γιατι γραφεται οτι ναναι.... πιο hype και trend ειναι η j5 παρα μια ff που μπορει ακομα και να σου δωσει ενα μεροκαματο....
Ωραια ολα αυτά, αλλα πέραν απο το hype και το trend των FF σωμάτων, δεν βρίσκω ιδιαίτερο λόγο να σπαταλήσω ενα τσουβάλι χρήματα (ουτε να κουβαλάω θηρία) για FF body + ενα καλό φακό (σαν ερασιτέχνης).
Οποτε μην απαξιώνετε τα μικρότερα format. Ναι εχεις λίγο θόρυβο παραπάνω την νύχτα, λιγο λιγότερο bokeh σε αντίστοιχα appertures αλλα ειναι βολικα!
Ακομα ειμαι super ευχαριστημένος και με τις φωτογραφίες που βγάζει η μικρή μου J5 με την 1". Μακράν η πιο βολική κάμερα που είχα πότε!
θα συμφωνήσω,
αξίζει το μεγαλύτερο βάρος και κόστος των φακών, για να έχεις τις ίδιες φωτος στο 95% ή στο 99.5 % των περιπτώσεων;
χιπστερια και τρεντ ειναι τα hdr, οι full articulated screen, τα κινητα με 2 οθονες οδοντογλυφιδας, τα ροζ δερματακια ,οι φακοι για μια 1ντζα που ξεπερνανε τα 700 ευρω και οχι οι ff μηχανες που υπαρχουν εδω και 100 χρονια
Κώστα σε βλέπω έτοιμο για Nikon mirrorless FF.
Γι αυτό και πιστεύω ότι η Olympus θα ρίξει επιτέλους βάρος στο βίντεο, που εκεί ο μικρότερος σένσορας έχει κάποια πλεονεκτήματα. Συν σπορ - BIF στη φωτογραφία κλασσικά. Ελπίζω επιτέλους να δούμε και global shutter.

ΥΓ... Η nikon δεν μου άρεσε ποτέ Χρωματικα (σε jpg).
Δε νομίζω ν αλλάξει κάτι τώρα με τις νέες της μηχανές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.