TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
Μήπως έχεις το modem με USB στο PC, και από τη θύρα 10/100 του PC στέλνεις στο δέκτη?????

Πανω στο ρουτερ το εχω συνδεσει και εννοειται οτι δεν το κλεινω οταν κλεινει το pc

η λειτουργία του έχει ως εξής :

βάζεις τον δέκτη πάνω στο ρουτερ.

όταν ανοίγεις τον δέκτη αυτός παίρνει αυτόματα ip αρκεί μέσα στο setup του δέκτη να έχεις δηλώσει το HDCP σε on.

τόσο απλά.......

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

Μήπως έχεις το modem με USB στο PC, και από τη θύρα 10/100 του PC στέλνεις στο δέκτη?????
Εχω συνδεση τον ρουτερ USB με PC και απο την lan του ρουτερ με τον δεκτη

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

Εχω συνδεση τον ρουτερ USB με PC και απο την lan του ρουτερ με τον δεκτη

τσέκαρε και τις ρυθμίσεις στον ρούτερ....

και μόλις κλείνεις το pc κόβεται και το δίκτυο στον δέκτη ??????

πάρε τηλ το μαγαζί που πήρες τον δέκτη, αν τον έχεις πάρει από τον Ζότο πιστεύω ότι θα σου βρει τη λύση.....

δεν πάει πουθενά το μυαλό μου για το τι μπορεί να φταίει......

κάποια routers δεν υποστηρίζουν ταυτόχρονα και usb και ethernet. ακόμα και έτσι όμως όταν και τα δυο είναι ανοιχτά κάποιο δεν θα έπρεπε να δουλεύει.
αν βγάλεις την usb από το router και μείνει μόνο η ethernet που πάει στον δέκτη τι γίνεται?

Επειδη ειμαι νεος στα δορυφορικα και σκεφτομαι να αγορασω τον δεκτη θα μπορουσατε να μου πειτε μαζι με πιατο, lnb και οτι αλλο χρειαζεται που μπορει να φτασει το κοστος?
ευχαριστω

Μαλλον εχεις USB modem και οχι router. Αυτα λειτουργουνε μονο με τους drivers του PC και δεν παιρνουν ΙP. Την ΙP την παιρνει το PC. Ετσι οταν κλεινει το PC αποσυνδεεσαι. Προφανως χρειάζεσαι ενα φτηνο ρουτερακι.

οπότε θες σίγουρα ένα κανονικό ρούτερ και όχι αυτό που έχεις τώρα.

Πεστε μου καμια δοκιμασμενη προταση για τον τροπο συνδεσης (αν ειναι δυνατον και ασυρματα)

Status
Not open for further replies.