Technicolor DSI 810 PVR

Status
Not open for further replies.
Φαντάζομαι βέβαια ότι είναι ο ίδιος με τον Technicolor DS 810 απλά με ποιο καινούργιο firmware οπου το ίδιο θα έχει από τον Απρίλιο και ο Technicolor DS 810 η κάνω λάθος

Σωστά.....η μόνη διαφορά στο HWD είναι ότι ο DSI810HΥΒ έρχεται με 500GB δίσκο αντί για 320GB που είχε ο DSI810

Cover_logo.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

IMGP1812.jpg

IMGP1806-Edit.jpg

Και οσοι εχουμε τον παλιο,πως θα παρουμε τον καινουριο? Απλα ζητωντας τον?

Η θα περιμένεις αναβάθμιση απο Απρίλιο για να γινει υβριδικός ο δικός σου η μπορεις να πας σε ενα κατάστημα ΟΤΕ shop να δωςεις πισω τον παλιό και να πάρεις τον καινούργιο με κόστος 50 .

Οπότε θα δώσεις 50 για να έχει μεγαλύτερο σκληρό δίσκο. Σωστά? Δεν υπάρχει κάτι άλλο διαφορετικό?

απο το 13888 μου ειπαν οτι και ο νεος δεκτης εχει σκληρο 320gb και οχι οχι 500gb μου ειπαν επισης οτι το κοστος του pvr πηγε στα 3 ευρω απο τα 4

Η θα περιμένεις αναβάθμιση απο Απρίλιο για να γινει υβριδικός ο δικός σου η μπορεις να πας σε ενα κατάστημα ΟΤΕ shop να δωςεις πισω τον παλιό και να πάρεις τον καινούργιο με κόστος 50 .

Αυτο που αναφέρεται για τα 50 δεν ισχύει !!!!

Ισχύει ....αυτή είναι η εμπορική οδηγία, άλλο αν κάποιοι δεν την τηρούν

μου ειπαν επισης οτι το κοστος του pvr πηγε στα 3 ευρω απο τα 4
Εγώ που περιμένω συμβόλαιο να υπογράψω τη Δευτέρα θα φαίνεται 4 ή 3 ?

Ισχύει ....αυτή είναι η εμπορική οδηγία, άλλο αν κάποιοι δεν την τηρούν

Το απόγευμα πήγα απο κατάστημα cosmote στον ΠΕΙΡΑΙΑ και μου είπε όταν θα παραλάβουν θα φέρετε τον παλιό και θα θα πάρετε καινούργιο

Η χρέωση των 50 ευρώ θα υπάρχει για πάντα η θα σταματήσει κάποια στιγμή?

Τελικά τι σκληρό έχει ο δέκτης?

500GB

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η χρέωση των 50 ευρώ θα υπάρχει για πάντα η θα σταματήσει κάποια στιγμή?

Όταν ξεκινήσει η αναβάθμιση λογικά θα σταματήσει

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ που περιμένω συμβόλαιο να υπογράψω τη Δευτέρα θα φαίνεται 4 ή 3 ?

Εάν έκανες την αίτηση πριν τη Δευτέρα 1/2 η χρέωση θα είναι 4 διαφορετικά 3

Την αίτηση την έκανα Δευτέρα και μου είπε για 4 . Τελικά θα πληρώνω 4 ή 3 ? Για τους πελάτες που ήδη πληρώνουν 4 θα μειωθει?

Δηλαδή οταν ξεκινήσει η αναβάθμιση μπορώ να πάρω τον νεο δέκτη χωρίς τα 50? Αυτή η χρέωση δεν έχει λογική

Status
Not open for further replies.