Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

IMG_20160730_185647.jpgIMG_20160730_185601.jpg
Λοιπόν με τη φωτογραφία δεν το`χω,αλλά μάλλον αυτές που έβαλα τώρα δίνουν μια "εικόνα" του έργου.
Οι διαστάσεις είναι περίπου 42χ17.Συνολικά 49 κομμάτια.
Αρχικά ήθελα να κόψω και τα πτερύγια,τις ουρές και τα φτερά,αλλά θα πήγαινα πολύ μακριά.....300+κομμάτια δεν θα μπορούσα να τα διαχειριστώ!
Μόνο οι κοπές μου πήραν σχεδόν 16 ώρες !Άντε βάλε και τα τριψίματα και το φινίρισμα,μιλάμε για 4-5 κανονικά μεροκάματα!
Αλλά η χαρά που πήρα όταν το είδα τελειωμένο (και η χαρά που θα πάρει η φίλη που θα της το κάνω δώρο σε λίγες μέρες),δεν μετριέται σε μεροκάματα.
Φυσικά επειδή είμαι και ψώνιο υπογράφω τα έργα μου!
Πάντως πολύ το χάρηκα αυτό,ειλικρινά.Έχω ήδη βάλει στην κεφάλα μου,να φτιάξω ένα παρόμοιο σε μεγάλες διαστάσεις.....

Από τα καλύτερα που έχουμε δει και θα ήταν τέλειο εάν το συνολικό σχήμα ήταν ψάρι η πουλί ...

Μετα απο μερικες μερες απραξιας (βαρεμαρα,ζεστη,θαλασσα) ξαναπιασα τους αγγελους!! 9mm κοντρα πλακε και 4mm για πλατη .Υ 28,5 cm, Π 16cm .

attachment.php
[/IMG]

Απάντηση: Re: Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

Μετα απο μερικες μερες απραξιας (βαρεμαρα,ζεστη,θαλασσα) ξαναπιασα τους αγγελους!! 9mm κοντρα πλακε και 4mm για πλατη .Υ 28,5 cm, Π 16cm .

attachment.php
[/IMG]

Συγχαρητήρια, απίθανο.

Μπράβο ρε παιδιά για τις δημιουργίες σας. Εδώ και ένα μήνα δεν έχω μπει καθόλου στο εργαστήριό μου. Η αφόρητη ζέστη που επικρατεί εκεί μέσα και άλλα οικογενειακά θέματα δεν με άφησαν σε ησυχία. Ελπίζω σε λίγες μέρες να μπορέσω να βγάλω κάνα σχέδιο.