Technicolor DSI 810 PVR

Status
Not open for further replies.
Ειναι δυνατον με ενα καλωδιο απο την ταρατσα( με καποιο διαχωριστη σηματος) να συνδεσω 2 PVR ?Φυσικα θα βλεπουμε μονο καναλια του ΟΤΕ και οχι τα ελευθερα του δορυφορου.

με την αναβάθμιση του δέκτη με νέο firmware έχουμε κάποιο νέο? γνωρίζει κάποιος?

Έχει καταφέρει ποτέ κανείς να ανοίξει τον συγκεκριμένο δεκτη του ΟΤΕ TECHNICOLOR DSI 810 PVR; Για να δοκιμάσουμε να αυξήσουμε το μέγεθος του δίσκου ή για να δούμε αν διαβάζονται τα δεδομένα του για backup;

Έχει καταφέρει ποτέ κανείς να ανοίξει τον συγκεκριμένο δεκτη του ΟΤΕ TECHNICOLOR DSI 810 PVR; Για να δοκιμάσουμε να αυξήσουμε το μέγεθος του δίσκου ή για να δούμε αν διαβάζονται τα δεδομένα του για backup;

Ο συγκεκριμένος είναι με χρησιδάνειο και σε περιπτώσει μη επιστροφής του η καταστροφής του χρεώνεται με 169 ευρώ εκτός και αν καταφέρεις να πείσεις τον οτε ότι δεν ξέρεις τίποτα για το φόνο

Έστω ότι έχω γράψει κάποια προγράμματα και θέλω να τα δω σε άλλο χώρο από εκεί που φτάνει το καλώδιο της δορυφορικής. Αν ανοίξω το δέκτη χωρίς να συνδέεται με το πιάτο, βγάζει μήνυμα ότι ο δέκτης δεν λαμβάνει σήμα και δε με αφήνει να κάνω προβολή αυτών που έχω γράψει (αν και μου δείχνει τη λίστα με τις εγγραφές). Η ερώτησή μου είναι: Αν συνδέσω το δέκτη με lnb που βλέπει άλλο δορυφόρο, παίζει να νομίζει ότι βλέπει τον Eutelsat και να με αφήσει να δω τις εγγραφές; (Δηλ. να συντονίζεται στη 12149V του Hotbird και να νομίζει ότι βλέπει τη 12149V του Eutelsat.)

Ξαναδιάβασε το ερώτημα σου και απάντησε μονος σου.. 😁
Είμαι σίγουρος ότι με μια ανάγνωση, θα βρείς την απάντηση εύκολα.

Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση επειδή μέσα στις επόμενες ημέρες παίζει να κάνω αναβάθμιση σε PVR. Επειδή ακόμα δεν έχω κλείσει χρόνο, πρέπει να επιστρέψω τον απλό αποκωδικοποιητή. Χρειάζεται και τίποτα άλλο (πχ. κουτιά, καλώδια κοκ.); Προφανώς τα κουτιά έχουν πεταχτεί από τον πρώτο μήνα (πέρασε ο τυφώνας Katrina, aka σύζυγος)... Να πάω ή να περιμένω 1-2 μήνες για να κλείσει ο χρόνος, μη μου δημιουργήσουν κανένα θέμα;

Αν είχες πάρει τον παλιό με χρησιδανειο, τότε πρέπει να τον επιστρέψεις.
Από καλώδια κλπ, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.

^ Ευχαριστώ! Ναι είναι με χρησιδάνειο. Οπότε, υπο μάλης και βουρ.

Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση επειδή μέσα στις επόμενες ημέρες παίζει να κάνω αναβάθμιση σε PVR. Επειδή ακόμα δεν έχω κλείσει χρόνο, πρέπει να επιστρέψω τον απλό αποκωδικοποιητή. Χρειάζεται και τίποτα άλλο (πχ. κουτιά, καλώδια κοκ.); Προφανώς τα κουτιά έχουν πεταχτεί από τον πρώτο μήνα (πέρασε ο τυφώνας Katrina, aka σύζυγος)... Να πάω ή να περιμένω 1-2 μήνες για να κλείσει ο χρόνος, μη μου δημιουργήσουν κανένα θέμα;

Κανονικά τα επιστρέφεις όλα, αν και δεν νομίζω να σοθ κάνουν θέμα για τα καλώδια, αλλά τροφοδοτικό, κάρτα, τηλεκοντρόλ καλό είναι να τα πάρεις μαζί σου.

Τελικά τα επέστρεψα όλα πλην κάρτας γιατί νόμιζα ότι θα μπαίνει στον καινούργιο. Μετά θυμήθηκα ότι η κάρτα πάει με τον αποκωδικοποιητή, αλλά... κανείς δε μου τη ζήτησε (ακόμα και όταν είπα "μισό λεπτάκι να βγάλω την κάρτα να την κρατήσω", μου απάντησαν "ναι, ναι").

Μάλλον εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο διάλυσης που περιγράφω εδώ.

Σημειωτέον, ακόμα περιμένω τηλέφωνο από το κατάστημα...

Για αναβάθμιση σε pvr (χωρίς χρέωση )πρέπει να έχει λήξει η 12μηνη σύμβαση ?

Δεν νομίζω. Γενικά οι πάροχοι δεν λένε όχι σε ακριβότερα πακέτα. Για φθηνότερα υπάρχει το θέμα. Με την αλλαγή, θα σε δεσμεύσουν 12 μήνες από την ημέρα που θα κάνεις την αλλαγή.

Όποτε θες παίρνεις τον pvr αποκωδικοποιητή και όποτε θες τον επιστρέφεις παίρνοντας τον ΚΑΟΝ δίχως να επηρρεάζεται η 12μηνη παραμονή.

Το έχω κάνει και ξέρω. Δεν χρειάζεται καμμία πισινή να κρατηθεί.
Εκτός κι αν έχεις άλλη πληροφόρηση οπότε καλό θα ήταν να την μοιραστείς μαζί μας.

Ναι στα χαρτιά μπορεί να ισχύει.

Στην πράξη ακόμα περιμένω, 1 εβδομάδα αργότερα.

Status
Not open for further replies.