Κι εμένα bootάρει αργά γι αυτό σε ρώτησα. Το έβαλες στο 3ο partition; Επίσης διάβασα στο Howto ότι με μερικά στικάκια δεν δουλεύει σωστά και πρέπει να τα αφήσεις ενιαία κι όχι να τα χωρίσεις σε partitions. Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις κι αυτό γιατί κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει με την περίπτωσή σου. Τώρα για το τηλεκοντρόλ ποτέ δεν μου έχει βγει off μετά το boot. Μου έχει κολλήσει κατά τη χρήση όμως ο δέκτης να δείχνει εικόνα και να μην δέχεται τίποτα παρά μόνο σβήσιμο από πίσω αλλά αυτό είναι crashάρισμα.:violent-smiley-030::violent-smiley-030:βαλε καμια ωρα .............γαμωτο 2φορα δεν κσεκιναει το ε2 σε μενα μενει κολημενο στο loading module και αν παρει εμπρος 1στις 5 ειναι off to τηλεκοντρολ κατι κανω λαθος εγω η ολοι αυτοι που εχουνε προβλημα και γραφουν στο σιτε της aff ειμαστε μαλακες :argue::argue::argue::argue::argue:.......
είναι ακόμη πιο σταθερό από το rev356! με αρκετό πείραγμα κατάφερα να το crashάρω μία φορά ενώ την rev356 κατάφερνα να την crashάρω σχετικά εύκολα.![]()
και συ καλα πας βλεπω.. λοιπον ειναι πιο σταθερο σιγουρα το εχο δυο μερες και δεν εχει κρασαρει το συστημα μεχρι τωρα,μαλλον θα εφταιγε το aaf 2.0e γιατι τωρα εβαλα αυτο AAF_2.0e_Flash και παει καλα αυτο εχεις και εσυ στη φλαση? αντε να κανω και το mbox na δουλεψει που στο καλο βαζουμε τα αρχεια??????[: με πιο προγραμμα βλεπουμε ftp να περασω καμια ταινια και το μβοχ επιση γιατι:argue::argue::argue:δεν δουλευει το scart:grandpa::grandpa:::AFADF0:a0210:
![]()
Καλησπερα παιδια.Εκανα buckup το rev.356 και περασα το καινουργιο image rev. 459.Σε ποια directory βρισκονται τα αρχεια των settings για να τα περασω στο καινουργιο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.