Technicolor DSI 810 PVR

Status
Not open for further replies.
Σωστά αλλά με αυτή την ταχύτητα όταν κατεβάζει πχ μια ταινία που θες από το replay TV δεν πρέπει να απασχολεί την γραμμή τπτ άλλο όπως πχ ένα ps4 του παιδιού ή YouTube κτλ... Βασικά αν δεν μας αναβάθμισουν τις γραμμές όλα αυτά είναι μισές υπηρεσίες!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Technicolor DSI 810 PVR

Οπότε ποια ή διαφορα ρε παιδιά να έχω τον pvr και να πληρώνω 3 κάθε μήνα για πάντα απο το να πάρω τον απλό και να καρφωσω πάνω ενα σκληρό δίσκο που θα μου βγει 50-60 και τέλος. Και απ ότι αναφέρεται εδω άνετα θα μπορώ ξανά να κάνω εγγραφές και να βλέπω άλλο κανάλι ταυτόχρονα όταν φτιάξουν το θεμα του δορυφόρου.

Αν είναι να δώσεις 60 ευρώ για σκληρό δίσκο είναι προτιμότερο να έχεις τον pvr και να πληρώνεις αυτά τα 60 ευρώ λίγα - λίγα (3 ευρώ το μήνα) δηλαδή σε περίπου δύο χρόνια και θα έχεις ένα δέκτη με περισσότερες δυνατότητες. Μετά από 2 χρόνια βλέπεις και κάνεις. Μέχρι τότε και οι τιμοκατάλογοι και τα προγράμματα θα έχουν αλλάξει και το συμβόλαιο σου θα έχει λήξει, οπότε θα μπορείς να "παζαρέψεις" την τιμή για ανανέωση, αλλά και οι τεχνολογία θα έχει αλλάξει οπότε δεν ξέρουμε τι δυνατότητες θα υπάρχουν τότε και τι θα υπηρεσίες θα προσφέρονται.

παιδια καλημερα! παρατηρω πλεον σε ορισμενα καναλια να μην εχω εικονα οπως στο sport4 kai 5 ενω σχεδον σε ολα εχω 68% kai 93%. Στο δορυφορο κλειδωνω στο οτε1 αακομη και σε αυτα που χανεται η εικονα. θα ερθει τεχνικος γιατι οπως με ενημερωσαν χρειαζεται ρυθμιση για να μπορω να κανω εγγραφες και παρακολουθηση μεχρι να γινει η μεταβαση στο δορυφορο. τι ακριβως θα κανει? δεν μπορω να κατεβασω κι αλλο lnb

Εγώ δίνω 4 το μήνα για τον pvr. Προχθές ήρθε νέος λογαριασμός με cinema pack συν pvr στα 21.50.

Re: Απάντηση: Technicolor DSI 810 PVR

3 ευρώ/μήνα για τον PVR με full pack πακέτο (μόνο δορυφορικό) - αφορά τον προηγούμενο λογαριασμό γιατί προσωρινά δεν χρεώνεται πλέον

θα μπορούμε έστω και μετα απο ένα μήνα μόλις γίνει η αναβλάθμιση αν γραφουμε με ένα καλώδιο ή θα πρέπει οπωσδήποτε να κατεβάσουμε και δεύτερο καλώδιο?

Αν ρωτάς τεχνικά απο την εμπειρία μου σε όλους τους PVR δορυφορικούς δέκτες του εμπορίου έχουμε πάντα δυο tuners και συνδέουμε δυο καλώδια για να μπορούμε να γράφουμε και ταυτόχρονα να παρακολουθούμε κάτι άλλο, αυτό είναι και το τεχνικά ορθό. Τώρα όσο αφορά τον OTE δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τι θα γίνει.

Το σωστό είναι αυτό που αναφέρεις να γίνει εγκατάσταση 2ου καλωδίου/διπλού LNB ή Stacker/De-Stacker εάν δεν μπορεί να κατέβει 2ο καλώδιο.
Ο ΟΤΕ θα προχωρήσει σε μετακομίσεις καναλιών το οποίο θα λύσει το πρόβλημα σε μεγάλο βαθμό αλλά όχι εντελώς, απλά αυτό θέλει το χρόνο του.

Γνωρίζεις μήπως, πόσος είναι αυτός ο χρόνος? Είναι ζήτημα εβδομάδων, ή και μηνών?

Re: Απάντηση: Technicolor DSI 810 PVR

Γνωρίζεις μήπως, πόσος είναι αυτός ο χρόνος? Είναι ζήτημα εβδομάδων, ή και μηνών?
Εβδομάδων είπαν σε μένα χθες που μιλησα με 13888

πολυ καιρο εχει να γραφτει καμια πληροφορια για το δεκτη μας απο δω μεσα.Τελικα εγινε σε καποιον εδω μεσα καμια αναβαθμιση του δεκτη του?Τελικα θα πληρωνουμε τα εξτρα 4 ευρω για το σκληρο δισκο εφοσον μπορουμε να συνδεσουμε εναν δικο μας?

Έχει εξηγηθεί, οτι ο pvr δέκτης για τον οποίο πληρώνεις 4 ευρώ οπως αναφέρεις, λόγω του διπλού tuner που διαθέτει σου δίνει τη δυνατότητα να γράφεις ένα κανάλι και να παρακολουθείς ταυτόχρονα ένα αλλο κανάλι. Η να γράφεις ταυτόχρονα δυο κανάλια. Οι απλοί δέκτες που θα αναβαθμιστούν ώστε να συνδέεται σκληρός δίσκος, δε θα έχουν αυτή τη δυνατότητα. Θα μπορείς μόνο να προγραμματίζεις εγγραφές ή να γράφεις ένα κα Μάλι το οποίο θα πρέπει αναγκαστικά και να παρακολουθείς.

Sent from my iPad using Tapatalk

Δυο ερωτήματα που νομίζω απασχολούν πολλούς ιδιοκτήτες PVR
-Στην USB θύρα του PVR θα μπορεί να συνδεθεί εξωτερικός σκληρός ?
-Ποτέ προβλέπεται η αναβάθμιση του PVR με την ενεργοποίηση του Ethernet?

Στους δεκτες που ειναι PVR η πληροφόρηση που έχουμε ειναι ότι η USB θύρα δεν θα ενεργοποιηθεί για σκληρό δίσκο. Άρα δεν μπορει να συνδεθεί δίσκος. Για την αναβάθμιση που ρωτάς η πληροφορίες που έχουμε πάλι ειναι ότι δεκτης που έχεις δεν θα αναβαθμιστη αλλα θα αντικατασταθεί στο τέλος του 2016 με το αντίστοιχο υβριδικό.

Οι πληροφορίες μου λένε ότι θα μπορούν να αναβαθμιστούν οι PVR δέκτες, κατ' επιλογήν του πελάτη, αλλά το πότε δεν είναι ακόμα γνωστό

Να και κατι νεότερο που δεν γνωρίζαμε. Η επιλογή του πελάτη ομως σε πιο πλαίσιο θα ειναι, στο θεμα τις χωρητικότητας του σκληρού δίσκου παλιού και νέου δεκτη; Και αφού υπάρχει δυνατότητα να αναβαθμιστούν δεν θα υποχρεώνεται απο τον ΟΤΕ να κρατήσει τον δεκτη ο πελάτης;

δηλαδη θα πρεπει να τους αντικαταστησουμε? δεν θα αναβαθμιστουν ? μπερδευτηκα:stupid:

Αυτο που λέει ο φίλος imcan ειναι ότι και θα μπορούν να αναβαθμιστούν και να αντικατασταθούν. Αυτο που θελω να μας εξηγήσει αν γνωρίζει φυσικά ειναι της προϋποθέσεις που θα απαιτούνται η οχι απο μεριάς του ΟΤΕ για την αντικατάσταση.

Status
Not open for further replies.