Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

Status
Not open for further replies.
πάντως πρέπει να το ομολογήσουμε...

Εχεις απίστευτες αντοχές...
προφανώς είναι απαραίτητες στην συμβίωση με τα καβ και το 1200

Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

πάντως πρέπει να το ομολογήσουμε...

Εχεις απίστευτες αντοχές...
προφανώς είναι απαραίτητες στην συμβίωση με τα καβ και το 1200

Είναι απαραίτητες γιατί είμαι αυτό που λέει η υπογραφή μου:

Re: Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

Παρομοίως!

:smile:

Πες μου τώρα οτι ξέρεις και απο όπλα και θα με αναγκάσεις να σκεφτώ πολύ σοβαρά να πάρω το parabellum ξανά στα χέρια μου !!!!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

Πες μου τώρα οτι ξέρεις και απο όπλα και θα με αναγκάσεις να σκεφτώ πολύ σοβαρά να πάρω το parabellum ξανά στα χέρια μου !!!!!!!!

Μονομαχία στο EL PASO!

:laugh:

Εσύ έχεις κάτι να αντιτάξεις??

Το αν παίζει το ενα ή το άλλο καλύτερα "με τα δικά σου αυτιά" είναι υποκειμενικό, γιατί με τα δικά μου μπορεί να ακούγεται σαν το γραμμόφωνο του παππού μου...

Έχεις κάτι να μας πεις χειροπιαστό κι ας μην είναι και στην κατοχή σου???:slapface:

Πέντε; Δέκα; Είκοσι φορές;
Μας τα έχει κάνει πεπόνια με το mk2 (που ποτέ δεν είχε αλλά είναι το καλύτερο πικάπ που έχει φτιαχτεί ποτέ στον κόσμο) ενώ έχει ένα σύσσωμο forum να προσπαθεί να τον πείσει ευγενικά ότι είναι λάθος.
Έχει μάθει πέντε λέξεις (Wow, Rumble, Flatter, Jitter) και τις κοπανάει λες και είναι ο σοφός του βουνού!
Βρήκε ένα άρθρο που λέει ότι το direct drive είναι η λύση και το κοπανάει.
Λες και το μοτέρ του mk2 είναι το τέλειο μοτέρ που δεν χάνει ποτέ στροφές, είναι πάντα σταθερό και οι άλλοι που κατασκευάζουν πικάπ πολλαπλάσιας τιμής είναι οι μακάκες που δεν κοιτάνε μπροστά τους ή δεν μπορούν να το κάνουν μετά από 25 χρόνια!
Μήπως και το Linn που είναι της ίδιας εποχής παίζει χειρότερα από το mk2 επειδή δεν ήταν direct drive;

Έχουμε πει τόσα άτομα ότι ΕΙΧΑΜΕ το mk2 και το αλλάξαμε για άλλα πικάπ ενώ το δοκιμάσαμε με τις ίδιες κεφαλές!
Του το λέμε άτομα που ασχολούμαστε με τα πικάπ, έχουμε επενδύσει σε αυτά, έχουμε φάει τα μούτρα μας με τις ρυθμίσεις, έχουμε αλλάξει τόσα μοντέλα συμπεριλαμβανομένου και του mk2 και δεν σκέφτεται ούτε στιγμή ότι μπορεί να έχουμε δίκιο.
ΟΧΙ! Αυτός έχει δίκιο επειδή το λέει το internet!

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ TROLLING!

Πέντε; Δέκα; Είκοσι φορές;
Μας τα έχει κάνει πεπόνια με το mk2 (που ποτέ δεν είχε αλλά είναι το καλύτερο πικάπ που έχει φτιαχτεί ποτέ στον κόσμο) ενώ έχει ένα σύσσωμο forum να προσπαθεί να τον πείσει ευγενικά ότι είναι λάθος.
Έχει μάθει πέντε λέξεις (Wow, Rumble, Flatter, Jitter) και τις κοπανάει λες και είναι ο σοφός του βουνού!
Βρήκε ένα άρθρο που λέει ότι το direct drive είναι η λύση και το κοπανάει.
Λες και το μοτέρ του mk2 είναι το τέλειο μοτέρ που δεν χάνει ποτέ στροφές, είναι πάντα σταθερό και οι άλλοι που κατασκευάζουν πικάπ πολλαπλάσιας τιμής είναι οι μακάκες που δεν κοιτάνε μπροστά τους ή δεν μπορούν να το κάνουν μετά από 25 χρόνια!
Μήπως και το Linn που είναι της ίδιας εποχής παίζει χειρότερα από το mk2 επειδή δεν ήταν direct drive;

Έχουμε πει τόσα άτομα ότι ΕΙΧΑΜΕ το mk2 και το αλλάξαμε για άλλα πικάπ ενώ το δοκιμάσαμε με τις ίδιες κεφαλές!
Του το λέμε άτομα που ασχολούμαστε με τα πικάπ, έχουμε επενδύσει σε αυτά, έχουμε φάει τα μούτρα μας με τις ρυθμίσεις, έχουμε αλλάξει τόσα μοντέλα συμπεριλαμβανομένου και του mk2 και δεν σκέφτεται ούτε στιγμή ότι μπορεί να έχουμε δίκιο.
ΟΧΙ! Αυτός έχει δίκιο επειδή το λέει το internet!

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ TROLLING!

1)Αντιπαρέρχομαι τις προσβολές! Το πήρα απόφαση ότι εδώ στο Ελλάδα έτσι μιλάμε.

2)Για το LINN δεν ανακοινώθηκαν ποτέ specs. Για το ΑRISTON όμως, που θεωρείται λίγο πολύ ίδιο, έχουμε:

α)RUMBLE: -80 db

β)WOW & FLUTTER: 0,05 %

(γ)Ακρίβεια περιστροφής: άστο καλύτερα).

Άρα μιλάμε για πολύ καλά specs! Άρα είναι αναμενόμενο να είναι, σαν πλατώ, πολύ καλό.

3)Γα τις πολλές αλλαγές και δοκιμές: είναι οι ταξιτζήδες οι καλύτεροι οδηγοί;

:bang:

παίδες είναι ανίκητος.

Ας ασχοληθούμε με τίποτα άλλο

Εσύ έχεις κάτι να αντιτάξεις??

Το αν παίζει το ενα ή το άλλο καλύτερα "με τα δικά σου αυτιά" είναι υποκειμενικό, γιατί με τα δικά μου μπορεί να ακούγεται σαν το γραμμόφωνο του παππού μου...

Έχεις κάτι να μας πεις χειροπιαστό κι ας μην είναι και στην κατοχή σου???:slapface:

Αν το ακούει ένας μόνο, μπορεί να θεωρείται υποκειμενικό. Αν το ακούν όλοι όμως;

Και κάτι ακόμα:Επειδή κάτι δεν είναι μετρήσιμο δε σημαίνει ότι δεν είναι και αντικειμενικά διαπιστώσιμο. Φτάνει πιά με την τεχνολαγνεία και την αριθμολαγνεία μερικών.

Και εγώ γουστάρω τη Micro Seiki και θεωρώ ότι τα μισά από αυτά που μας τρίβουν στη μούρη τώρα σαν νέα τεχνολογία τα έχει παρουσιάσει η Micro Seiki πριν από 30 χρόνια αλλά δεν κάνω και έτσι!

Hellenic έχεις ξεπεράσει ακόμη και τα όρια του trolling.
Και αυτά που είπα δεν είναι προσβολές, διαπιστώσεις είναι!
Αν θέλεις να είσαι απόλυτος σε κάτι κακώς γράφεις σε forum. Να γράφεις συγγράματα και να τα σηκώνεις σε προσωπική σελίδα (ούτε καν blog γιατί και πάλι θα σου απαντήσουν) για να χαίρεσαι.
Από ότι βλέπω, ούτε συζήτηση σηκώνεις ούτε υπάρχει περίπτωση να σε πείσει κάποιος για κάτι.

Και εγώ γουστάρω τη Micro Seiki και θεωρώ ότι τα μισά από αυτά που μας τρίβουν στη μούρη τώρα σαν νέα τεχνολογία τα έχει παρουσιάσει η Micro Seiki πριν από 30 χρόνια αλλά δεν κάνω και έτσι!

Hellenic έχεις ξεπεράσει ακόμη και τα όρια του trolling.
Και αυτά που είπα δεν είναι προσβολές, διαπιστώσεις είναι!
Αν θέλεις να είσαι απόλυτος σε κάτι κακώς γράφεις σε forum. Να γράφεις συγγράματα και να τα σηκώνεις σε προσωπική σελίδα (ούτε καν blog γιατί και πάλι θα σου απαντήσουν) για να χαίρεσαι.
Από ότι βλέπω, ούτε συζήτηση σηκώνεις ούτε υπάρχει περίπτωση να σε πείσει κάποιος για κάτι.

Μα...μόλις με έπεισες για την MICRO SEIKI!

Συμφωνούμε απόλυτα σε όσα λες σχετικά!

Π.Χ.

Micro-seiki Dqx 1000

album_pic.php

Last edited:
Κάπου εδώ θα ήθελα να εκμυστηρευτώ κάτι.

Πολύ θα ήθελα να ήταν αλήθεια όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά καλά για το Τechnics για τους εξής λόγους.

1ον.Το γουστάρω τρελλά εμφανισιακά και σάν φετίχ.
2ον.Είναι γιαπωνεζικό και έχω μιά απεριόριστη εκτίμηση και αγάπη στις Ιαπωνικές κατασκευές κάθε είδους τις οποίες προσπαθώ να προτιμώ.
3ον.Είναι σκυλί αλλα αυτό το ξέρουν και οι γάτες
4ον.Είναι πολύ βολικό και οικονομικότατο.

Παρόλο που έχω χίλιους λόγους να έχω ένα δεν το κάνω και όχι γιατι ξαφνικά αγάπησα τα pro-ject η τα clearaudio, δυστυχώς στην πράξη αναγκάστηκα όχι μόνο να αποχωριστώ το δικό μου αλλα και να εκταμιεύσω σεβαστά ποσά γι να καταλήξω σε ένα αναλογικό stup που να με καλύπτει απόλυτα.
Δυστυχώς όσο και να το ήθελα αλλα όσο και να τα λιγουρεύομαι ακόμα δεν υπάρχει περίπτωση πισωγυρίσματος.

Αυτή η μικρή μου ..αποκάλυψη αλλακαι παραδοχή οτι ακόμα γουστάρω κάτι που όμως απλά δεν με καλύπτει πιοτικά (σε ήχο) ελπίζω να λέει κάτι

Και εγώ γουστάρω τη Micro Seiki και θεωρώ ότι τα μισά από αυτά που μας τρίβουν στη μούρη τώρα σαν νέα τεχνολογία τα έχει παρουσιάσει η Micro Seiki πριν από 30 χρόνια .....

Τα μισα;.......και βαλε !!!!!!!:a0210:

Τα μισα;.......και βαλε !!!!!!!:a0210:

Πού είναι αυτές οι εταιρίες τώρα;

Ααααχχχχ δυστυχώς για να είναι τεχνοκράτες και αλύπητα ρεαλιστές οι Ιάπωνες έχουν εγκαταλείψει εδώ και χρόνια τον αναλογικό κόσμο με ελάχιστες λιλιπούτειες εξαιρέσεις και πάω στοίχημα οτι άν εταιρίες όπως η Sony, η Υamaha, H Teac, h Pioneer.. κλπ έπαιρναν το θέμα στα σοβαρά οι Γερμαναράδες κλπ θα έτριβαν τα μάτια τους και εμείς τα αυτιά μας.

Δυστυχώς για εμάς τους μουσικόφιλους η βιαστική και πρόωρη στροφή στα ψηφιακά την δεκαετία του 80 μας στέρησε το Απω ανατολίτικο μερίδιο της "Βαριας" αναλογικής τεχνολογίας.

Status
Not open for further replies.