Technicolor DSI 810 PVR

Status
Not open for further replies.
μετα την αναβαθμιση προσπαθω να προγραμματισω εγγραφη και δεν μπορω. Μου βγαζει τη δυνατοτητα να εγγραψω μονο αυτο που παιζει τωρα και οχι την επόμενη ταινία που θέλω στο ίδιο κανάλι

μετα την αναβαθμιση προσπαθω να προγραμματισω εγγραφη και δεν μπορω. Μου βγαζει τη δυνατοτητα να εγγραψω μονο αυτο που παιζει τωρα και οχι την επόμενη ταινία που θέλω στο ίδιο κανάλι

τελικα τα καταφερα μεσω του κουμπιoυ (πρασινο) επιλογων. Δεν γινεται αυτοματα με το rec

Last edited:
Re: Απάντηση: Technicolor DSI 810 PVR

Κάποιος?

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
με βαση αυτα που διαβαζω ,δεν θα εχεις προβλημα και θα δουλευει μια χαρα..
αν και δεν καταλαβα γιατι να παρεις κατι τετοιο και δεν το παιρνεις απο εδω να κανεις την δουλεια σου..
η να παρεις καλωδιο και 2 φισακια να στα φτιαξουν σε καταστημα που θα το αγορασεις .
η διαφορα ειναι πολυ μικρη και δεν αξιζει για εμενα να περιμενεις .
.αλλα εσυ αποφασιζεις .. δες το σαν συμβοθυλη και μονο..

Γιατί το θες πλακέ λόγο χώρου; ξέρω σίγουρα ότι δουλεύουν καλωδια utp cat5 και cat6. Για αυτο που δείχνεις δεν γνωρίζω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Technicolor DSI 810 PVR

με βαση αυτα που διαβαζω ,δεν θα εχεις προβλημα και θα δουλευει μια χαρα..
αν και δεν καταλαβα γιατι να παρεις κατι τετοιο και δεν το παιρνεις απο εδω να κανεις την δουλεια σου..
η να παρεις καλωδιο και 2 φισακια να στα φτιαξουν σε καταστημα που θα το αγορασεις .
η διαφορα ειναι πολυ μικρη και δεν αξιζει για εμενα να περιμενεις .
.αλλα εσυ αποφασιζεις .. δες το σαν συμβοθυλη και μονο..

Είπα να πάρω cat 7 ως καλύτερο καλώδιο:

http://www.datatechprofessionals.com/cabletypes.html

Απο Ελλάδα οι τιμές που έχουν τα cat 5 cat 6 μαζι με μεταφορικά μου βγαίνουν ίδια τιμή με το παραπάνω.

Θέλω μονοκοματο καλώδιο μην μπλεξω το με φισακια.

Σε 10 μέρες θα το έχω από το συγκεκριμένο Site που φτάνει μιας και τότε είπαν ότι θα διαθέσουν το δωρεάν on demand που θα αξίζει να αναβαθμίσω σε hybrid.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γιατί το θες πλακέ λόγο χώρου; ξέρω σίγουρα ότι δουλεύουν καλωδια utp cat5 και cat6. Για αυτο που δείχνεις δεν γνωρίζω.
Και για αυτό. Θα το περάσω από πάνω στο σύνθετο και δεν θα φαίνεται καθόλου. Έχω vdsl δεν θέλω να έχω καθόλου απώλειες με κάποιο cat 5 καλώδιο. Θα τους κάνω και ένα τηλέφωνο για σίγουρα αν δουλεύει το cat 7 αν και όλα ethernet καλώδια είναι.

Τα Cat7 περνανε σηματα υψηλότερων συχνοτητων και ειναι back-compatible με v5 & v6. Αυτο που εβαλες στο λινκ ειναι και με twisted pairs οποτε θα εχεις ελαχιστες απωλειες.

Απάντηση: Re: Technicolor DSI 810 PVR

Τα Cat7 περνανε σηματα υψηλότερων συχνοτητων και ειναι back-compatible με v5 & v6. Αυτο που εβαλες στο λινκ ειναι και με twisted pairs οποτε θα εχεις ελαχιστες απωλειες.
Για αυτό είπα να πάρω ένα καλό καλώδιο μιας και η διαφορά στις τιμές είναι πάρα πολύ μικρές. Μόλις μου έρθει θα κάνω και την αναβάθμιση να γράψω εντυπώσεις. Ελπίζω μέχρι τότε να έχει γίνει και το ON demand να έχουμε ένα βίντεο κλαμπ στην τηλεόραση και με HD ποιότητα.

Για να λεμε του στραβου το δικιο και το τελευταιο ethernet καλωδιο βεβαια να επαιρνες, διαφορά, για τη χρηση που το θελεις, δε θα εβλεπες. Οι τιμες οπως λες δεν ειναι κατι το αξιο λόγου όμως, οπότε σωστα σκεφτεσαι.

Έκανα και εγώ την αναβάθμιση εχθές πρώτες εντυπώσεις σχετικά καλές αυτό που δεν μου άρεσε είναι το interface που θεωρώ έπρεπε να είναι λίγο καλύτερο όπως και μια σχετική καθυστέρηση στις αλλαγές καναλιών σε σχέση με πριν!! Δοκίμασα μέσω Tvgo την απομακρισμένη εγγραφή και λειτούργησε κανονικά χωρίς πρόβλημα όπως επίσης και η υπηρεσία replaytv επίσης χωρίς πρόβλημα παρόλο που έχω 5-6 mbps ταχύτητα φυσικά σε SD μόνο. Τώρα όσο για το Ondemand σε ερώτηση που έκανα στην υπάλληλο ύστερα από αυτό που διάβασα εδώ ότι δηλαδή θα δώσουν την καινούργια υπηρεσία ταινιοθήκης δωρεάν αυτό που μου είπε είναι ότι τα Ondemand κανάλια που ήδη υπήρχαν θα δώσουν δωρεάν αλλά αυτά στην υβριδική Ondemand υπηρεσία θα τα χρεώνουν κανονικά!!! Φυσικά της έκανα το ανάλογο "παράπονο" ότι καλά θα κάνουν να τα δώσουν δωρεάν γιατί ο ανταγωνισμός ειδικά στα Cinema είναι καλύτερος!!! Αυτά τα ολίγα!!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι ταινίες που θα προβάλλονται στα κανάλια Ote cinema και για τις οποίες θα υπάρχουν τα σχετικά δικαιώματα, θα περνάνε μετά στη δωρεάν on demand ταινιοθήκη (οταν αυτή δημιουργηθεί). Οι ταινίες που ειναι σήμερα στο ON demand με χρέωση (α προβολής) έτσι και θα παραμείνουν. Με χρέωση δηλαδή.

Sent from my iPad using Tapatalk

Για να λεμε του στραβου το δικιο και το τελευταιο ethernet καλωδιο βεβαια να επαιρνες, διαφορά, για τη χρηση που το θελεις, δε θα εβλεπες. Οι τιμες οπως λες δεν ειναι κατι το αξιο λόγου όμως, οπότε σωστα σκεφτεσαι.
Έτσι το σκέφτηκα να πάρω ένα καλό καλώδιο που θα μου μείνει. Είναι και 8μετρο.

Οι ταινίες που θα προβάλλονται στα κανάλια Ote cinema και για τις οποίες θα υπάρχουν τα σχετικά δικαιώματα, θα περνάνε μετά στη δωρεάν on demand ταινιοθήκη (οταν αυτή δημιουργηθεί). Οι ταινίες που ειναι σήμερα στο ON demand με χρέωση (α προβολής) έτσι και θα παραμείνουν. Με χρέωση δηλαδή.

Sent from my iPad using Tapatalk
Για τέλος Σεπτεμβρίου δεν είπαν ότι θα γίνει το παραπάνω ON demand? Μακάρι να γίνει όπως το έχει η νοβα με κατηγορίες στις ταινίες και να βάλει και σειρές που έχει στο ote cinema 4 ανά σεζόν τακτοποιημενα και φυσικά να δώσει και HD εικόνα σε καλές συνδέσεις.

Μεγάλο σκλαλωμα με την αναβάθμιση του δεκτή έχει εδώ και 35 λεπτά κολλήσει στην οθόνη που γράφει αναβάθμιση λογισμικού ote tv σε εξέλιξη και είναι στο 20% γράφει U20 δηλαδή στην οθόνη του δεκτη.

Όλα καλά βγαλσιμο πρίζας και ξανά ολοκληρώθηκε κανονικά η αναβάθμιση. Ωραίο το νέο περιβάλλον. Λίγο πιο αργό από το προηγούμενο όμως. Αναμένω και το ethernet να μπούμε και σε hybrid λειτουργία.

Re: Απάντηση: Re: Technicolor DSI 810 PVR

Έτσι το σκέφτηκα να πάρω ένα καλό καλώδιο που θα μου μείνει. Είναι και 8μετρο.

Για τέλος Σεπτεμβρίου δεν είπαν ότι θα γίνει το παραπάνω ON demand? Μακάρι να γίνει όπως το έχει η νοβα με κατηγορίες στις ταινίες και να βάλει και σειρές που έχει στο ote cinema 4 ανά σεζόν τακτοποιημενα και φυσικά να δώσει και HD εικόνα σε καλές συνδέσεις.

HD πρέπει οπωσδήποτε. Και όχι μόνο σε καλές συνδέσεις. Αφού γράφουν ότι για SD θέλει 4mb και HD 7mb

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Technicolor DSI 810 PVR

HD πρέπει οπωσδήποτε. Και όχι μόνο σε καλές συνδέσεις. Αφού γράφουν ότι για SD θέλει 4mb και HD 7mb
Στο replay tv πάντως δεν έχει ακόμα HD ποιότητα. Στα on demand με πληρωμή έχει κανονικά. Πιστεύω σε λίγες μέρες που θα βγει και το δωρεάν ON demand να είναι όλα HD.

Υπάρχει κανένας τρόπος να του δώσουμε static ip; Το έχει ψάξει κανείς;

Μόνον μέσω της mac address του που ορίζεις στον router σου να έχει πάντα:BDBDG54: συγκεκριμένη ip

Last edited:
Με ενδιαφερει και μενα η static ip. Εχω το ρουτερ του οτε zte h108ns. Μπορεις να εξηγησεις πιο αναλυτικα πως γινεται αυτο με την mac γιατι λιγο χαθηκα στο μενου του ρουτερ.

Status
Not open for further replies.