Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

Κυριάκο ευχαριστώ! Δυστυχώς δεν κατάφερα να κάνω το τατουάζ....

Να εισαι καλα Σπυρο!
Αυτο μονο με laser θα γινοταν σωστα.
Και στην τελική ειναι τοσο τελειο που δεν το εχει ανάγκη.

Και παλι ΜΠΡΑΒΟ!

Πολύ ωραία και τα δύο έργα σας. Ενώ και εγώ είμαι υπέρ του φυσικού χρώματος στο ξύλο, ο φοίνικας μου αρέσει πολύ. Δεν θα έδειχνε το ίδιο εντυπωσιακό αν έμενε στα φυσικά χρώματα. Είναι τόσο χρωματισμένο όσο χρειάζεται.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σπύρο καί Νίκο συγχαρητήρια πολύ όμορφα τά έργα σας. :SFGSFGSF:
:ernaehrung004:

Πολύ ωραία και τα δύο έργα σας. Ενώ και εγώ είμαι υπέρ του φυσικού χρώματος στο ξύλο, ο φοίνικας μου αρέσει πολύ. Δεν θα έδειχνε το ίδιο εντυπωσιακό αν έμενε στα φυσικά χρώματα. Είναι τόσο χρωματισμένο όσο χρειάζεται.

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

Σπύρο είσαι επαγγελματίας κ μας κάνεις πλάκα.
Έλα παραδέξου το.

Χα χα, χρόνια πολλά Κώστα, να χαίρεσαι το όνομά σου, όπως και όλοι ο εορτάζοντες συμφορμυστες. Απλός χομπιστας είμαι...

Τέλειο το γκομενάκι με το ρόπαλο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Αναμένουμε το επόμενο!

Ενα νησιώτικο θέμα με παλετόξυλα και ακρυλικά χρώματα !

attachment.php
[/IMG]

Φιλε Νικο πανεμορφο το νησιωτικο θεμα του φαρου!!
Μου αρεσει πολυ η λεπτομερεια της πετρας και των σκαλοπατιων στη βαση.
Τα παλετοξυλα προς τα πανω ισως να εδειχναν καλα και με ασπρο/γαλαζιο χρωμα -χρωμα του ουρανου.
Μπραβο και παλι!!

Χαίρομαι που σας αρέσει, γιατί το σχεδίασα μόνος μου !
Πατρόν δεν έχω Κυριάκο γιατί η αρχική ιδέα ήταν απο τον φάρο της Άνδρου με το όνομα τουρλίτης,
και λίγο η δικιά μου φαντασία (καλώς ή κακώς ).Ο ουρανός σκόπιμα είναι βαμμένος σε χρώματα ηλιοβασιλέματος
(ανάμειξη κίτρινου με κόκκινο με λίγο μπλέ που πρασινίζει ). Ενώ κόπηκε ακριβώς στο τρίψιμο, του έδωσα λίγο
ταλαιπωρημένη/καρτουνίστικη εμφάνιση στο τρίψιμο για να δώσω έμφαση στην ταλαιπωρία.

Απάντηση: Re: Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

Χαίρομαι που σας αρέσει, γιατί το σχεδίασα μόνος μου !
Πατρόν δεν έχω Κυριάκο γιατί η αρχική ιδέα ήταν απο τον φάρο της Άνδρου με το όνομα τουρλίτης,
και λίγο η δικιά μου φαντασία (καλώς ή κακώς ).Ο ουρανός σκόπιμα είναι βαμμένος σε χρώματα ηλιοβασιλέματος
(ανάμειξη κίτρινου με κόκκινο με λίγο μπλέ που πρασινίζει ). Ενώ κόπηκε ακριβώς στο τρίψιμο, του έδωσα λίγο
ταλαιπωρημένη/καρτουνίστικη εμφάνιση στο τρίψιμο για να δώσω έμφαση στην ταλαιπωρία.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF: