Δυστυχώς ναι.boys το orf μαυρο σκοταδι ακομα???????
Στον 6800hd που έχω αντιμετωπίζω εδώ και καιρό το εξής πρόβλημα. Στο μενού χειροκίνητης εισαγωγής PID με το που βάζω το πρώτο ψηφίο ο δέκτης κάνει επανεκκίνηση. Κατά 99% είναι τα firmware updates αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Δεν έχω δοκιμάσει με το original firmware. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό το πρόβλημα?
Το βρήκα!!!Πιθανο bug του δεκτη για το οποιο θα σε ενημερωσω.Πες μου ποιο software εχεις.Το θεμα ειναι γιατι θες να τα βαλεις χειροκινητα ?
Πολύ περίεργα μας τα λέει το alsat εσχάτως...
Μια χαρά μπήκα τελικά με τον παραπάνω τρόπο. Το ζήτημα είναι οτι έχουμε να φτάσει στο σημείο να χακάρουν τους χάκερς. Πανηγύρι!!!Το εχουν χακαρει,οπως και πολλα αλλα φορουμ γι αυτο υπαρχουν καποια μικροπροβληματα.Ο φιλος παραπανω σου τα εξηγησε ωραια με τους κωδικους πως θα μπεις.
Μια χαρά μπήκα τελικά με τον παραπάνω τρόπο. Το ζήτημα είναι οτι έχουμε να φτάσει στο σημείο να χακάρουν τους χάκερς. Πανηγύρι!!!
Θα ήθελα να ρωτήσω αν στον Technomate, οι SD & HD εγγραφές σε εξωτερικό σκληρό δίσκο είναι εύκολο να μεταφερθούν στο pc και να επεξεργαστούν με κάποιο software ώστε να δημιουργηθεί ένα mkv αρχείο που θα παίζει παντού. :BDGBGDB55:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.