Technicolor DSI 810 PVR

Status
Not open for further replies.
Σε εμάς που έχουμε δορυφορικό με PVR δεν αλλάζει κάτι. Όταν γίνει η αναβάθμιση στους δέκτες μας (ή στην περιπτωσή σου τον αλλάξεις από μόνος πιο νωρίς), θα μπορείς να βλέπεις επιπλέον σε επανάληψη (replay tv) το πρόγραμμα των τελευταίων 48 ωρών, πάντα σε SD ποιότητα (τότε θα "κατεβάζει" ο δέκτης - φαντάζομαι και άλλες στιγμες θα κάνει χρήση του δικτύου, αλλά όχι συνέχεια όπως κάνει ένας δέκτης μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης).

Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι άλλο και να σε κάλυψα.

Last edited by a moderator:
Σε εμάς που έχουμε δορυφορικό με PVR δεν αλλάζει κάτι. Όταν γίνει η αναβάθμιση στους δέκτες μας (ή στην περιπτωσή σου τον αλλάξεις από μόνος πιο νωρίς), θα μπορείς να βλέπεις επιπλέον σε επανάληψη (replay tv) το πρόγραμμα των τελευταίων 48 ωρών, πάντα σε SD ποιότητα (τότε θα "κατεβάζει" ο δέκτης - φαντάζομαι και άλλες στιγμες θα κάνει χρήση του δικτύου, αλλά όχι συνέχεια όπως κάνει ένας δέκτης μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης).

Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι άλλο και να σε κάλυψα.

Αναφέρομαι σε περίπτωση που αλλάξω τον PVR και πατώ τον hybrid.

Last edited by a moderator:
Να κάνω μια επισήμανση η οποία ειναι σημαντική. Για να γίνει άμεσα αντικατάσταση του παλιού PVR με τον νέο υβριδικό υπάρχει χρέωση αυτή την στιγμή, δωρεάν θα μπορεί να γίνει αντικατάσταση απο τον νέο χρόνο (2017). Η βασικότερες διάφορες ειναι η υβριδικές υπηρεσίες που εκεί χρειάζεται και το Ίντερνετ της οποίες υπηρεσίες θα αποκτήσει και παλιός PVR μετά απο αναβάθμιση που θα λάβει μέχρι το τέλος του χρόνου. Και άλλη μια σημαντική διαφορά ειναι οτι ο παλιός PVR εχει επάνω του σκληρό δίσκο χωρητικότητας 320GB σε αντίθεση με τον νέο PVR που εχει σκληρό δίσκο χωρητικότητας 500GB. Απο εκεί και πέρα τα HD κανάλια δορυφορικά θα συνεχίσεις όπως πριν να τα βλέπεις κανονικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, και για το άλλο που ρωτάς ο σκληρός δουλεύει μόνο σε εγγραφή και αναπαραγωγή και το Ίντερνετ μόνο όταν ψάχνεις το replay tv και την υπηρεσία timeshift.

Last edited:
κανει κοπλα και σε άλλον αυτη τη ώρα? δεν μου δινει σημα αν και δεν υπαρχει κακοκιαρια...

Ίσως έχει κολλήσει. Κλειστό από πίσω η βγάλε για λίγο το καλώδιο του ρεύματος για ένα λεπτό και βαλτό πάλι και ίσως ξεκολλήσει.

Στα κανάλια otesport που κοιτάω γενικά αρκετά συχνά που δείχνει άσπρη οθόνη για 2-3 δευτερόλεπτα. Άλλαξα το lnb και το καλώδιο που έρχεται από το πιάτο χωρίς αποτέλεσμα. Στα κανάλια το σήμα έχει 70-80% αλλά ποιότητα 40-50% μόνο. Οταν μετράμε στο πιάτο έχουμε 69db που είναι καλό. Εσείς τι ποιότητα δείχνει στα κανάλια Otesport; Έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Λευκή οθόνη δεν έχω παρατηρήσει ποτέ (ακόμα και όταν έχει ξερυθμιστεί το πιάτο λόγω αέρηδων). Επίσης έχω σήμα 90% και 100% αντίστοιχα χωρίς προβλήματα.Δοκίμασες:

- Να ρυθμίσεις το πιάτο καλύτερα? Προσπάθησε να φτάσεις τα νούμερα όσο πιο ψηλά γίνεται.
- Να αλλάξεις καλώδιο HDMI?
- Να δοκιμάσεις κάποια άλλη πηγή στην τηλεόραση?
- Κάλεσε την τεχνική υποστήριξη.

Εκανα αυτό και στο καπάκι άρχισε η αναβάθμιση και μου ήρθε και SMS άμεσα με οδηγίες
Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ! Μετά το βήμα 2 ( πράσινη οθόνη ) ο δέκτης παρέμεινε σε μαύρη οθόνη
Πήρα τηλ 13888 και με οδηγίες του το έβγαλα από το ρεύμα και το ξανά έβαλα και συνέχισε κανονικά
Όταν ξεκίνησα την αναβάθμιση δεν το είχα στο δίκτυο το έβαλα στην πορεία και τώρα όλα καλά
ps στο τηλέφωνο 13888 αυτός με τον οποίο μίλησα με ρώτησε πως έκανα αυτό τον τύπο αναβάθμισης που βρήκα οδηγίες και ότι ακόμα δεν είναι για όλο τον κόσμο αλλά επιλεκτικά για ορισμένους πελάτες
Θα επανέλθω μετά από το ψάξιμο του δεκτή με το νέο λειτουργικό

Re: Απάντηση: Technicolor DSI 810 PVR

Μεγάλο μειονέκτημα είναι η διαγραφή των εγγραφών κατά την αναβάθμιση σε hybrid... Όλοι γνωρίζουμε απο υπολογιστές (πολύ ή λίγο) και ξέρουμε καλά ότι δεν απαιτείται διαμόρφωση του δίσκου για την εγκατάσταση/αναβάθμιση του λειτουργικού.

Θα έπρεπε να βρεθεί κάποια λύση για αυτό το θέμα.

Ίσως το λογισμικό να δεσμεύει κάποιο χωρο στον σκληρό δίσκο για της λήψεις για replay tv και το on demand η για μελλοντική χρήση πχ on demand πως το έχει η nova και για αυτό να γίνεται φορματ κακώς βεβαια

Και εγώ για αυτό το λόγο δεν τον έχω αναβαθμισει ακόμα γιατί έχω αρκετές εγραφες και είναι κρίμα να σβηστούν.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ναι δικιο εχετε αλλα αξιζει παιδια να το κανετε!!
Μόνο για το replay όμως? Για την ώρα δεν προσφέρει κάτι άλλο που αξίζει.

Απάντηση: Re: Technicolor DSI 810 PVR

Και το video on demand ;;;
Για την ώρα έχει μόνο επί πληρωμή περιεχόμενο. Όταν με το καλό μπει και το δωρεάν όπως στη Nova που το θεωρώ πάρα πολύ καλό θα προβω σε αναβάθμιση σίγουρα.

Status
Not open for further replies.