Technicolor DSI 810 PVR

Status
Not open for further replies.
Ποιος ο λόγος να πληρώνεις πλέον 3 όταν μπορείς να βάλεις δίσκο στον απλό; Προσφέρει κάτι παραπάνω?

Έχει αναφερθεί και προηγουμένως, ο PVR διαθέτει διπλό tuner... Αυτός είναι ο λόγος που μάλλον θα τον κρατήσω

Ναι δύο tuner, που σημαίνει ότι γράφεις ένα κανάλι και βλέπεις άλλο. Πάντα για το δορυφορικό λέμε.

Δηλαδή οταν ξεκινήσει η αναβάθμιση μπορώ να πάρω τον νεο δέκτη χωρίς τα 50? Αυτή η χρέωση δεν έχει λογική

Δεν θα χρειαστεί να πάρεις τον νέο δέκτη, θα αναβαθμίσεις αυτόν που έχεις
Φυσικά και έχει νόημα η χρέωση....σκέψου τι θα γινόταν εάν πηγαίνανε 400000 συνδρομητές να αλλάξουν τους δέκτες τους

Εγώ παιδιά που δεν έχω υπογράψει ακόμα συμβόλαιο αλλά περιμενω κούριερ τη Δευτερα . Απ ότι είπε ένα φιλαράκι εδώ μέσα θα πληρώσω τελικά 3 και όχι 4 όπως μου είχαν πει τηλεφωνικά. Είναι σίγουρο ότι θα πάρω τον hybrid αποκωδικοποιητή ή θα πάρω τον παλιο και θα περιμένω αναβάθμιση?

Ξέρει κάποιος εαν το τροφοδοτικό του δεκτή με τον σκληρό δίσκο ειναι το ιδού με το τροφοδοτικό των ΚΑΟΝ δεκτών ;
Εαν δεν ειναι (ενώ τα τηλεκοντρόλ ειναι ) ξέρει κανεις εαν μπορουμε να βρούμε κάπου για αγορά ;
Ο προφανής λόγος των ερωτήσεων αποτελεί η υπηρεσια (με το δεκτή στη βαλίτσα) ΟΤΕ ΕΞΟΧΙΚΟ. Που λογω έλλειψης της κουβαλάμε το δεκτή , να μην κουβαλάμε τροφοδοτικό.
Εκτος εαν κάποιος ξέρει περί ενεργοποίησης ΟΤΕ ΕΞΟΧΙΚΟ.

Ξέρει κάποιος εαν το τροφοδοτικό του δεκτή με τον σκληρό δίσκο ειναι το ιδού με το τροφοδοτικό των ΚΑΟΝ δεκτών ;
Εαν δεν ειναι (ενώ τα τηλεκοντρόλ ειναι ) ξέρει κανεις εαν μπορουμε να βρούμε κάπου για αγορά ;
Ο προφανής λόγος των ερωτήσεων αποτελεί η υπηρεσια (με το δεκτή στη βαλίτσα) ΟΤΕ ΕΞΟΧΙΚΟ. Που λογω έλλειψης της κουβαλάμε το δεκτή , να μην κουβαλάμε τροφοδοτικό.

Όταν χρειάστηκε να πάω από τον απλό δεκτη στον pvr έπρεπε να επιστρέψω τον παλιό. Δυστυχώς έχει άλλο τροφοδοτικό ο καθένας άλλα δε θυμάμαι τα χαρακτηριστικά τους. Πάντως μου έμεινε η πίκρα του ξηλώματος του τροφοδοτικου πίσω από το έπιπλο της τηλεόρασης

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο τροφοδοτικό με αυτό του ΚΑΟΝ δέκτη το έχω κάνει πολλές φορές χωρίς πρόβλημα

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο τροφοδοτικό με αυτό του ΚΑΟΝ δέκτη το έχω κάνει πολλές φορές χωρίς πρόβλημα

Στο 13888 πριν λιγο μου είπαν το ακριβως αντίθετο. Οτι δεν κανει....
Οσο για ΟΤΕ ΕΞΟΧΙΚΟ μου είπαν Ότι δεν ειναι στα αμεσα σχέδια.

Τι να πω, κρίνε εσύ ποιον θέλεις να εμπιστευτείς......όσο για το ΟΤΕ ΕΞΟΧΙΚΟ μάλλον προς το καλοκαίρι το βλέπω

Κοίτα θυμάμαι ότι στον μικρό δεκτή το καλώδιο που πάει από το δεκτή στον μετασχηματιστή ήταν αποσπώμενο και στα 2 άκρα , ενώ στον pvr το καλώδιο που κούμπωνε στον δεκτή ήταν μετά ενιαίο μέχρι την πρίζα. Μπορεί όμως τα χαρακτηριστικά τους να είναι τα ίδια

Καλησπερα σε ολους
Αντικατεστησα σημερα τον KAON1110 με τον DSI810HYB πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες οσο για τα 50Ευρω παρολο που απο το 13888 σε τρεις τηλεφωνικες επικοινωνιες μου ελεγαν οτι θα πρεπει να τα πληρωσω τελικα δεν τα πληρωσα γιατι ενω αρχικα ειπα στην υπαλληλο του καταστηματος τι μου ειπανε απο το 13888 οταν προσπαθησε να περασει στο συστημα το νεο δεκτη της εβγαζε μηνυμα λαθους,και τελικα μου ειπε οτι δεν χρειαζεται για αυτους που εχουν απλο δεκτη και μεταβαινουν σε δεκτη με σκληρο να πληρωσουν παρα μονο τα 3ευρω της υπηρεσιας.Ολα καλα ο δεκτης φαινεται να εχει καλυτερη εικονα και στις αλλαγες των καναλιων λειπει αυτο το θαμπο πεπλο που μου εβγαζε ο Kaon1110

οσοι εχουν τον pvr μπορουν να τον αντικαταστησουν με τον υβριδικο η θα πρεπει να περιμενουν υποχρεωτικα την αναβαθμιση?Απριλη ειπανε?

Πρέπει αν περιμένουν την αναβάθμιση έως τον Απρίλιο / Μάιο αλλιώς υπάρχει χρέωση 50

Στην ανακοίνωση απ ότι είδα Απρίλιο θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί αργότερα

Από χθες δεν δουλεύει το pvr. Κάνω εγγραφή κανονικά όταν είμαι σε ένα κανάλι αλλά δεν με αφήνει να γράφω ένα και να βλέπω άλλο. Με βγάζει στις πληροφορίες κλειδωμένο τον ένα δεκτη ενώ πριν ήταν ξεκλείδωτοι και οι 2. Συμβαίνει σε κάποιον άλλον?

Λόγω των αλλαγών που πραγματοποιούνται με το νέο δορυφόρο υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση τους.

Απάντηση: Re: Technicolor DSI 810 PVR

Λόγω των αλλαγών που πραγματοποιούνται με το νέο δορυφόρο υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση τους.
Ευχαριστώ για την απάντηση έτοιμος ήμουν να πάρω τηλέφωνο αύριο. Εφόσον θα βγει νέος δεκτης που μπορούμε να βάλουμε εμείς σκληρό γίνεται να επιστρέψουμε αυτόν και να πάρουμε τον καινούργιο? Να γλιτωσουμε και το 4 ευρω μιας και το πληρώνουμε 2 χρόνια.

Status
Not open for further replies.