Teac UD-503

Α,θα εχουμε την γνωστή βόρεια ακρόαση;
Περιμένουμε την ετυμηγορία!

Α,θα εχουμε την γνωστή βόρεια ακρόαση;
Περιμένουμε την ετυμηγορία!
Σωκράτη ώς συνήθως θα υπάρχει διαφωνία
Σήμερα όμως μπήκαν στοιχήματα για το επόμενο βήμα του Θανάση ...

Απάντηση: Re: Teac UD-503

Το ζεστό και ξερό δεν είναι αντίθετα. Συνυπάρχουν ως χαρακτηριστικά σε αρκετές συσκευές που έχω ακούσει όπως το 501 και το ifi ως οι πλεον χαρακτηριστικές του συνδυασμού αυτου. Το ξερός είναι αλλωστε χαρακτηριστικο που αν δεν υπήρχε σε dacs δε θα υπηρχαν και τα βινυλια πλεον. Κάπου εκεί μπλέκει το hiress, η μάσκα, το upscale και όλα τα συναφή.
Ως προς το οτι ο pass λαμπιζει, απλα λαμπιζει. Τώρα αυτό το μαλάκωμα και ταυτόχρονα η lively αίσθηση είναι η σφραγίδα του. Το οτι το σήμα περνάει απο ενα μηχάνημα ακόμα είναι προφανές οτι θα δημιουργεί και παρατραγουδα. Σε αυτά είναι το κατα ενα κλικ πιο θολο αποτέλεσμα. Που βρίσκεις το περίεργο;

Tα περίεργα Θάνο μου είναι ότι οπως αντιλαμβάνομαι εγώ τον ζεστό ήχο είναι πλούσιες - πληθωρικές μεσσαίες και πιθανο ρολλ οφφ ψηλά, ενώ την τραχύτητα και ψιφιακίλα ως τζιτερια... θόρυβο... παραμόρφωση.
Και μου λες ότι ο pass ήταν φτωχότερος σε αυτό, αλλα του έλειπε η ψιφιακίλα που προκαλέι έτσι κι αλλιώς το dac (και όχι το pre) κομάτι του 503.

Δλδ ένα ψηφιακό (?) volume πάνω στους τελεστικούς του 503 άφησε να περάσει περισσότερη πληροφορία από τον sophisticated pass. Tαυτόχρονα ο pass έκανε τα ρολόγια του 503 να συγχρονίζουν καλύτερα.
Πως το βλέπεις ταιριάζει?

Επίσης τι εννοείς "το σήμα περνάει απο ένα μηχάνημα ακόμα"???
Και στις δύο περιπτώσεις απο ένα dac και ένα pre περνάει.

Κάτι δεν έχω καταλάβει καλά προφανώς.

Νικ,αν θυμάμαι καλα τις φωτό,δεν εχει ψηφιακό volume,αναλογικό εχει,κάπου παραπάνω πρέπει να τα εχουμε πει.

Υπαρχει και άλλος πλέον με το ud-503 αλλά δεν έχει πει τίποτα ακόμα :-)

Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ήμουν σίγουρος γι αυτό έβαλα ερωτηματικό. Αλλά... αλλάζει κάτι αυτό?
Τι ακριβώς συζητάμε? Ότι η παραμόρφωση ή η αλοίωση της πληροφορίας απο το 503-πρε στάδιο είναι λιγότερη σε σχέση με τον παςς?
really ? :-)

Aν ναι, τι μας λέει αυτό για το ματσάρισμα του pass με τον τελικό?
τεσπα. μπορεί κάτι άλλο να συμβαίνει ή να εννοεί αλλιώς τις λέξεις ο Θανάσης.

Να σου πω,κι ανεξαρτήτως τι εννοεί ο Θανάσης,πολλά μπορει να παίζουν.
Το ηλεκτρικό ταίριασμα ειδικά ειναι μεγάλο θέμα. Αλήθεια,τι αντίσταση εξόδου έχουν τα δυο μηχανάκια και τι εισόδου ο Β;

Όχι ακόμα είναι στο στρώσιμο ο κύριος που άνοιξε το συγκεκριμένο thread

Κανένα θέμα λοιπόν,απο εμπέδηση (να το πω σωστά μην μου την πέσουν οι ντιούηδες από κάτω,για εναλλασσόμενο μιλάμε,θα έχουν και δίκιο ),είσαι μακριά απο το να έχεις τα γνωστά θέματα εξασθένησης στις ψηλές λόγω υψηλής εμπέδησης εξόδου.

Να γκρινιάξω λίγο.
Καλή παλληκάρια μου στη Teac η στήριξη τριών σημείων ,αλλά όταν η συσκευή έχει και κάποιο σχετικό βάρος ,αλλά όταν δεν τό έχει και πρέπει να μπούν και 3+1 καλώδια από πίσω ,τότε .....

Ειναι αρκετα βαρυ. Δεν σηκωνεται "σουζα" εκτος και αν καποιος του κρεμασει 3-4 κομπρες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το δοκιμασατε και το αναφερετε η το υποψιαζεστε;

Ειναι αρκετα βαρυ. Δεν σηκωνεται "σουζα" εκτος και αν καποιος του κρεμασει 3-4 κομπρες.

Το δοκιμασατε και το αναφερετε η το υποψιαζεστε;

Το δοκίμασα .Δεν είναι το ζήτημα αν σηκώνεται σούζα ,μπορεί μέ xlr πού ζυγίζει ένα κιλό το καθένα [καθ υπερβολή] ,αλλά ότι κόβει βόλτες με το παραμικρό .
Βέβαια υπάρχει η <λύση Κακαλιού>με 2 Παπυρος Λαρους από πάνω

Τα "αυτοκολλητακια" που ειχε η συσκευασια, τα εχετε βαλει στα ποδαρακια?
Εμενα δεν κουναει ρουπι ωρε παιδες.

Α, και περαν των ποδαρακιων... Εντυπωσεις???

Τα "αυτοκολλητακια" που ειχε η συσκευασια, τα εχετε βαλει στα ποδαρακια?
Εμενα δεν κουναει ρουπι ωρε παιδες.

Α, και περαν των ποδαρακιων... Εντυπωσεις???

Ηρθε για βόλτα ,οπότε δεν έβαλα τίποτε
Εντυπώσεις αργότερα