Θα συμφωνήσω.Σε σύγκριση με το yamaha cd-s300 παίζει μία κατηγορία πάνω και φίλος μου που έχει το marantz cd5000 αγόρασε και αυτός το teac καθώς έπαιζε πολύ καλύτερα. Μπορεί να παίζει ρόλο και η θύρα εισόδου καθώς η οπτική δε βγάζει και τα καλύτερα αποτελέσματα στο συγκεκριμένο dac.Μέσω ασύγχρονης usb μπορεί να κρίνει κάποιος τις δυνατότητες της συσκευής.Υπερεκτιμημένο δεν θα το χαρακτήριζα.
Με υπολογιστή για πηγή έχεις ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα σε τιμή παραπάνω από τίμια.
Τα ίδια γράφουμε αδερφέ Τεκάκιε χαχα καλή χρονιά εύχομαι!!Μην ξεχνάμε και το γεγονός πως δεν χρησιμοποιήθηκε το δυνατό του χαρτί... η ασύγχρονη USB.
Τα ίδια γράφουμε αδερφέ Τεκάκιε χαχα καλή χρονιά εύχομαι!!![]()
Παίδες σορυ αλλά από οπτική δεν νομίζω πως έχει νόημα η οποία κρητική...
Θεωρώ πως το μηχανάκι δεν είναι δυνατόν να έδειξε τον πραγματικό του εαυτό από την οπτική... IMO πάντα... χωρίς παρεξήγηση...
Mακάρι γιατί ήμουν με το κλίκ στο ποντίκι έτοιμος να το παραγγείλω !!!
Σε τι σύστημα θα χρησιμοποιηθεί ως πηγή?
ενδιαφερον ακουγεται το συστημα. ξερεις τι λενε. εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο... θα ακουγες μαλλον διαφορα με κατι πιο ακριβο αλλα κλασσικα ειναι και θεμα χρηματων. ακροαση δε γινεται να κανονισεις;
Νόμιζα πως ήθελες να το πάρεις και τελικά κόλλησες από τα σχόλια του συμφορουμίτη TNT. αν όντως έγινε κάτι τέτοιο θα έλεγα μήπως να το άκουγες με κάποιον τρόπο σπίτι σου.
Αμα το teac δεν το ακουσες απο την usb απλα δεν το ακουσες.
Το ιδιο ισχυει για ολα τα usb dac,καλο ειναι να μην μπερδευουμε τον κοσμο που δεν εχει εμπειρια απο αυτα.
Αυτα τα μηχανακια ειναι φτιαγμενα να παιζουν αποκλειστικα απο κει οι αλλες θυρες ειναι βοηθητικες και δεν εχει δοθει η απαιτουμενη προσοχη.
Σε ενα ντακ που κανει 3 κατοσταρικα δεν μπορεις να ταχεις ολα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.