technomate

Kωστα την εκανα με το καινουργιο software που δινουν, αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβα και τιποτα καλυτερο.
Σαν να παει λιγο πιο γρηγορα νομιζω.
Το θεμα ειναι οτι μια ανοιγει καποια καναλια και μια οχι.
Πχ προχθες μαυρη μαυριλα τα multi και το eurοsport χθες ολα κανονικα!!!

Και σε σας ρε παιδια τα ιδια κανει ή εγω ειμαι ο ατυχος????

Last edited:
Είμαι κι εγώ μεταξύ αυτού (6800 ή 6900) και του Clarcke tech. Εξάλλου πιστεύω πως δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές. Κάνω ένα τελευταίο refresh σε reviews και ετοιμάζομαι να καταλήξω...

Απάντηση: Re: technomate

Είμαι κι εγώ μεταξύ αυτού (6800 ή 6900) και του Clarcke tech. Εξάλλου πιστεύω πως δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές. Κάνω ένα τελευταίο refresh σε reviews και ετοιμάζομαι να καταλήξω...
Ο clarke tech πιστεύω ότι είναι πιο "όμορφος" εμφανισιακά. Κατά τα άλλα νομίζω πως είναι ισοδύναμος με τον technomate 6800.

Ετσι πιστεύω κι εγώ. Θα κοιτάξω μήπως μπορώ να βρω κάπου τον Clarke tech, αλλιώς θα πάρω τον Technomate...

στο τελος θα ζηταμε και μιζα απο την αντιπροσωπεια τετοιο promotion που κανουμε στο δεκτη

Επειδή κάποιος φίλος με ρώτησε χθές για το PREMIER, και για να σας "φτιάξω" λίγο σας λέω οτι μεταδίδει κανονικά και με μπόλικο υλικό. Πολύ ποδόσφαιρο και πολλές ταινίες.
icon12.gif

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Last edited:
απο σημερα το βραδυ και ωρα 22 00 το πακετο παει σε NDS 2.3 is σε συνδυασμο SF guard που σημαινει απροσπελαστο

οποτε ξεχαστε τα ολα και πηγαινετε στου Χυτηρογλου για κουρτινες

απο σημερα το βραδυ και ωρα 22 00 το πακετο παει σε NDS 2.3 is σε συνδυασμο SF guard που σημαινει απροσπελαστο

οποτε ξεχαστε τα ολα και πηγαινετε στου Χυτηρογλου για κουρτινες

Tώρα με σκότωσες... :hanged:

Πριν χάσουμε κανέναν άνθρωπο (ξέρετε, κρίσιμη ηλικία), θα βοηθήσω:
Η Πρωταπριλιά είναι σε 15 μέρες περίπου!

Πριν χάσουμε κανέναν άνθρωπο (ξέρετε, κρίσιμη ηλικία), θα βοηθήσω:
Η Πρωταπριλιά είναι σε 15 μέρες περίπου!

Αλεξάκο μου σοβαρά μιλάς; :ADFADF1:

Ά ρε ρουφιάνε Larry.... :rifle: Θα σε φτιάξω καλά... Τι έλεγες για πανευρωπαϊκό; Ταράτσα;
Τον πούλο :ernaehrung004:

Που το βρήκες αυτό βρε!! Χαχαχαχα!!!! :flipout::flipout:
Οχι ότι κι ότι NDS μόνο v2.3. Καλά αυτό το SF Guard μου θυμίζει σπρέι για αυτοκίνητα..:flipout:

οχι θα τον αφηνα τον Μπαμπη να μου κουνιεται!!!!
να μου λεει ,ολα τα βλεπω, τζαμι εικονα, πω πω τυφλωθηκα, πω πω διαύγεια

παρε ενα NDS 2.3 IS παρακαλω οχι οτι κι οτι και απο κοντα και ενα SF guard για δεύτε τελευταίον ασπασμο

Ρε παιδια μια βοηθεια σας παρακαλω γιατι αισθανομαι τελειως μ@λ@κ@ς!!!

Δεν φτανει που ρωταγα για ηδη απαντημενες ερωτησεις (βλεπε anixe hd) τωρα ηθελα και να το δω τρομαρα μου.
Αφου λοιπον πηρα τις καινουργιες συχνοτητες (11195Η sr27500 fec 9/10) του παραπανω καναλιου βαλθηκα να το εντοπισω!!!!

Περιττο να σας πω οτι το μονο που κατορθωσα ηταν να τα ξεσκισω ολα !!!!!
μιλαμε οτι δεν εμεινε τιποτα ορθιο
Χαθηκαν καναλια ακυρωθηκαν τα αγαπημενα ....τι να σας λεω τωρα.
Και ολα αυτα γιατι δεν ξερω να ψαχνω καναλια.
Οταν πηρα τον δεκτη τα ειχε μεσα και σιγα μην καθησω και ασχοληθω (βεβαια οπως αποδειχτηκε ..καλα εκανα και δεν τον πειραζα)
με εσωσε η λειτουργια που εχει και μπορεις να παρεις την κατασταση του δεκτη στο στικακι και να τον επαναφερεις στα συγκαλα του.

Πολυ σοφη λειτουργια σας λεωωωωω....

το ζητουμενο τωρα.
πως και απο που ψαχνουμε να του βαλουμε συγκεκριμενο καναλι????

και γιατι δεν δεχεται την 11195????
οταν του την εβαλα δεν εβγαζε κανενα καναλι ενω εκει ειναι και το Premiere και το astra hd.και ενω δεν εδειχνε τιποτα ακυρωσε και τα ηδη υπαρχοντα!!!!
και γιατι οταν εβαλα το στικακι την πηρε αυτη την συχνοτητα και παιζει κανονικα???

Καλα καλα μην βαρατε....δεν ρωταω αλλα!!!

Last edited: