TCL C805 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

@ath156 απλά δεν δουλεύει πλήρως το HDMI (να ανοίγει κλείνει ο Denon μαζί με την τηλεόραση) και να κοντρολάρει την φωνή του DENNON απο το κοντρόλ της TCL ....

@ath156 απλά δεν δουλεύει πλήρως το HDMI (να ανοίγει κλείνει ο Denon μαζί με την τηλεόραση) και να κοντρολάρει την φωνή του DENNON απο το κοντρόλ της TCL ....
Αν ήξερες πόσες φορές έχει συμβεί αυτό με τα διάφορα Android TVbox μου και τις τηλεοράσεις μου (Samsung TV/monitor 24", Samsung Smart Monitor 32", Philps (old) Smart TV 37", LG Smart TV 49")....και μετά είτε από δικές μου ενέργειες ή "μαγικά" διορθώνονταν;)
Ε στην 65C805 TCL ΔΕΝ σύνδεσα ΤΙΠΟΤΑ με HDMI....όλα ευτυχώς γίνονται μέσα από την ίδια...για αυτό και είναι τόσο τέλειο μοντέλλο (και με αρκετή μνήμη - υπερβασικό αυτό)...έχω βρει και την υγειά μου και ασχολούμαι με πιο σημαντικά πράγματα:)
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα βρεις την λύση....και μπορεί να είναι τόσο απλή !!!!!!!

• Like
Reactions: gious21
Έτσι από περιέργεια ποιο μοντέλο Denon έχεις;
Έχεις δοκιμάσει να έχεις ενεργό μόνο το ARC να δεις αν χειρίζεσαι το volume (που είναι & το πιο σημαντικό);
Έχω και ένα excel αρχείο με τα διαγνωστικά των Denon - Marantz αν δεν το έχεις μήπως βγάλεις άκρη.
Και θα άφηνα το HDMI στις θύρες eARC/ARC & στις 2 συσκευές για τις δοκιμές.
Υ.Γ: για το αρχείο σβήσε την κατάληξη .txt
Υ.Γ.2: πριν κάνεις reset ή κάποια άλλη δοκιμή στον Denon, πάρει ένα backup τις ρυθμίσεις από το menu του ενισχυτή για να μην τρέχεις Audyssey & ρυθμίσεις τα πάντα από την αρχή μετά.

Attachments

@lentozo έχω τον DENON AVR-X2800H ....
Ναι με ενεργό το ARC κανονικά και απο τις 2 συσκευές.
Φαντάσου έχω κάνε 4 ρεσέτ και στον DENON και στην TCL .... ήδη και τα έχω κάνει απο την αρχή, ε με το που φτάνεις στον DENON να σετάρεις το ARC σου πετάει το άκυρο .... σορρυ δεν λαμβάνουμε σήμα απο την πηγή και τα σχετικά.

Φανταζομαι πως έχεις δοκιμάσει τα πάντα αλλά αν όχι, εγώ για να έχω ήχο μέσω του Marantz από την 805 έχω τα εξής:
HDMI από Marantz monitor 1arc/earc στο HDMI port4 της 805
Από ρυθμίσεις
Marantz: Passthrough Off, HDMI control off, ARC ON
TCL 805: έλεγχος HDMI On, eARC On & όλα τα άλλα off. Firmware v667
Με αυτόν τον τρόπο ΔΕΝ ανοίγει/κλείνει ο ενισχυτής μαζί με την TV (δεν το ήθελα - μόνο σε ταινίες/PS5 τον ανοίγω) ΑΛΛΆ χειρίζομαι τον ήχο από το τηλεχειριστήριο της TCL όταν είναι ανοικτός ο ενισχυτής.

• Like
Reactions: gious21
@lentozo ακριβώς φίλε μου μέχρι και αυτά που γράφεις έχω κάνει ... και ενώ δείχνει το σηματάκι του ενισχυτή οτι το κοντρολάρει απο την τηλεόραση, βγάζει μύνημα στην tcl ότι δεν είναι συνδεδεμένος. ενώ ακούγεται η φωνή μέσω arc/earc πηγής.