; γιατί μου το κάνει πάντα στο κάτω μέρος της οθόνης;; 65αρα είναι η τηλεόραση.
Έκδοση ν135 έχει η τηλεόραση.
![]()
Το κάνει μόνο στα κανάλια cosmote sport της cosmote tv, στο cosmote sport 4k είναι καμπάνα, στα κανάλια της nova sport είναι καμπάνα. Στα κρατικά ολα καλά... Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.... Πραγματικά, να μιλήσω με την cosmote; θα βγάλω άκρη πιστεύετε;Αν στο κάνει σε όλες τις πηγές υπάρχει θέμα... Καλέσε το service της tcl όσο είσαι σε εγγύηση. Εμένα είχανε έρθει για na μου περάσουνε αναβάθμιση, λόγω προβλήματος με την 135 στην hybrid TV.
Εγώ μια χαρά βρήκα και εγκατέστησα το Vodafone TV. Παίζει ΟΚ. Μάλιστα έχω πάρει τους 3 μήνες Δωρεάν συνδρομή. Υποθέτω και εσύ για αυτό το ψάχνειςΠαιδιά ξέρει κανείς για ποιο λόγο δεν μου εμφανίζει στο store την εφαρμογή vodafone TV?
Είμαι στην έκδοση 135 του firmware.
Το region στα κανάλια λέει Ελλάδα.
Επίσης, όταν πάω να κάνω cast από την εφαρμογή vodafone TV του κινητού, βγάζει error.
Πρέπει να είσαι συνδρομητής για την δωρεάν συνδρομή?Εγώ μια χαρά βρήκα και εγκατέστησα το Vodafone TV. Παίζει ΟΚ. Μάλιστα έχω πάρει τους 3 μήνες Δωρεάν συνδρομή. Υποθέτω και εσύ για αυτό το ψάχνεις
Όλα τα υπόλοιπα είναι τα ίδια με τα δικά σου.
ναι πρέπει να έχεις κάποια σχέση, ακόμα και καρτοτηλέφωνο (τότε απλά πληρώνεις 0,20 για τον κωδικό - εγώ πλήρωσα 0,00 λόγω "φοιτητικού" καρτοκινητού - άλλωστε το είχα ήδη με 0,00 υπόλοιπο). Πάρε κωδικό από κάποιον συγγενη,φίλο κλπ που δεν θα θέλει.Πρέπει να είσαι συνδρομητής για την δωρεάν συνδρομή?
Φίλε εάν θέλεις σβήσε το Βίντεο που έβαλες....από τότε που το έβαλες το Avast Antivirus μου "χτυπάει" για κίνδυνο όταν απλά μπαίνω στην σελίδα !!!!Τι είναι αυτό γνωρίζει κάποιος;; γιατί μου το κάνει πάντα στο κάτω μέρος της οθόνης;; 65αρα είναι η τηλεόραση.
Έκδοση ν135 έχει η τηλεόραση.
![]()
Εγώ το έχω βάλει από 1/4 και όλα καλά. Δεν παρατήρησα καινούργιο interface. Mπορει κάτι να μου ξέφυγε; Ίσως. To filmmaker όντως υπάρχει. Καλό φαίνεται, μοιάζει αρκετά με το movie preset. Όταν το πρώτο βάλεις θέλει επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις για να δείξει σωστά. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι έχει βελτιωθεί πολύ το motion handling. Αυτά προς το παρόν.Ίσως θα ήταν φρόνιμο να ΜΗΝ εγκαταστήσετε το 486 firmware, επειδή εμφανίσθηκαν κάποιες περιπτώσεις που δεν άνοιγε η τηλεόραση μετά....λίγες αλλά..."φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά".
τι εννοεις θελει επαναφορα;; εργοστασιακες ρυθμισεις;; δηλ τα χανεις ολα;;;Εγώ το έχω βάλει από 1/4 και όλα καλά. Δεν παρατήρησα καινούργιο interface. Mπορει κάτι να μου ξέφυγε; Ίσως. To filmmaker όντως υπάρχει. Καλό φαίνεται, μοιάζει αρκετά με το movie preset. Όταν το πρώτο βάλεις θέλει επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις για να δείξει σωστά. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι έχει βελτιωθεί πολύ το motion handling. Αυτά προς το παρόν.