Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

Αν δεν υπήρχαν τότες τέτοιες μετρήσεις....τότενες...πως απολάμβανες τη μουσική του......?
Εδώ άλλα ακούμε.........:BDGBGDB55:

Να βρήκα κατι αλλά δεν λεει για wow & flutter.
Λες να μην αξίζει τελικα ε?

Last edited:
Απάντηση: Re: GROUP TEST: Πικάπ

να πω και γω τη μ****** μου?

γινεται συγκριση ανομοιων πραγματων, η παρακατω φραση τα λεει ολα
Λογικό είναι ρε παιδιά...
Έχετε δει ποτέ να δοκιμάζουν κλαρκ στους 4 τροχούς;
:worshippy:

τα ΜΚx ειναι για συγκεκριμμενη χρηση, και ειναι κορυφαια σε αυτο.
μπορει να παιξουν αξιοπρεπως με μια καλη κεφαλη που θα ταιριαξει και μεχρι εκει.

αν ακουγα κυριως βυνιλιο στο σπιτι θα προτιμουσα ακομα και ενα παλιο dual πεντακοσιακατι που εχει ενας μπαρμπας μου (καλη του η ωρα)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισ

Σε κοροιδέψανε......

Τωρα κατάφερα και ανέβασα τα specs που βρήκα

Αλλά καλά να πάθω ο αφελής αφου δεν περίμενα να πάρω το original:blush:

Attachments

• dual1010specs2.jpg
    dual1010specs2.jpg
    42.7 KB · Views: 31
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμα

Να βρήκα κατι αλλά δεν λεει για wow & flutter.
Λες να μην αξίζει τελικα ε?

Όταν ξαναήμουν μπούλης έπαιζα με αυτό:

DUAL 1010.jpg

Kαι είχε:

RUMBLE: - 50 db

WOW & FLUTTER: < 0,12 %

http://dual-reference.com/tables/1010.htm

:smile:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέν

Τωρα κατάφερα και ανέβασα τα specs που βρήκα

Αλλά καλά να πάθω ο αφελής αφου δεν περίμενα να πάρω το original:blush:

Ωχ! είναι και στα γερμανικά...κατι τέτοια κάνει τώρα και η clearaudio και κοροιδεύει τον κοσμάκι ναουμ.......:flipout:

Ακόμα και οι αντιγραφές σου είναι λάθος.
Δεν πειράζει υποκλίσου στο μεγαλείο των πρωτοπόρων.

Βασικά λεει Wow & Flutter: +- 0.17%
Rumble: (S/N Ratio)
250Hz: > 50dB
100Hz: > 42 dB

Καθόλου άσχημα για idler wheel drive

Last edited:
Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

Αφιερωμενο στον hellenic navagon.Μπορει η ορθογραφια να διαφερει λιγο αλλα ειναι original:Banane0::music-smiley-005:

:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Re: GROUP TEST: Πικάπ

αν ακουγα κυριως βυνιλιο στο σπιτι θα προτιμουσα ακομα και ενα παλιο dual πεντακοσιακατι που εχει ενας μπαρμπας μου (καλη του η ωρα)

Πόσο wow & flatter έχει;

Ohmygosh, που λέει κι ο Fone Bone...

Παίδες, εγώ νίπτω τας χείρας μου. Σ' αυτό το thread θα επέμβω μόνο σε περίπτωση (χοντρής) παράβασης των κανονισμών.

Αλλά θα ρίξω ένα infraction στον vanagon λόγω trolling...

Παίδες, εγώ νίπτω τας χείρας μου. Σ' αυτό το thread θα επέμβω μόνο σε περίπτωση (χοντρής) παράβασης των κανονισμών.

Και γώ αυτό κάνω Στέργιε..Περιμένω με το ποπ-κόρν στο χέρι!:flipout:

Κάντα δύο τα infractions..Και ένα από εμένα, καραβίσιο!

Εγω θα διαφωνισω .Το οτι καταφερε διαφωνώντας με ολους να μην τσακωθει δειχνει μια υπερβατικοτητα που πρεπει να την σεβαστουμε ,ειναι κατι σπανιο,αλλωστε εχει και χιουμορ .
Απλως τραβηξε το νημα λιγο παραπανω, αλλα ολοι διασκεδασαμε .Θα επρεπε να του απονειμουμε βραβειο.:firstprize:

Για το δικό μου βρήκα:
Wow and flutter: < 0.04%
Rumble: -77dB
Είναι καλά;

michell_gyrodec.jpg

Εγω θα διαφωνισω .Το οτι καταφερε διαφωνώντας με ολους να μην τσακωθει δειχνει μια υπερβατικοτητα που πρεπει να την σεβαστουμε ,ειναι κατι σπανιο,αλλωστε εχει και χιουμορ .
Απλως τραβηξε το νημα λιγο παραπανω, αλλα ολοι διασκεδασαμε .Θα επρεπε να του απονειμουμε βραβειο.:firstprize:

τι να μην τσακωθεί...
Το βραβείο της υπομονής πρέπει να το πάρουμε όλοι εμείς...:fahne90:

Όταν παραθέτει ένα επιχείρημα κάποιος, παραθέτεις απάντηση και ξαναπαντάει με το ίδιο επιχείρημα, κάνοντας ότι δεν κατάλαβε, με συνεχή copy-paste από sites και πιπιλώντας την ίδια καραμέλα μέχρι να σκάσει γάιδαρο και να συμφωνήσουν όλοι μαζί του, τότε αυτό είναι trolling, ΙΜΗΟ. Απλά πράγματα...

Status
Not open for further replies.