Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

Ετοιμο και το αεροσκαφος!
Η βαση δεν ειναι κολλημενη καθως θα σκεφτω κατι που να δενει καλυτερα με το πολυχρωμο αεροπλοιο.

28099257522_66296b7f64_c.jpg

Ποςο το πουλάς...???

Υπέροχο μπραβο Μιχάλη...!!!

Send from my Moto Guzzi Breva 1100 :) πηγαίνοντας Tapa Tapa Tapa Talk

Απάντηση: Re: Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

Merci guys, αλλα νομιζω οτι η φωτο το κολακευει περισσοτερο απο την πραγματικοτητα.... :))
Μα, για τη τεχνη σου στη φωτογραφια αναφερωμαι εγω, οχι για τη κατασκευη σου...

:flipout:

Μετα το ομορφο δελφινι του Μιχαλη δελεαστηκα να φτιαξω και εγω ενα αλλα λιγο διαφορετικο. Φτιαγμενο απο κοντρα πλακε και 2 κομματια ραμποτε που ειχα .
Η πλατη ειναι βαμμενη με ακρυλικα χρωματα και το δελφινι με μπλε μετταλικο σπρευ .

attachment.php
[/IMG]

Κυριακο ευχαριστω!

Νεκταριε για αυτο το λενε αφηρημενη τεχνη ,ξεχασα να το βαλω !!!!!!!! :grandpa:

Η έννοια "αφηρημένη" τέχνη βγαίνει απ`την "αφαίρεση" και όχι απ`την "αφηρημάδα".
Άρα κάλλιστα το έργο σου μπορεί να χαρακτηριστεί ως τέτοιο και μάλιστα είναι πολύ καλό (για τα γούστα μου τουλάχιστον)!
Τον Νεκτάριο μην τον ακούς....Ήδη έχει μεγενθύνει τη φώτο και ψάχνει αν το έχεις τρίψει με γυαλόχαρτο Νο 856287 :aetsch:

Απάντηση: Re: Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

Μετα το ομορφο δελφινι του Μιχαλη δελεαστηκα να φτιαξω και εγω ενα αλλα λιγο διαφορετικο. Φτιαγμενο απο κοντρα πλακε και 2 κομματια ραμποτε που ειχα .
Η πλατη ειναι βαμμενη με ακρυλικα χρωματα και το δελφινι με μπλε μετταλικο σπρευ .

attachment.php
[/IMG]

όμορφο, μοντέρνο και διαφορετικό από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα. Μου αρέσει!

Η γραμμη - εγκοπη ενωσης (;; ) των ξυλων του φοντου κυριαρχει εξ' ισου οπτικα, με το εντονου χρωματος δελφινι και χαλαει την αρμονια της εικονας του. Αν μπορεσεις γεμισε - σβησε αυτη τη γραμμη. Κατα τα αλλα ως κατασκευη ειναι παρα πολυ ομορφη.

@ strs Ευχαριστω ,χαιρομαι που σου αρεσει !

@cbfdim Εχεις δικιο με την γραμμη της ενωσης αλλα αν προσπαθουσα να την καλυψω/γεμισω με κατι θα γινοταν πιο εντονη
απο οτι ειναι τωρα και θα "χτυπαγε" πιο πολυ στο ματι απο οτι τωρα . Η λυση θα ηταν ενιαιο κομματι ξυλου αλλα δεν ειχα και αναγκαστικά
χρησιμοποιησα το συγκεκριμενο.

Πρόχειρη φωτογραφία πάνω σε μοτίβο του Escher,http://www.mcescher.com(απ`τα καλύτερα μυαλά του εικοστού αιώνα κατά την ταπεινή μου γνώμη!)
IMG_20160729_232640.jpg

Όντως στις φωτογραφίες πάσχω (μ`ένα παλιοκινητό τις βγάζω) :furious3:

Βρε συ Δημητρη, αυτο ειναι αριστουργημα απ´ολες τις αποψεις!
Ανεβασε το τελειωμενο εργο ολοκληρο οταν μπορεσεις! Και πες καμμια λεπτομερια, τι σε δυσκολεψε, φινιρισμα, πυρογραφια(?) κλπ.