Technicolor DSI 810 PVR

Status
Not open for further replies.
εγω χρησιμοποιώ και τους 2 τρόπους αλλά με τον DM με βόλευε να φτιάχνω σε 2-3 κλικ ενα νέο μπουκέτο με τα 2-3 καναλια που ήθελα για να κάνω zapping όπως για παράδειγμα σπορτ1 σπορτ 3 και ΔΤ
Αν μετά ήθελα κάτι αλλο έβαζα τα άλλα και ουτε καθ'εξης

Και εγω ετσι εχω συνηθισει με ολους τους δεκτες που εχω( για νοβα και λοιπα δορυφορικα).Ειναι το πιο βολικο.Πιστευω συντομα θα το κανει και ο ΟΤΕ.Απορησα ομως που ενας νεος και τοσο καλος δεκτης δεν το ειχε.

Last edited by a moderator:
Πριν κανένα τρίωρο παρέλαβα και εγώ τον DSI 810 και εγώ από κατάστημα OTEshop.

Αρκετά ποιοτικός δέκτης θα έλεγα , καταρχήν όμως ανέφεραν και τα άλλα μέλη έχει έξοδο 1080p , έχει και HDMI στην συσκευασία , αντικατέστησε τον combo δέκτη της KAON τον οποίο και κράτησα γιατί δεν ήταν με χρησιδάνειο.

Περισσότερα αργότερα γιατί δοκιμάζω τις δυνατότητες εγγραφής.

Και εγω ετσι εχω συνηθισει με ολους τους δεκτες που εχω( για νοβα και λοιπα δορυφορικα).Ειναι το πιο βολικο.Πιστευω συντομα θα το κανει και ο ΟΤΕ.Απορησα ομως που ενας νεος και τοσο καλος δεκτης δεν το ειχε.

μην το περιμενεις...εδω και 2 χρονια έχουν φαει κράξιμο εδω μεσα για το συγκεκριμένο αλλα αυτοι δεν συγκινήθηκαν

Μόλις γύρισα από ένα ΟΤΕ Shop...,
"- Δυστυχώς είχαμε έναν και τον πήραν. Αύριο θα φέρουμε 2, αφήστε μας τηλέφωνο να σας πάρουμε μόλις έρθει να περάσετε να τον πάρετε. ..
-Πρέπει να κάνω κάποια αίτηση, να φέρω τον παλιό ή κάτι άλλο;
-Όχι κυριε, προς θεού. Απλά ελάτε και θα σας τον έχω κρατήσει για εσας."
(!!!)

@Μαικ Έχει σκληρό μέσα.

@Μαικ Έχει σκληρό μέσα.

Ευχαριστώ!
Γνωρίζει κανεις αν η θύρα USB είναι ενεργή? Μπορω με κάποιον τρόπο δηλαδη (με στικάκι ή σύνδεση με Pc) να πάρω κάτι που εχω γραψει στον σκληρο για να το περασω σε dvd ή να το αποθηκευσω στο pc?

Όπως;;; Με ιντριγκάρει αυτή η απάντηση...!

Τα updates δεν τα παίρνει από το δορυφόρο συνήθως; Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει το επίγειο στικάκι που λες. Εν πάσει περιπτώσει, φιλολογική είναι η ερώτηση αφού δεν υπάρχει κάποια χρήση της θύρας αυτή τη στιγμή ή στο άμεσο μέλλον.

Δεν μπορείς να βγάλεις εγγραφές από δορυφορικό δέκτη παρόχου.
Το επίγειο στικάκι της νόβα είναι DVB-T δέκτης, δηλαδή το βάζεις στον δορυφορικό δέκτη και πιάνει και ψηφιακά επίγεια.
Αυτό είναι οι "άλλες χρήσεις", δηλαδή διαφορετική χρήση από αποθήκευση αρχείων που συνήθως γίνεται σε στικάκια usb.

ευχαριστω για την διορθωση:2thumb22sup: τωρα ως πιο εμπειρος τι θα προτεινες 1080p η 1080i που ειναι η native αναλυση?

Η ανάλυση είναι 576i στα SD και 1080i στα HD. Η απάντηση είναι ανάλογα την τηλεόραση που έχεις , δηλαδή αν μετατρέπει το interlaced σε progressive καλύτερα η χειρότερα από τον δέκτη.

Το καλύτερο θα ήταν να δοκιμάσεις και τα 2 και να δεις αν βλέπεις διαφορά (το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπεις). Εγώ πάντως το έβαλα στο 1080p.

η τηλεοραση μου ειναι η samsung B8000 εχει καλο scaler?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ σας ,
να σας ρωτήσω έχω τον ΝΕΟ δεκτή pvr και θέλω να συνδέσω το 1ο lnb me τον 9 east tou ote tv και η δεύτερη έισοδο του δεκτη απο καλώδιο με 4 δορυφόρους με πολυδιακόπτη .καταρχην γίνεται απο τον πολυδιακόπτη να βάλω έναν δορυφόρο και να έχω ΟΤΕ και πχ άστρα ; Αν όχι τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να έχω με twin lnb stis 9east και τους δυο εισόδους στον δεκτη ; Δηλαδή τι πρέπει να βάλω στις ρυθμίσεις για τα lnb ;

Στις ρυθμίσεις θα βάλεις την θέση του LNB για να δουλέψει με τον πολυδιακόπτη. Ο δέκτης θα στέλνει τις εντολές επιλογής και στα 2 tuner, τις οποίες το LNB που δεν βρίσκεται σε πολυδιακόπτη απλά θα αγνοεί.

Καλημέρα ,

Δηλαδή για να καταλάβω θα επιλεξω 2 lnb και απο κάτω με τα diseq τι βάζω ? Έχει συνδέσεις 1 ή 2 και lnb 1 ή 2 ή 3 ή 4 ?

ευχαριστώ πολύ

Συνδέσεις 2, και LNB την θέση που είναι ο δορυφόρος του ΟΤΕ στον πολυδιακόπτη.

Να σας πω δεν τα είπα καλά.

έχω 2 καλώδια : 1 lnb με ενα πιατο στις 9 east και το δευτερο καλωδιο με 4 πιατα με 4 lnb και 4 δορυφορους σε πολυδιακόπτη.
οπότε έχω συνδεσει το 9 east sto sat in 1 του δεκτη και το δεύτερο καλώδιο απο τον πολυδιακόπτη στο satin 2 του pvr.

οπότε τι ρυθμίσεις θα κανω στον δέκτη αν παίζει με τον πολυδιακόπτη ?
αλλιοσ αν απο το 9 εαστ που ειναι twin βγάλω το δευτερο καλώδιο και το βάλω στο sat in 2 του pvr τι ρυθμίσεις θα κάνω στον pvr ?

Last edited:
Status
Not open for further replies.