Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

Κάνεις μεγάλο λάθος!!!!!!!!!!!!
Το ισχυρίστηκες λέγοντας ότι "η Technics έχει λύσει το θέμα των ρυθμίσεων από το 1970"
Σε ακούει ο άλλος που δεν έχει και μεγάλη επαφή με τα πικάπ, σου λέει τι γίνετε εδώ? ακούω για αζημούθια, υπερκρεμάσεις, VTA, και τόσες άλλες ρυθμίσεις που χρειάζοντε τα πικαπ για να παιξουν, ενω υπάρχουν τα πικάπ της Technics που από το 1970 τα έχουν λύσει αυτά?
Έτσι πας να μας πείσεις?

Φίλε μου δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο! Σε τι να σε πείσω;

Είναι αυτό που λένε "άντε να τους πείσεις πως δεν είσαι ελέφαντας!"

:laugh:

Και τελικα ο Vanagon που δεν ειχε ΠΟΤΕ του mk2 ειναι απολυτα σιγουρος κ προσπαθει να πεισει κ ολο τον κοσμο οτι ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ και παιζει ΚΑΛΥΤΕΡΑ .-:grandpa::grandpa::grandpa:

Και τελικα ο Vanagon που δεν ειχε ΠΟΤΕ του mk2 ειναι απολυτα σιγουρος κ προσπαθει να πεισει κ ολο τον κοσμο οτι ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ και παιζει ΚΑΛΥΤΕΡΑ .-:grandpa::grandpa::grandpa:

Για το ORIGINAL θέλω να πείσω αλλά... ντρέπομαι...

ORIGINAL & INFINITY BLACK WIDOW & STANTON 881S

NBLACKWIDOW.jpg

ORIGINALSL-1200BLACKWIDOW.jpg

:smile:

Last edited:
1)Δεν μίλησα για την απλή αλλαγή στροφών αλλά για την μικρομετρική ρύθμιση ταχύτητας περιστροφής, το λεγόμενο "στροβοσκόπιο".

1) Που ακριβώς είδες την "μικρομετρική" ρύθμιση; Χονδροειδέστατη και ούτε καν στο περίπου δεν είναι...

2) Άααααλο πράμα η ρύθμιση της ταχύτητας (που καθόλου μικρομετρική δεν είναι) και άααααλο πράμα το στροβοσκόπιο...

3) Στροβοσκόπιο έχω φτιάξει και εγώ με ένα κομμάτι χαρτί για το δικό μου! (είδες επιστήμονας που είμαι; :flipout: )

4)Αλλά και πάλι, αν δεν είσαι DJ τι ακριβώς θέλεις τη ρύθμιση της ταχύτητας;
Για να δεις πως παίζει ο δίσκος στις 27 στροφές αντί για τις 33 1/3;

Λες και δε σου το είπα... :flipout:

1)

Λες και δε σου το είπα... :flipout:

Εάν θα έπρεπε πρώτα να έχουμε κάτι και μετά να σχηματίζουμε άποψη, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να αγοράσουμε τίποτα...

Για σκέψου το λίγο...:laugh:

Για τα υπόλοιπα άρχισα να βαριέμαι...

Ασε που στο εκει σχόλιό σου λες χωρις κανενα εξτρα κουτάκι και μετά έρχεσαι να μας πεις οτι υπάρχει εξτρα κουτάκι που ρυθμίζει αζιμούθιο και υπερκρέμαση....ούτε με τον εαυτό σου δε λες τα ίδια........:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

Εάν θα έπρεπε πρώτα να έχουμε κάτι και μετά να σχηματίζουμε άποψη, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να αγοράσουμε τίποτα...

Για σκέψου το λίγο...:laugh:

Την περίπτωση να ακούσεις ή να δοκιμάσεις πρώτα κάτι και μετά να σχηματίζεις άποψη τη σκέφτεσαι εσύ καθόλου; :p

Για τα υπόλοιπα άρχισα να βαριέμαι...

Μα γιατί;
Επειδή το στροβοσκόπιο τελικά σου βγήκε κάτι άλλο από αυτό που νόμιζες;
Ή επειδή πρακτικά ούτε μικρομετρική είναι η ρύθμιση αλλά ούτε καν χρήσιμη;

Ή επειδή πρακτικά ούτε μικρομετρική είναι η ρύθμιση αλλά ούτε καν χρήσιμη;

κοίτα παρ όλο που υπάρχει κίνδυνος εκτροπής της συζήτησης σε νέα πεδία, η ρύθμιση στροφών ήταν τότε πολύ απαραίτητη για μουσικούς..

κοίτα παρ όλο που υπάρχει κίνδυνος εκτροπής της συζήτησης σε νέα πεδία, η ρύθμιση στροφών ήταν τότε πολύ απαραίτητη για μουσικούς..

Εγω θα προσεθετα οτι λογω μαρκετινγκ ειχε καταντησει και "προσον" για ενα "καλο" πικαπ που οι πλειστοι ηθελαν χωρις να το χρειαζονται

Status
Not open for further replies.