TDT Enigma2 rev356 AAF Mod 3.0

optex

Senior Member
31 August 2008
302
:BXVZCBXZ6:λοιπον στο 2ο partision den doylepse katholoy prospaτhιse na ksekinhsei alla papala 2 foreς pao na to balo sto 3o αντε και καλη επιτυχια μου:eek:perator::eek:perator:

optex

Senior Member
31 August 2008
302
και μεσα στο χαμο να και το καινουργιο:grandpa::grandpa::grandpa::grandpa:

:guitarist:UFS 910 E2: TDT Enigma2 rev439 AAF MOD 4.0 :guitarist:

UFS 910 E2: TDT Enigma2 rev439 AAF MOD 4.0 2008/11/16 21:33 Karma: 19
TDT Enigma2 rev439 AAF MOD 4.0
Das Team Ducktales Enigma2 Image rev439 vom 09.11.2008 enthδlt folgende Δnderungen gegenόber dem letzten release rev356 vom 20.10.2008

Team Ducktales:
+ divX Testverδnderungen
+ Portmap start beim booten
+ Codeoptimierungen
+ iopriopatch
+ Python Update auf 2.6 (wesentlich weniger Greenscreens in den Menόs!)
+ HDMI und YUV Steuerung getrennt
+ Modulhandling verδndert fόr bessere Unterstόtzung von nicht en50221 konforme Module

AAF:
+ AddonManager 0.43
+ Web Interface auf Port 80 gesetzt fόr einfache Erreichbarkeit όber die Kathi IP
+ tar Fehler behoben
+ Neuer AAF Glacial Skin
+ Neues AAF Softcam Panel V0.7
+ SoftCamanzeige im Menό ein/ausschaltbar
+ VFD Helligkeitseinstellung via OSD
+ Sherlock Plugin auf Rote Taste im AAF Menό gelegt
+ Optikanpassungen (Menόs/Tuxtext)
+ Zahnrδder durch Satellit ersetzt
+ SpinnerSelektor hinzugefόgt (mehrere Warteanimation zur Auswahl)
+ Autoswap nun auch fόr NFS
- Videomode zurόcksetzen auf rev210 nicht mehr nφtig

Vorraussetzung
- Bootloader Uboot 1.3.1 oder Image mit Second Stage Bootloader (2. Bootloader fόr USB Boot) z.B. in AAF 2.0e, oder dem modifizierten Kathrein 1.06 Image mit 2. Bootloader enthalten.
- Alternativ auch όber NFS mφglich

ερε γλεντια που θα γινουν καλα ξεμπερδεματα:BDGBGDB55:

απο εδω :a0210::a0210:

http://rapidshare.com/files/164428092/tdt_rev439_aaf_mod_4.0.rar

optex

Senior Member
31 August 2008
302
και ομως δουλεψε παμε να φτιαξουμε και το εμυ και να δουμε ποσο σταθερο ειναι γιατι στο σιτε της ααφ φιφτι φιφτι τα βλεπω τα νεα. ειδωμεν

aka_Lamogio

Senior Member
22 June 2007
594
The Twilight Zone
Είναι ακόμη πιο σταθερό από το rev356! με αρκετό πείραγμα κατάφερα να το crashάρω μία φορά ενώ την rev356 κατάφερνα να την crashάρω σχετικά εύκολα. Άντε πολύ καλά πάμε.
Πόση ώρα κάνει να σου φορτώσει; Χρονομέτρησέ το σε παρακαλώ από την στιγμή που θα πατήσεις το ΟΚ στο Baboot menu για να συγκρίνουμε να δω αν παίζει ρόλο το flashaki ή απλά είναι τόσο χρονοβόρο το boot.

optex

Senior Member
31 August 2008
302
:violent-smiley-030::violent-smiley-030:βαλε καμια ωρα .............γαμωτο 2φορα δεν κσεκιναει το ε2 σε μενα μενει κολημενο στο loading module και αν παρει εμπρος 1στις 5 ειναι off to τηλεκοντρολ κατι κανω λαθος εγω η ολοι αυτοι που εχουνε προβλημα και γραφουν στο σιτε της aff ειμαστε μαλακες :argue::argue::argue::argue::argue:.......

είναι ακόμη πιο σταθερό από το rev356! με αρκετό πείραγμα κατάφερα να το crashάρω μία φορά ενώ την rev356 κατάφερνα να την crashάρω σχετικά εύκολα.:D

aka_Lamogio

Senior Member
22 June 2007
594
The Twilight Zone
:violent-smiley-030::violent-smiley-030:βαλε καμια ωρα .............γαμωτο 2φορα δεν κσεκιναει το ε2 σε μενα μενει κολημενο στο loading module και αν παρει εμπρος 1στις 5 ειναι off to τηλεκοντρολ κατι κανω λαθος εγω η ολοι αυτοι που εχουνε προβλημα και γραφουν στο σιτε της aff ειμαστε μαλακες :argue::argue::argue::argue::argue:.......

είναι ακόμη πιο σταθερό από το rev356! με αρκετό πείραγμα κατάφερα να το crashάρω μία φορά ενώ την rev356 κατάφερνα να την crashάρω σχετικά εύκολα.:D
Κι εμένα bootάρει αργά γι αυτό σε ρώτησα. Το έβαλες στο 3ο partition; Επίσης διάβασα στο Howto ότι με μερικά στικάκια δεν δουλεύει σωστά και πρέπει να τα αφήσεις ενιαία κι όχι να τα χωρίσεις σε partitions. Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις κι αυτό γιατί κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει με την περίπτωσή σου. Τώρα για το τηλεκοντρόλ ποτέ δεν μου έχει βγει off μετά το boot. Μου έχει κολλήσει κατά τη χρήση όμως ο δέκτης να δείχνει εικόνα και να μην δέχεται τίποτα παρά μόνο σβήσιμο από πίσω αλλά αυτό είναι crashάρισμα.
Το θέμα θέλει υπομονή και ψάξιμο. Το firmware είναι στο χτίσιμο. Αν δεν έχεις την υπομονή άστον στην άκρη μέχρι να το στρώσουνε τελειώς και να γίνει σταθερό είναι σίγουρο ότι θα έχουμε σπαστική συμπεριφορά από τον δέκτη μέχρι να το τελειοποιήσουνε.

optex

Senior Member
31 August 2008
302
εχεις δικιο αλλα το παιδεμα αξιζει ,εχω ενα προβλημα επειδη οταν βαζω το 1,6 και πρεπει να βρω το δεκτη στο 192.168.1.100 δεν μου απανταει με τιποτα μαλλον γιατι ο ρουτερ αυτη την ιπ την εχει καταχορησει για κατι αλλο..... καταλαβες και παρολο που το βγαζο αυτο εκτος δυκτιου δεν μπορο να φορτωσο το 2 boot στο στικακι καμμια ιδεα?

aka_Lamogio

Senior Member
22 June 2007
594
The Twilight Zone
Καρφωτά το PC πάνω στον δέκτη είναι η πιο απλή λύση. Η δεύτερη είναι να αποδεσμεύσεις μέσα από το router τις ip που έχει δώσει το DHCP και η τρίτη είναι να βγάλεις το μηχάνημα που πιάνει την 192.168.1.100 και να κάνεις reset το router.

optex

Senior Member
31 August 2008
302
ναι αυτο κανω αλλα ειναι σπαστικο καθε φορα , τωρα το εβαλα ολα καλα να δουμε ποσο θα παει ,thanks

aka_Lamogio

Senior Member
22 June 2007
594
The Twilight Zone
Λοιπόν μου κάνει 3:20 να bootάρει από τη στιγμή που θα πατήσω το ΟΚ στο baboot. Επίσης μου κάνει διακοπές στον ήχο των novasport όταν το περνάω μέσω της υποστήριξης cccam που έχει ενώ με την παλιά δεν μου το έκανε.

aka_Lamogio

Senior Member
22 June 2007
594
The Twilight Zone
Με τα κανάλια έχει βρει κανένας κάποιον τρόπο μετατροπής των ρυθμίσεων από έτοιμα πακέτα του DM να τα βάλουμε στον Kathrein? Κανονικά ανοίγοντάς τα με το openDBedit 3.0.3 και περνώντας τα μετά στον δέκτη θα έπρεπε να μπαίνουν αλλά δεν μου τα βγάζει σωστά όταν τα φορτώνω στην Κατερίνα (κι ενώ στις ρυθμίσεις του βάζω σωστά τα folders του Enigma2 του Kathrein. Μου βγάζει στο Favourites κάποια αλλά όχι όλα. Έχει δοκιμάσει κανείς ώστε να έχει καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;

optex

Senior Member
31 August 2008
302
και συ καλα πας βλεπω.. λοιπον ειναι πιο σταθερο σιγουρα το εχο δυο μερες και δεν εχει κρασαρει το συστημα μεχρι τωρα,μαλλον θα εφταιγε το aaf 2.0e γιατι τωρα εβαλα αυτο AAF_2.0e_Flash και παει καλα αυτο εχεις και εσυ στη φλαση? αντε να κανω και το mbox na δουλεψει που στο καλο βαζουμε τα αρχεια??????

optex

Senior Member
31 August 2008
302
και συ καλα πας βλεπω.. λοιπον ειναι πιο σταθερο σιγουρα το εχο δυο μερες και δεν εχει κρασαρει το συστημα μεχρι τωρα,μαλλον θα εφταιγε το aaf 2.0e γιατι τωρα εβαλα αυτο AAF_2.0e_Flash και παει καλα αυτο εχεις και εσυ στη φλαση? αντε να κανω και το mbox na δουλεψει που στο καλο βαζουμε τα αρχεια??????[:D: με πιο προγραμμα βλεπουμε ftp να περασω καμια ταινια και το μβοχ επιση γιατι:argue::argue::argue:δεν δουλευει το scart:grandpa::grandpa:::AFADF0:a0210:-bye--bye--bye-

pantelos

Senior Member
24 April 2007
378
Θεσσαλονικη
Καλησπερα παιδια.Εκανα buckup το rev.356 και περασα το καινουργιο image rev. 459.Σε ποια directory βρισκονται τα αρχεια των settings για να τα περασω στο καινουργιο;

Καλησπερα παιδια.Εκανα buckup το rev.356 και περασα το καινουργιο image rev. 459.Σε ποια directory βρισκονται τα αρχεια των settings για να τα περασω στο καινουργιο;

κανε το παρακατω

υπάρχει και ένα plungin που λέγετε restore/backup τι κάνει αυτό θα μου πείτε τώρα?
είναι απλό το πράμα κάθε φορά που θα μπουταρουμε ένα image θα χρειαστείτε και την κατάλληλη λίστα δορυφόρων και ότι άλλες ρύθμισης είχαμε στο προηγούμενο image π.χ disecq & λίστα καναλιών.
και το κάνουμε με τον ακόλουθο τρόπο στο πρώτο image που είναι στη flash πάμε στο plungin
restore/backup και εκεί επιλέγουμε only etc/enigma2 και τοποθεσία usb ή HDD και κάνετε backup,εν συνεχεία πάμε στο image επιλέξαμε να μπουταρει και πάμε πάλι στο plungin που λέγετε restore/backup και κάνουμε restore settings,και ήμαστε ένταξη τώρα με το νέο image.