Technicolor DSI 810 PVR

Status
Not open for further replies.
Τον έχω πάνω από χρόνο χωρίς πρόβλημα με τις εγραφες αλλά φαινετε με κάποια διακοπή ρεύματος κάπου σκαλωσε. Λέω μήπως φταίει τίποτα γιατί έχω αρκετές εγραφες που δεν θέλω να χάσω μήπως και γλιτωσω την αλλαγή.
Αν κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις, χάνονται οι εγγραφές;

Αν ισχύει σίγουρα αυτό, κάνε εργοστασιακές. Αν συνεχιστούν και μετά τα προβλήματα, δηλώνεις βλάβη.

Αν ισχύει σίγουρα αυτό, κάνε εργοστασιακές. Αν συνεχιστούν και μετά τα προβλήματα, δηλώνεις βλάβη.
Θα το δοκιμάσω. Κάποιος που να ξέρει σίγουρα τι γίνεται με τις εγραφες αν κανω εργοστασιακες ρυθμίσεις?

Καλησπερα,συνδρομητης ote tv απ τον νοεμβριο του 13 που βγηκε ο pvr,εναμιση χρονο μετα αρχιζει να κανει μονος του εγγραφες ο δισκος,μετα απο δυο εγγραφες κανω διαμορφωση δισκου,λιγες μερες μετα καθε πεντε λεπτα απο το δισκο ακουγονταν ενα γρατζουνισμα αρκετα δυνατο,ο οτε μου αλλξε ευκολα το αποκωδικοποιητη,αλλα και παλι με τον καινουργιο αρχιζει και κανει εγγραφες μονο του ,το θεμα ειναι οτι δεν εχει καποια επιλογη να μπορω να τα σβησω και οταν παταω το κοκκινο κουμπι της διαγραφης μου γραφει "λειτουργια απετυχε" αν γνωριζει κανεις αν πρεπει να κανω καμια ρυθμιση να γλιτωσω απο τις αυτοματες εγγραφες του δισκου,ευχαριστω

Ευχέλαιο έκανες? :operator:
Περα απο την πλακα, μηπως κολαει το rec του remote control?
Στο αλλαξανε το remote η μονο το δεκτη?

Πηγα τον εξοπλισμο πισω και μου δωσαν κανονικα σαν να ειμαι καινουργιος συνδρομητης ολο το βαλιτσακι κουτι καλωδια τηλεκοντρολ,οχι δεν κολλαει το rec το κοιταξα,μαλιστα στο καινουργιο αποκωδικοποιητη και τις δυο φορες η εγγραφη εγινε μερα Δευτερα σε αλλες ωρες ομως να πεις οτι υπαρχει καποια ρυθμιση και μου κανει αυτοματες εγγραφες καθε Δευτερα,το μονο οτι δεν θα ξανακανω διαμορφωση δισκου ξανα σιγουρα

Ξέρουμε μήπως ποτέ θα γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !! η αναβάθμιση στο λειτουργικό του pvr γιατί το υπάρχον είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Re: Απάντηση: Technicolor DSI 810 PVR

Ξέρουμε μήπως ποτέ θα γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !! η αναβάθμιση στο λειτουργικό του pvr γιατί το υπάρχον είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη

καλησπερα.Συνδρομητης νοβα μεχρι το τελος του μηνα αφου τον εχω πληρωσει και δεχτηκα προσφορα απο τον οτε ζητωντας τον pvr με το αντιτιμο φυσικα.επειδη καινουριος θα ηθελα να ρωτησω με το ενα καλωδιο οντως ολα πανε καλα σε θεματα εγγραφης παυσης στο μπουκετο του οτε?ρωταω γιατι εαν ναι το δευερο καλωδιο να το χρησιμοποιησω για το δεκτη της νοβα ακομα...αλλιως να τα εχω και τα δυο στον οτε...

καλησπερα
υπαρχει τροπος αυτα που γραφουμε να τα μεταφέρουμε σε pc?
εστω ακομη κ αν χρειαζεται να βγει ο σκληρος???

ωω... κριμα.
αλλες δυο απορίες που εχω. αν το ανοίξω κ βάλω άλλο σκληρό, πχ. 1 TB θα δουλέψει κανονικά? έτσι ώστε να έχω περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

επίσης, όταν η συσκευή είναι κλειστή κ έχω προγραμματισμένη εγγραφή σειράς ή προγραμματισμένη μεμονωμένη εγγραφή η συσκευή ανοίγει κ γράφει 14 δευτερόλεπτα κ κλείνει.
πρέπει να είναι μονιμα ανοιχτή η συσκευή για να πραγματοποιούνται οι εγγραφες?

Ο δέκτης όταν είναι stand-by, "γράφει" κανονικά ότι έχεις προγραμματίσει. Τώρα εάν κάνεις αναβάθμιση δίσκου μόνος σου, πιστεύω ότι θα υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση (εάν κάποια στιγμή χαλάσει ο δέκτης...)

Ο δέκτης δεν ανήκει στον ΟΤΕ; Με ποια δικαιοδοσία θα του γίνει επέμβαση; Εγώ θα το απέφευγα.

Ο δικος μου δεν γραφει σε stand by mode. ανοιγει, γραφει 14 δευτερολεπτα, κ ξανακλεινει. δυστυχως πρεπει να ειναι συνεχεια ανοιχτος για να μπορεσει να γραψει.

επισης αν "ανοικει" στον ΟΤΕ δε το ξερω. ειναι αγορασμενος απο μενα, δεν μου τον εδωσε τζαμπα ο ΟΤΕ.
κ εγω νομιζω το μονο που εχω να χασω ειναι η εγγυηση του. παρ ολα αυτα δε θα δοκιμασω τωρα συντομα αλλαγη σκληρου, αλλα λογικα θα το κανω.

ευχαριστω για την βοηθεια!

Status
Not open for further replies.