Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

Επειδή σας άρεσαν τόσο πολύ ο sylvester και tweety , έκανα πάλι τα σχέδια και τα σκάναρα . Και έκανα ακόμα 3 ζευγάρια απο looney tunes , αλλά δεν τα έχω κόψει ακόμα.

silves_zpshk3xnl3v.jpg

Scan_zpsxkea8thz.jpg

Πολλά ευχαριστώ Γιώργο :grinning-smiley-043
Πολύ το ήθελα αυτό το σχέδιο και το σκεφτόμουν να μπω στη διαδικασία της αντιγραφής.....
Και πάλι :grinning-smiley-043

3 νέα σχέδια απο ζευγάρια των looney tunes , μπορεί να χρειαστούν ακόμα μερικές κοπές (γραμμές ) στο κάθε σχέδιο , δεν τα έχω κόψει ακόμα.

1:

road_zpsfpyovr1e.jpg

coyo_zpsxebhjmg3.jpg

2:

kinigos_zpsw2ydprqw.jpg

lagos_zpslpdqdy6x.jpg

3:

sam_zpsnwcmqn7r.jpg

papi_zpsvuaz9bt3.jpg

Στον καρπό( πάνω) του δεξιού χεριού λείπει η γραμμή που συνδέει το πόδι με τον κορμό στο παπί.

Ρε`σύ!!!!!!Δεν παίζεσαι!!!!!
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κάτι γίνεται και ενώ τα έσωσα δεν μπορώ να τ`ανοίξω.Με τα δύο προηγούμενα δεν είχα πρόβλημα.Καμιά ιδέα;

Χαχαχαχα , σε ευχαριστώ , έχουμε ακόμα δρόμο , είναι στα σκαριά πολλά για να γίνουν ....

Έχω αρκετά σχέδια όποιος θέλει μου λέει να του τα στείλω......

ρε συ στο χερι τα ζωγραφισες?
ετσι εξηγειται.... με τετοιο χερι πως να μην κανεις καλλιτεχνιες στην σεγα..

Μακάρι να τα σχεδίαζα εγώ.....

Εγώ απλά εφαρμόζω την πασίγνωστη τεχνική του ''clopy paste'' , βρίσκω το σχέδιο που θέλω , απο ζωγραφιά - σκίτσο - άλλη κατασκευή - φωτογραφία , γενικά τα πάντα , το εκτυπώνω και μετά βάζω απο πάνω ένα ρυζόχαρτο και σχεδιάζω τις γραμμές που θέλω για να κοπούν σε στυλ intarsia με την σέγα.

Καιρό τώρα έβλεπα τις δημιουργίες σας και ζήλευα... Χτες παρέλαβα την επιτραπέζια σέγα της Einhell και προσπάθησα να κάνω κι εγώ κάτι..
Πρωτη προσπάθεια σε ΙΝΤΑΡΣΙΑ, δεύτερη στη σέγα. Οι κολλήσεις δεν έγιναν ακόμα, και θα περαστούν κάποια χέρια βερνίκι ξανά. Ελπίζω να σας αρέσει..rabbit.jpg

Εμπεδοκλη έγραψες διπλά!
Και με το πρώτο έργο σου και με το θέμα του.

Sent from my C6833 using Tapatalk