technomate

Στον 6800hd που έχω αντιμετωπίζω εδώ και καιρό το εξής πρόβλημα. Στο μενού χειροκίνητης εισαγωγής PID με το που βάζω το πρώτο ψηφίο ο δέκτης κάνει επανεκκίνηση. Κατά 99% είναι τα firmware updates αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Δεν έχω δοκιμάσει με το original firmware. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό το πρόβλημα?

Στον 6800hd που έχω αντιμετωπίζω εδώ και καιρό το εξής πρόβλημα. Στο μενού χειροκίνητης εισαγωγής PID με το που βάζω το πρώτο ψηφίο ο δέκτης κάνει επανεκκίνηση. Κατά 99% είναι τα firmware updates αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Δεν έχω δοκιμάσει με το original firmware. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό το πρόβλημα?

Πιθανο bug του δεκτη για το οποιο θα σε ενημερωσω.Πες μου ποιο software εχεις.Το θεμα ειναι γιατι θες να τα βαλεις χειροκινητα ?

Πιθανο bug του δεκτη για το οποιο θα σε ενημερωσω.Πες μου ποιο software εχεις.Το θεμα ειναι γιατι θες να τα βαλεις χειροκινητα ?
Το βρήκα!!!
Είχε γεμίσει η μνήμη. Διαγράφοντας ανενεργούς transponders λύθηκε το πρόβλημα.

Γνωρίζει κανείς τι πρόβλημα έχει το alsat.co.uk? Άλλαξε η αρχική του οθόνη και δεν έχεις επιλογή εισόδου πουθενά στο site.

Πολύ περίεργα μας τα λέει το alsat εσχάτως...

Το εχουν χακαρει,οπως και πολλα αλλα φορουμ γι αυτο υπαρχουν καποια μικροπροβληματα.Ο φιλος παραπανω σου τα εξηγησε ωραια με τους κωδικους πως θα μπεις.

Το εχουν χακαρει,οπως και πολλα αλλα φορουμ γι αυτο υπαρχουν καποια μικροπροβληματα.Ο φιλος παραπανω σου τα εξηγησε ωραια με τους κωδικους πως θα μπεις.
Μια χαρά μπήκα τελικά με τον παραπάνω τρόπο. Το ζήτημα είναι οτι έχουμε να φτάσει στο σημείο να χακάρουν τους χάκερς. Πανηγύρι!!!

Μια χαρά μπήκα τελικά με τον παραπάνω τρόπο. Το ζήτημα είναι οτι έχουμε να φτάσει στο σημείο να χακάρουν τους χάκερς. Πανηγύρι!!!

Δεν ειναι τυχαιο φιλε μου και γινεται για συγκεκριμενο λογο.Αυτο που παλια εμοιαζε με ονειρο ειναι κοντα στο να πραγματοποιηθει.Δηλαδη, δεκτης HD με 100 Ε . Ξερεις ποσοι ανταγωνιστες εχουν χασει τον υπνο τους ? Και τα καλυτερα ερχονται.

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=38301&page=4
post 40

-bye-

Picture20001.jpg

Θα ήθελα να ρωτήσω αν στον Technomate, οι SD & HD εγγραφές σε εξωτερικό σκληρό δίσκο είναι εύκολο να μεταφερθούν στο pc και να επεξεργαστούν με κάποιο software ώστε να δημιουργηθεί ένα mkv αρχείο που θα παίζει παντού. :BDGBGDB55:

βλέπεις τι κατάληξη έχει το αρχείο που γράφεται στον δίσκο του δέκτη, κάνεις ένα google "αρχειο to mkv" και αποφασίζεις ποιο από τα αποτελέσματα του google σου κάνει....

Θα ήθελα να ρωτήσω αν στον Technomate, οι SD & HD εγγραφές σε εξωτερικό σκληρό δίσκο είναι εύκολο να μεταφερθούν στο pc και να επεξεργαστούν με κάποιο software ώστε να δημιουργηθεί ένα mkv αρχείο που θα παίζει παντού. :BDGBGDB55:

Φιλε παιζουν με τον Gomplayer και τον KMplayer.Αν μπορεσω θα σου τους ανεβασω.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τον KMplayer τον χρησιμοποιώ. Μια από τις επόμενες ημέρες θα τον αγοράσω (τον δέκτη). :-)