Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

Μπράβο Σπύρο έχεις κάνει αρκετή πρόοδο σε αυτού του είδους την καλλιτεχνία είμαι σίγουρος ότι θα δούμε ωραιότατα έργα από τα χέρια σου στο μέλλον !!! :worshippy::worshippy::worshippy:

Σπύρο απλά δεν παίζεσαι στο συγκεκριμένο είδος. Θαυμάζω την υπομονή σου με τόσα μικρά κομματάκια. Δεν είναι για μπράβο τα intarsia σου αλλά για έκθεση και βραβείο.

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Μου δίνουν δύναμη να σχεδιάσω και να φτιάξω το επόμενο έργο.
Στο συγκεκριμένο τώρα, οι διαστάσεις του είναι 96χ37 cm. Αν μπει σε κάδρο το μέγεθος θα φτάσει τα 110χ50 cm. Αποτελείται από 150 κομμάτια περίπου. Ο αριθμός των διαφορετικών ξύλων που χρησιμοποιήθηκαν αν θυμάμαι καλά είναι 14. Το σχέδιο είναι από το γνωστό Steve, ήτανε για scroll saw και επεξεργάστηκε από εμένα για να μετατραπεί σε σχέδιο για intarsia. Περασμένο με μίξη λινέλαιου και teak oil.last supper.jpg

Το έργο σου είναι απίθανο με μεγάλο βαθμό δυσκολίας αλλά αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι
η επιλογή σου στα διαφορετικά είδη ξύλου που το έκαναν πανέμορφο!!!Μπράβο :SFGSFGSF:

Σπύρο πανέμορφο καί μέ πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας έργο :SFGSFGSF:
Αν έχεις φωτογραφίες καί από τά ενδιάμεσα στάδια,ανέβασε τες γιά να παίρνουμε έτσι μιά ιδέα πώς γίνεται βήμα-βήμα.

Πάντος άν δέν σού είχε προτείνει πρόσφατα ο Κώστας νά τό κάνεις επαγγελματικά,εγώ είχα υποθέσει ότι ίσως νά ήσουν σέ κάποιο μοναστήρι λόγο τών συνεχόμενων πανέμορφων θρησκευτικών έργων,μέ τρομερό βαθμό δυσκολίας,καί μεγάλου χρόνου αποπεράτωσης πού καποιος καλλιτέχνης γιά νά τό πετύχει θά πρέπει νά έχει τήν απόλυτη ησυχία καί πνευματική ηρεμία.

Φιλε μου εδω ειμαστε ερασιτεχνες...........Εισαι σε λαθος forum.................Αυτα τα πραγματα ειναι για αναστηση στο ftiaxnopapadesmeksilo.gr , toexotermatiseimetisega.gr και οχι για εδω μεσα!!!!!
Δεν υπαρχει ενας διαχειριστης εδω μεσα "να του παρει το κεφαλι";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ελπιζω να μην "ψαρωσε" κανενας........................Μεγα recpect

Χα χα, με κάνατε και γέλασα... Ελπίζω πάντως να μη με μπαναρετε...
Κοιτάξτε το παραδοσιακό αμερικάνικο intarsia με τα ζωάκια δε με γέμιζε, οπότε ψάχνομαι για άλλη θεματολογία. Ειδομεν.

Και ένα λίλιουμ απο εμένα που έφτιαξα στις διακοπές του Πάσχα !

attachment.php
[/IMG]

Μπράβο Νικόλα... Πολύ όμορφο έργο κι αυτό. :a0210:
Εσείς οι Ινταρσιάδες νομίζω είστε η πιο´"επαγγελματική" ομάδα της παρέας.