Είναι μόνο ένα paper προς το παρόν: https://www.43rumors.com/olympus-shows-new-multi-storied-photodiode-sensor/
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Τα τελευταία νέα μιλούν όντως για νέα project (μηχανή?) που θα βγει προς το τέλος του χρόνου, κανεις δεν ξέρει ακόμη τι αισθητήρα θα φοράει και αν θα είναι με εναλλαξιμους φακούς, κάπου μέσα στο Μάιο θα μάθουμε περισσότερα. Τα αρχικά στο όνομα FZR που μου μεταφέρθηκαν δεν ξέρω αν ισχύουν ή αν είναι ράδιο αρβύλα, αν ισχύουν με υποψιάζουν για μηχανή τύπου RX1:BDGBDGB53:
Από φακούς ετοιμάζεται για τους πουλαδες ο 500mm/4 κατηγορίας pro και θα βγει και ένας ακόμη ζουμ 12-200mm/4 που δεν ξέρω που θα κάτσει από πλευράς target group και τιμής.
καλα λες Κωστα...και δεν το ειδα (καλα ουδεν σχολιον για το 43rumors) και μαλιστα λεει application : Industry,
οποτε προφανώς πρόκειται για εξειδικευμένους αισθητήρες για βιομηχανικές / ιατρικές whatever εφαρμογές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.