Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: GROUP TEST: Πικάπ

Βαλτος εισαι κι εσυ μου φαινεται...:flipout::flipout:

Μα για πικάπ μιλάμε! Να μην ξέρουμε και εμείς;
Αν μιλάγαμε για CD να πω μάλιστα! Να ρωτήσω πόσο jitter έχει! :flipout:

Δεεεε μου λετε δηλαδης εσεις που τα ξερετε ολα...

ΠΟιο αλλο πικαπι γυρναει κ αναποδα?? και κανει κ back spin ?? ν ακους κ τα κρυμμενα-ηχογραφημενα μυνηματα???? :AFADF0:

ε???:afro::afro::guitarist:

ΠΟιο αλλο πικαπι γυρναει κ αναποδα?? και κανει κ back spin ?? ν ακους κ τα κρυμμενα-ηχογραφημενα μυνηματα???? :AFADF0:

Το 1200 back rumble

Το δικό μου, αν του βγάλεις τον ιμάντα και το γυρίσεις με το χέρι θα γυρίζει για κανένα τέταρτο μόνο του...
Μόνο που δεν ξέρω τι wow & flatter έχει τότε...

Το δικό μου, αν του βγάλεις τον ιμάντα και το γυρίσεις με το χέρι θα γυρίζει για κανένα τέταρτο μόνο του...

Λογικα οσο εχει και κανονικα αλλα με... αρνητικο προσημο...???:grandpa:

Τι ειναι αυτος ο ΙΜΑΝΤΑΣ ; :flipout:

Πριν πολλα χρονια καποιος φιλος μου ειπε οτι σε ενα δισκο,νομιζω στο The Wall Pink Floyd υπηρχε κρυμενο μηνυμα.Δοκιμασα λοιπον,το βρηκα και ελεγε
"congratulations you have just discovered the secret message".....:flipout:

καντε καντε χαζα με τα αναποδα τιμονια

...μεχρι να σπασει καμια βελονα απ το πολυ wwwwooowwwww και μετα θα σας τη λεει o vanagon και να δω τι θα απαντησετε τοτε....:a0210:

αληθεια vanagon το δοκιμασες εσυ αναποδα? παιζει καλα?:a0210:
(το δισκο αναποδα οχι ολο το πικαπ...:flipout:)

ΙΜΑΝΤΑΣ (O): Ο υιός του Μαντά που κατέβηκε στις εκλογές ενάντια στον Γκόρτσο με παραπλήσιο όνομα με τον πατέρα του.
Εναλλακτικά, ένα λάστιχο που γυρίζει ευτελή πικάπ που δεν είναι direct drive, εταιριών που δεν έχουν ανακαλύψει τη μεγαλειότητα της Technics.
Μπορεί να βαφτεί σε στυλ ζεμπρί (με πολλές κάθετες λωρίδες) ώστε να λειτουργήσει σαν στροβοσκόπιο και να δώσει τη δυνατότητα στον κάτοχό του να κάνει μικρομετρική ρύθμιση των στροφών του πικάπ του.
Αν χαλαρώσει με τον καιρό κάνει μικρομετρική ρύθμιση των στροφών κατά το δοκούν.

Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

Όταν παραθέτει ένα επιχείρημα κάποιος, παραθέτεις απάντηση και ξαναπαντάει με το ίδιο επιχείρημα, κάνοντας ότι δεν κατάλαβε, με συνεχή copy-paste από sites και πιπιλώντας την ίδια καραμέλα μέχρι να σκάσει γάιδαρο και να συμφωνήσουν όλοι μαζί του, τότε αυτό είναι trolling, ΙΜΗΟ. Απλά πράγματα...

Aυτό δεν έγινε ούτε μία φορά! Ευτυχώς γνωρίζω πολύ καλά την διαλεκτική, που "απαγορεύει" ρητά κάτι τέτοιο!

Αντίθετα παρουσίασα τεχνικά ντοκουμέντα άγνωστα στους περισσότερους, κυρίως λόγω του ότι προέρχονται κατ´ ευθείαν η στηρίζονται στην εποχή που μεσουρανούσε η τεχνολογία του pickup, πολλά χρόνια πριν!

Όμως, επειδή ενόχλησα, ποιος ξέρει γιατί, με διάφορους τρόπους επιχειρήθηκε η φίμωση μου. Και δεν είναι η πρώτη φορά...

Ας κρίνουν όσοι διαβάζουν...

:smile:

Last edited:
ΙΜΑΝΤΑΣ (O): Ο υιός του Μαντά που κατέβηκε στις εκλογές ενάντια στον Γκόρτσο με παραπλήσιο όνομα με τον πατέρα του.
Εναλλακτικά, ένα λάστιχο που γυρίζει ευτελή πικάπ που δεν είναι direct drive, εταιριών που δεν έχουν ανακαλύψει τη μεγαλειότητα της Technics.
Μπορεί να βαφτεί σε στυλ ζεμπρί (με πολλές κάθετες λωρίδες) ώστε να λειτουργήσει σαν στροβοσκόπιο και να δώσει τη δυνατότητα στον κάτοχό του να κάνει μικρομετρική ρύθμιση των στροφών του πικάπ του.
Αν χαλαρώσει με τον καιρό κάνει μικρομετρική ρύθμιση των στροφών κατά το δοκούν.

Ναι αλλά έχεις τον original? Γιατί αν δεν είναι ο original του 1970 δεν αξίζει.

Ναι αλλά έχεις τον original? Γιατί αν δεν είναι ο original του 1970 δεν αξίζει.

To 1970 τα είχε λύσει όλα τα προβλήματα η Technics, οπότε τι να τους κάνεις τους ιμάντες?
Μετά ήρθανε...μαζί με τα προβλήματα......

Re: Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

Όμως, επειδή ενόχλησα, ποιος ξέρει γιατί, με διάφορους τρόπους επιχειρήθηκε η φίμωση μου.
Μα τώρα υπερβάλλεις. Όλη η διαμάχη γίνεται γιατί πολλοί εδω μέσα είχαν το Technics και το άλλαξαν γιατί βρήκαν καλύτερο πικάπ. Ε, όπως και να το κάνουμε, είναι καλό πικάπ, αλλά όχι και το καλύτερο!

ΥΓ Και το δικό μου πρώτο πικάπ ήταν ένα direct drive της Micro-Seiki. Αλλά κατέληξα στο Michell...

Ο καημένος ο vanagon... παρουσιάζει μόνο αδιάσειστα στοιχεία τεσσαρακονταετίας, διαφωνεί μαζί του ένα ολόκληρο φόρουμ και κατά τ' άλλα, επιχειρούμε και να τον φιμώσουμε...

Good grief!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

Μα τώρα υπερβάλλεις. Όλη η διαμάχη γίνεται γιατί πολλοί εδω μέσα είχαν το Technics και το άλλαξαν γιατί βρήκαν καλύτερο πικάπ. Ε, όπως και να το κάνουμε, είναι καλό πικάπ, αλλά όχι και το καλύτερο!

ΥΓ Και το δικό μου πρώτο πικάπ ήταν ένα direct drive της Micro-Seiki. Αλλά κατέληξα στο Michell...

1)Στα τεχνικά ντοκουμέντα που παρέθεσα δεν υπήρξε αντίλογος.

2)Ποτέ δεν είπα ότι το MK 2 είναι ΤΟ καλύτερο.

3)Είσαι σίγουρος ότι τα δύο pickup σου τα σύγκρινες επί ίσοις όροις (βραχίονας-κεφαλή-περιφερειακά), χωρίς επηρεασμό από ψυχολογικούς-κοινωνικούς-οικονομικούς παράγοντες; Μόνο έτσι το που κατάληξες μπορεί να αποτελεί επιχείρημα, χωρίς καθόλου να αμφισβητώ ότι μπορεί να έχεις δίκιο.

Ο καημένος ο vanagon... παρουσιάζει μόνο αδιάσειστα στοιχεία τεσσαρακονταετίας, διαφωνεί μαζί του ένα ολόκληρο φόρουμ και κατά τ' άλλα, επιχειρούμε και να τον φιμώσουμε...

Good grief!

Γιατί δεν παρουσιάζεις τα νεότερα δεδομένα να ενημερωθούμε όλοι; Προφανώς κανείς δεν τα γνωρίζει, εκτός από εσένα, γιατί, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, κανείς δεν απάντησε σε τεχνικό επίπεδο. Μόνο υποκειμενικές εκτιμήσεις.

Status
Not open for further replies.