TCL C805 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

τι εννοεις θελει επαναφορα;; εργοστασιακες ρυθμισεις;; δηλ τα χανεις ολα;;;
Όχι βέβαια. Κανείς επαναφορά ΜΟΝΟ το preset filmaker όταν κάνεις εγκατάσταση το καινούριο firmware.

• Like
Reactions: dentnick
Ξανά στα ελληνικά αν γίνεται, παρακαλώ
Να υποθέσω σου θύμισε λίγο αυτό? :)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Τι να κάνουμε. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

• Like
Reactions: alek63
Και εγώ έκανα την αναβάθμιση από τη μέρα που βγήκε.

Διαφορά στο UI έχω δει στο "Quick Menu" (αυτό με τις 3 γραμμές στο τηλεκοντρόλ).

Έχουν προσθέσει μια επιπλέον επιλογή gamma & στη "Λειτουργία Εικόνας" το Filmmaker Mode που αρχικά είναι λίγο χαλιά ρυθμισμένο οπότε θέλει να γίνει "επαναφοράς εικόνας".

Στα θετικά η βελτίωση/διόρθωση στην κίνηση με την οποία είχα θέμα από την αρχή και καμιά άλλη έκδοση firmware δεν το είχε λύσει.

Επίσης νομίζω πως το local dimming λειτουργεί καλύτερα ενώ χρήσιμη μου φάνηκε & η ρύθμιση της Μέγιστης Φωτεινότητας (την έχω στην υψηλή φωτεινότητα).

Η έκδοση είναι OTA επομένως ΔΕΝ χάνουμε τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης.

Κάτι αρνητικό ακόμα δεν έχω δει.

Yπαρχει καμια λυση για killswitch με το nord vpn?
Σε android tv λενε οτι μονο το VPN Vanish εχει

Καλημέρα σε όλους. Επειδή λέτε για OTA εμένα ακόμα την v135 μου έχει (september 24) και δεν βγάζει άλλη διαθέσιμη.

Αν δεν κάνω λάθος, η δικιά σου είναι αρκετά πιο παλιά.
Αν δεν κάνει αυτόματα ενημέρωση, άλλαξε τη χώρα σε Αγγλία και λογικά θα σου έρθει ενημέρωση για την 420.
Αν θες την 486 πρέπει να κατεβάσεις το αρχείο σε USB & να το περάσεις χειροκίνητα

• Like
Reactions: TerI
Αν δεν κάνω λάθος, η δικιά σου είναι αρκετά πιο παλιά.
Αν δεν κάνει αυτόματα ενημέρωση, άλλαξε τη χώρα σε Αγγλία και λογικά θα σου έρθει ενημέρωση για την 420.
Αν θες την 486 πρέπει να κατεβάσεις το αρχείο σε USB & να το περάσεις χειροκίνητα
Σ' ευχαριστώ. Άρα για να καταλάβω , δεν έχω κάποιο θέμα από τη μεριά μου που δεν αναβαθμίζει απλά η τρέχουσα εκδοση είναι αυτή για τα Ελληνικά σωστά ;

Αυτή ήταν η "default" με την οποία ερχόταν η τηλεόραση.
Και η δικιά μια αν θυμάμαι καλά με αυτήν ήρθε.
Στη συνέχεια την αναβάθμισα ΟΤΑ (το πήρε μόνη της δηλαδή) σε 412 & 420 αλλάζοντας τη χώρα σε Ιταλία & Αγγλία αντίστοιχα & τέλος κατέβασα την 486 και την αναβάθμισα μόνος μου.

Σ' ευχαριστώ. Άρα για να καταλάβω , δεν έχω κάποιο θέμα από τη μεριά μου που δεν αναβαθμίζει απλά η τρέχουσα εκδοση είναι αυτή για τα Ελληνικά σωστά ;
ναι αυτή είναι η τελευταία "επίσημη" που έχει έρθει στην Ελλάδα (σε εμάς που την αγοράσαμε πιο μπροστά αναβαθμίστηκε στην 135 με ΟΤΑ). Άρα είτε μένεις εκεί που εισαι μέχρι να σου έρθει κάποια επίσημη ΟΤΑ, είτε την κατεβάζεις από το λινκ που έχω βάλει. Την βάζεις σε στικάκι και πας στην 486 (πάλι με ΟΤΑ αλλά από το στικάκι). Εάν δεν σου αρέσει κάτι μπορείς να πας πίσω στην 135, όμως με επανεγκατάσταση/ρύθμιση των πάντων from scratch !!

• Like
Reactions: xloupas and TerI
Η νέα πληροφορία είναι ότι η έκδοση 486 δίνεται πλέον ως ΟΤΑ στην περιοχή (EU) αλλά για μοντέλα 2025 !!! Παρόλα αυτά όσοι έχετε μείνει με την έκδοση 135 (ή άλλη μεταγενέστερη που βάλατε εσείς-π.χ. 420) δοκιμάστε να δείτε εάν έχει έρθει....μην περιμένετε απλά για ειδοποίηση, αλλά κάντε και forced search. Βέβαια είναι η αλήθεια ότι ακόμα και στην ίδια χώρα δεν γίνονται αυτόματα όλες οι ενημερώσεις....φαίνεται να παίζει ρόλο και το ID της TV.

• Like
Reactions: xloupas
Υπάρχει κάποιο vpn που να παίζει ικανοποιητικά με την tv μας? Αν είναι και δωρεάν ακόμα καλύτερα 😀

Υπάρχει κάποιο vpn που να παίζει ικανοποιητικά με την tv μας? Αν είναι και δωρεάν ακόμα καλύτερα 😀
εχω δικιμασει 3
Υπαρχει το proton vpn που παιζει και free και δουλευει με καλες ταχυτητες αλλα εχει μονο Ολλανδια και κανα 2 αλλες χωρες
Μετα πηρα το Nord vpn
Αυτα επειδη δεν εχουν killswitch πηρα το VPN Vanish το οποιο χτες που το εβαλα βλεπω να αποσυνδεεται ομως ενω τα αλλα οχι !

εχω δικιμασει 3
Υπαρχει το proton vpn που παιζει και free και δουλευει με καλες ταχυτητες αλλα εχει μονο Ολλανδια και κανα 2 αλλες χωρες
Μετα πηρα το Nord vpn
Αυτα επειδη δεν εχουν killswitch πηρα το VPN Vanish το οποιο χτες που το εβαλα βλεπω να αποσυνδεεται ομως ενω τα αλλα οχι !
Είναι σημαντικό το killswitch? Με τα άλλα 2 θαμαι οκ?

Είναι σημαντικό το killswitch? Με τα άλλα 2 θαμαι οκ?
Σου εξασφαλιζει οτι αν αποσυνδεθει το vpn θα ριξει τη συνδεση ωστε να μην φανει η IP σου
Σημερα βλεπω οτι λειτουργει καλα και το Vanish
Θα κανω μερικες δικιμες ακομα

Ίσως θα ήταν φρόνιμο να ΜΗΝ εγκαταστήσετε το 486 firmware, επειδή εμφανίσθηκαν κάποιες περιπτώσεις που δεν άνοιγε η τηλεόραση μετά....λίγες αλλά..."φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά".
τελικα τη βαζουμε ή οχι; μπρικαρε σε καποιον μετα την αναβαθμιση;

τελικα τη βαζουμε ή οχι; μπρικαρε σε καποιον μετα την αναβαθμιση;
Δεν ξέρω τι πιθανή "πατάτα" κάνανε αυτοί που την μπρίκαραν (π.χ. σου λέει σαφώς να ΜΗΝ αφαιρέσεις κάποια συσκευή ή το στικάκι κατά την διάρκεια του update;) κλπ). Όπως είπα την έκανα και εγώ (αφού πρώτα την μπρίκαρα, όμως για άλλο λόγο και με καθαρά δική μου ευθύνη - προσπαθώντας να κάνω κάτι "ειδικό" - το οποίο το έκανα με επιτυχία τελικά:cool:)............Το εάν θα το κάνει τελικά κάποιος είναι δική του απόφαση και ευθύνη....πάντως τα σχόλια για την 486 είναι πάρα πολύ θετικά.

Δεν ξέρω τι πιθανή "πατάτα" κάνανε αυτοί που την μπρίκαραν (π.χ. σου λέει σαφώς να ΜΗΝ αφαιρέσεις κάποια συσκευή ή το στικάκι κατά την διάρκεια του update;) κλπ). Όπως είπα την έκανα και εγώ (αφού πρώτα την μπρίκαρα, όμως για άλλο λόγο και με καθαρά δική μου ευθύνη - προσπαθώντας να κάνω κάτι "ειδικό" - το οποίο το έκανα με επιτυχία τελικά:cool:)............Το εάν θα το κάνει τελικά κάποιος είναι δική του απόφαση και ευθύνη....πάντως τα σχόλια για την 486 είναι πάρα πολύ θετικά.
τελικα πηρα το ρισκο και την εκανα....οντως εχει διαφορες με ολες τις προηγουμενες....προς το καλυτερο νομιζω

• Like
Reactions: lentozo and ath156
Καλησπέρα σας. Πρόσφατα απέκτησα την 75" και φοράει την 412. Όταν βάζω να παίξει κάτι από υβριδική με πετάει μετά από 5' και δεν έχει σήμα σε κανένα κανάλι. Αυτό διορθώνεται με επανεκκίνηση και μετά δεν ξανακολλάει. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο; Αξίζει να βάλω νέο firmware; Αν ναι, που το βρίσκω και πως το περνάω; Δεν θα αντιμετωπίσω δυσκολία αλλά καλό είναι να φυλάω τα ρούχα μου.

Δεν ξερω αν κάνω καλά που το ποσταρω εδώ. Έχουμε επιπλέον πληροφορίες;