isin
Senior Member
- 19 October 2011
- 533
Δεν είναι μόνο το βίντεο που χαλάει μπαταρία αλλά και το CAF και τα computanional LiveND, HHHRS. Σε 1 ώρα σχολική εκδήλωση του γιου μου με C-AF χωρίς ριπές και η μπαταρία τελείωσε. Έχω και 2η στην ΟΜ5 και άλλαξα. Σε πεζοπορία με πολλά HHHRS που ήθελα μεγάλα αρχεία τα ίδια έπαθα. Νομίζω η BLS50 την οποία εβαζαν σε EPL7-8-9/EM10 σώματα και παλαιότερους επεξεργαστές χωρίς πολλά computational κτλ δεν έχει μεγάλη χωρητικότητα για να καλύψει αυτές τις ανάγκες.Δευτερη, τριτη μπαταρια δηλαδη δεν κουβαλατε ?
Θελετε να σκισω τα πτυχια μου μεσημεριατικα ?
Εκτος και αν τραβας βιντεο ποια καμερα σας μενει απο μπαταρια οταν ξεκινας την ημερα σου με μπαταρια φορτισμενη ? αντε να αλλαξω μια μπαταρια αντε δυο αν ειμαι ολη μερα οξω....
Η ΟΜ1 και ΟΜ1.2 μου καμία σχέση η BLX1 είναι φοβερή. Έχω πάρει 2η μπαταρία και κάθεται... τις βάζω εναλλαξ απλά για να μην χαλάσουν. Για αυτό και μπάινω σε σκέψεις για ΟΜ3 γιατι με typeC και BLX1 δεν θες καν 2η μπαταρία.
Για την δική μου περίπτωση... Με ΟΜ1.2 (2 x BLX1), ΟΜ5 (3 X BLS50) και PENF (4 X BLN1) κάθε ΣΚ που φεύγω σιχτιρίζω με τους φορτιστές, καλώδια και τις μπαταρίες.