Technicolor DSI 810 PVR

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Technicolor DSI 810 PVR

Ο δικος μου δεν γραφει σε stand by mode. ανοιγει, γραφει 14 δευτερολεπτα, κ ξανακλεινει. δυστυχως πρεπει να ειναι συνεχεια ανοιχτος για να μπορεσει να γραψει.

επισης αν "ανοικει" στον ΟΤΕ δε το ξερω. ειναι αγορασμενος απο μενα, δεν μου τον εδωσε τζαμπα ο ΟΤΕ.
κ εγω νομιζω το μονο που εχω να χασω ειναι η εγγυηση του. παρ ολα αυτα δε θα δοκιμασω τωρα συντομα αλλαγη σκληρου, αλλα λογικα θα το κανω.

ευχαριστω για την βοηθεια!

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα φίλε μου.

Ο δικος μου δεν γραφει σε stand by mode. ανοιγει, γραφει 14 δευτερολεπτα, κ ξανακλεινει. δυστυχως πρεπει να ειναι συνεχεια ανοιχτος για να μπορεσει να γραψει.

επισης αν "ανοικει" στον ΟΤΕ δε το ξερω. ειναι αγορασμενος απο μενα, δεν μου τον εδωσε τζαμπα ο ΟΤΕ.
κ εγω νομιζω το μονο που εχω να χασω ειναι η εγγυηση του. παρ ολα αυτα δε θα δοκιμασω τωρα συντομα αλλαγη σκληρου, αλλα λογικα θα το κανω.

ευχαριστω για την βοηθεια!
Πώς γίνεται να τον αγόρασες; Αφού με χρησιδανειο παρέχεται από την πρώτη ημέρα της διάθεσης του στην αγορά.

Σημερα μου εκανε αυτοματη αναβαθμιση, αλλα δεν καταλαβα καποια διαφορα. Ουτε στο μενου, ουτε στην επιλογη των καναλιων.

νομιζω αναβαθμιση εκανε μονο στην συχνοτητα των καναλιων. τουλαχιστον κατι τετοιο διαφημιζε ο ΟΤΕ.

τελικα για την αγορα εχετε δικαιο, νομιζα το ειχα αγορασει 150 ευρω, αλλα τελικα ειναι με 4 ευρω τον μηνα δανειο, οπως λετε κ εσεις.
προς το παρων εχω χώρο στο δισκο αλλα αν γεμισει θα κανω μια προσπαθεια να τον αλλαξω κ οτι γινει.

ευχαριστω παντως για τις αμεσες απαντησεις.

τελικα ο δικος μου εξακολουθει να μη γραφει αν ειναι σβηστος, γραφει ακριβως 14 δευτερολεπτα αν ειναι κλειστος.

Εχει διαφορες μετα την αναβαθμιση.
Πρωτον υπαρχει αποκλειστικο ζαπινγκ μεσα στα αγαπημενα
και δευτερον ο δεκτης δεν μπουταρει πλεον στο καναλι της βουλης
αλλα σε καποιο καναλι των αγαπημενων ή καπως ετσι.
Σε μενα πχ μπουταρει στο eurosport HD.

τελικα ο δικος μου εξακολουθει να μη γραφει αν ειναι σβηστος, γραφει ακριβως 14 δευτερολεπτα αν ειναι κλειστος.

Προφανώς έχει πρόβλημα ο αποκωδικοποιητής. Πάρε τηλ. για αλλαγή δέκτη.

Γενικα ειναι καλο να αφηνουμε ανοιχτο το δεκτη η οχι?Γιατι εχω διαβασει πολλους τεχνικους να λενε πως ειναι προτιμοτερο να ειναι ανοιχτος λειτουργει καλα χωρις να κολλαει....

ΠΟΙΑ ειναι η καινουρια εκδοση 1.06.001? 15 ιουλιου? αυτη εχω αλλα δεν μπορω να κανω ζαπινγκ στα αγαπημενα τι λαθος κανω ?

νομιζω αναβαθμιση εκανε μονο στην συχνοτητα των καναλιων. τουλαχιστον κατι τετοιο διαφημιζε ο ΟΤΕ.

τελικα για την αγορα εχετε δικαιο, νομιζα το ειχα αγορασει 150 ευρω, αλλα τελικα ειναι με 4 ευρω τον μηνα δανειο, οπως λετε κ εσεις.
προς το παρων εχω χώρο στο δισκο αλλα αν γεμισει θα κανω μια προσπαθεια να τον αλλαξω κ οτι γινει.

ευχαριστω παντως για τις αμεσες απαντησεις.

Αν ανοίξεις τον δέκτη χάνεται η εγγύηση, μην αλλάξεις δίσκο. Και γενικώς μην κάνεις καμία επέμβαση στον δέκτη γιατί τότε θα τον πληρώσεις κανονικά...

Αν ανοίξεις τον δέκτη χάνεται η εγγύηση, μην αλλάξεις δίσκο. Και γενικώς μην κάνεις καμία επέμβαση στον δέκτη γιατί τότε θα τον πληρώσεις κανονικά...

δε καταλαβα, τωρα τζαμπα ειναι??? παλι τον πληρωνω. απλα δε θα εχω εγγυηση.

αμαν ρε παιδια πως κανετε ετσι, μια συσκευη ειναι υπερτιμολογημενη στα 150 ευρω. σιγα το μαλλί...
δε λεω οτι μου περισευουν αλλα δε θα τον προσεχω κ σαν τα ματια μου μη σταξει, μη βρεξει κ μη σκονιστεί.

Διάβασε τη σύμβαση που έχεις υπογράψει...

Και δεν κάνουμε έτσι, απλά σε προστατεύουμε.... Τώρα αν σου περισσεύουν τα λεφτά ελεύθερα !!!

Φίλε μου σου γράφουν την αλήθεια και πως έχουν τα πράγματα τα παιδιά να σε βοηθήσουν.
Κάθε επέμβαση στο δέκτη από το χρήστη μόνο καλό δεν κάνει, και δεν υπάρχει λόγος.
Αν αντιμετωπίζει πρόβλημα πήγαινε για αλλαγή.

ΟΚ ευχαριστω κ καταλαβαινω.
οχι δε μου περισσεύουν, απλα θα ήθελα περισσότερο χώρο.

προς το παρων δεν πειράζω τιποτα, απο την στιγμη που λειτουργει. θα δω αυτο που μου ειπατε οτι πρεπει να γραφει οταν ειναι σβηστος, μηπως χρειαστει πράγματι αλλαγή.

ΟΚ ευχαριστω κ καταλαβαινω.
οχι δε μου περισσεύουν, απλα θα ήθελα περισσότερο χώρο.

προς το παρων δεν πειράζω τιποτα, απο την στιγμη που λειτουργει. θα δω αυτο που μου ειπατε οτι πρεπει να γραφει οταν ειναι σβηστος, μηπως χρειαστει πράγματι αλλαγή.
Δηλαδη θες παραπανω απο 170~200 ωρες εγγραφη?320 gigabyte σκληρο εχει ο δεκτης.Το ειχε αναφερει και ο χρηστης malakudi παλαιοτερα

μπορει σε καποιους να φαινεται παραξενο αλλα οχι δε μου φτανει. εχω κ εναν NAS ακριβως απο διπλα με 16 TB τίγκα σχεδόν.

Καθόλου παράξενο κάθε χρήστης έχει και τις απαιτήσεις του.
Δυστυχώς όμως με το συγκεκριμένο δέκτη δεν έχεις επιλογές.

δεν εχεις αδικο σε αυτο.

κατι ασχετο, χτες ανοιξα το ΟΤΕ ΤιΒι κ πηγε παλι σαν πρωτο καναλι στην Βουλή, κοίταξα να δω πως μπορώ να κάνω zapping αναμεσα στα αγαπημένα μου αλλά δεν έκανε ή τουλάχιστον δεν βρήκα πως γίνεται.
στις ρυθμίσεις λέει ότι η τελευταία αναβάθμιση έγινε στις 15 Ιουλίου 2015. Τελικά τι έγινε με την αναβάθμιση? έχει αυτά τα features που αναφέρθηκαν σε προηγούμενα posts ή όχι?

Status
Not open for further replies.