Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

Δεν βλέπω εργάκια και ανησυχώ !!!!

Γι'αυτό ας βάλω εγώ 4 μικρά που έφτιαξα πολύ προσφατα , πρέπει να μάθω να βγάζω και φωτογραφίες γιατι ''χάνουν'' πολύ ....

20161030_204203_zpsuqzltnha.jpg

20161205_133750_zpsyodclh1v.jpg

20161205_133807_zpslzsf9atl.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και μια λιγο διαφορετική φώτο απο το κολυμπρί

20161205_133905_zpsnsjl9uju.jpg

Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους για τα καλά σας λόγια και χαίρομαι που σας άρεσαν .

Απάντηση: Re: Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

Θελω το template των μελισουργων!!!!!!!

Δεν έχω ακριβώς το σχέδιο , και σε αυτή την περίπτωση έκανα αυτό που περιγράφω πιο κάτω .

Αν δεν μπορώ να βρώ το σχέδιο απο αυτό που είδα στο ιντερνετ και μου άρεσε αυτό που κάνω είναι να βρώ μια φωτογραφία με καλή λήψη , να την προσαρμόσω στις διαστάσεις που θέλω με την ''ζωγραφική '' των windows , να το εκτυπώσω και μετά να βάλω απο πάνω ενα ριζόχαρτο και να πατήσω στις γραμμές για να βγάλω το σχέδιο .

Και κάτι ακόμα το οποίο δεν έκανα αλλά δεν είναι ασχημη σαν σκέψη είναι όταν το κόψεις να το τρίψεις και να το βάψεις και απο τις 2 πλευρές (προς πίσω ) και να φαίνεται και απο πίσω όμορφο

Η φωτογραφία είναι αυτή (την έχω κάνει ήδη στο σωστο μέγεθος) και σου δίνω ακόμα 2 στο ίδιο στιλ .Τα 2 τελευταία τα έχω κόψει - τρίψει και περιμένουν βάψιμο

3454_zpsii8wqcjz.jpg

1_zpsitwfbu7f.jpg

21_zpslahhpygv.jpg

Και κάτι ακόμα για τα σχέδια , στο pinterest μπορούμε να βρούμε πολλά σχέδια για intarsia γράφοντας και ψάχνοντας σχέδια για βιτρό '' stained glass '' μερικά αγγελάκια και το κολυμπρί το έκανα με αυτά τα σχέδια .

Το σχέδιο για το κολυμπρί είναι αυτό

34513_zps09u5d4rh.jpg

Γι'αυτό ας βάλω εγώ 4 μικρά που έφτιαξα πολύ προσφατα , πρέπει να μάθω να βγάζω και φωτογραφίες γιατι ''χάνουν'' πολύ ....

20161030_204203_zpsuqzltnha.jpg

20161205_133750_zpsyodclh1v.jpg

20161205_133807_zpslzsf9atl.jpg

20161205_133905_zpsnsjl9uju.jpg

Ολα καλα, αλλα τα πουλακια τελεια! :a0210:

Πάρα πολύ ωραία, το μπράβο είναι λίγο.

Re: Απάντηση: Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

Πολύ ωραία όλα μπράβο :SFGSFGSF: