supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
Βαλτος εισαι κι εσυ μου φαινεται...![]()
Το 1200 back rumbleΔεεεε μου λετε δηλαδης εσεις που τα ξερετε ολα...
ΠΟιο αλλο πικαπι γυρναει κ αναποδα?? και κανει κ back spin ?? ν ακους κ τα κρυμμενα-ηχογραφημενα μυνηματα???? :AFADF0:
ε???:afro::afro::guitarist:
ΠΟιο αλλο πικαπι γυρναει κ αναποδα?? και κανει κ back spin ?? ν ακους κ τα κρυμμενα-ηχογραφημενα μυνηματα???? :AFADF0:
Το δικό μου, αν του βγάλεις τον ιμάντα και το γυρίσεις με το χέρι θα γυρίζει για κανένα τέταρτο μόνο του...
Μόνο που δεν ξέρω τι wow & flatter έχει τότε...
Το δικό μου, αν του βγάλεις τον ιμάντα και το γυρίσεις με το χέρι θα γυρίζει για κανένα τέταρτο μόνο του...
Μόνο που δεν ξέρω τι wow & flatter έχει τότε...
Πριν πολλα χρονια καποιος φιλος μου ειπε οτι σε ενα δισκο,νομιζω στο The Wall Pink Floyd υπηρχε κρυμενο μηνυμα.Δοκιμασα λοιπον,το βρηκα και ελεγεΔεεεε μου λετε δηλαδης εσεις που τα ξερετε ολα...
ε???:afro::afro::guitarist:
Όταν παραθέτει ένα επιχείρημα κάποιος, παραθέτεις απάντηση και ξαναπαντάει με το ίδιο επιχείρημα, κάνοντας ότι δεν κατάλαβε, με συνεχή copy-paste από sites και πιπιλώντας την ίδια καραμέλα μέχρι να σκάσει γάιδαρο και να συμφωνήσουν όλοι μαζί του, τότε αυτό είναι trolling, ΙΜΗΟ. Απλά πράγματα...
ΙΜΑΝΤΑΣ (O): Ο υιός του Μαντά που κατέβηκε στις εκλογές ενάντια στον Γκόρτσο με παραπλήσιο όνομα με τον πατέρα του.
Εναλλακτικά, ένα λάστιχο που γυρίζει ευτελή πικάπ που δεν είναι direct drive, εταιριών που δεν έχουν ανακαλύψει τη μεγαλειότητα της Technics.
Μπορεί να βαφτεί σε στυλ ζεμπρί (με πολλές κάθετες λωρίδες) ώστε να λειτουργήσει σαν στροβοσκόπιο και να δώσει τη δυνατότητα στον κάτοχό του να κάνει μικρομετρική ρύθμιση των στροφών του πικάπ του.
Αν χαλαρώσει με τον καιρό κάνει μικρομετρική ρύθμιση των στροφών κατά το δοκούν.
Ναι αλλά έχεις τον original? Γιατί αν δεν είναι ο original του 1970 δεν αξίζει.
Μετά ήρθανε...μαζί με τα προβλήματα......
Μα τώρα υπερβάλλεις. Όλη η διαμάχη γίνεται γιατί πολλοί εδω μέσα είχαν το Technics και το άλλαξαν γιατί βρήκαν καλύτερο πικάπ. Ε, όπως και να το κάνουμε, είναι καλό πικάπ, αλλά όχι και το καλύτερο!Όμως, επειδή ενόχλησα, ποιος ξέρει γιατί, με διάφορους τρόπους επιχειρήθηκε η φίμωση μου.
Μα τώρα υπερβάλλεις. Όλη η διαμάχη γίνεται γιατί πολλοί εδω μέσα είχαν το Technics και το άλλαξαν γιατί βρήκαν καλύτερο πικάπ. Ε, όπως και να το κάνουμε, είναι καλό πικάπ, αλλά όχι και το καλύτερο!
ΥΓ Και το δικό μου πρώτο πικάπ ήταν ένα direct drive της Micro-Seiki. Αλλά κατέληξα στο Michell...
Ο καημένος ο vanagon... παρουσιάζει μόνο αδιάσειστα στοιχεία τεσσαρακονταετίας, διαφωνεί μαζί του ένα ολόκληρο φόρουμ και κατά τ' άλλα, επιχειρούμε και να τον φιμώσουμε...
Good grief!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.