TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλους κ καλώς σας βρήκα & από εδώ! Είμαι κάτοχος του εν λόγω δέκτη 1 χρόνο τώρα και απόλυτα ευχαριστημένος.

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω αφορά την προσθήκη σκληρού δίσκου. Διάβασα στο κουτί ότι υποστηρίζει δίσκο εως 120GΒ, αλλά δυστυχώς έχω χάσει το manual και δεν μπορώ να εντοπίσω περισσότερες πληροφορίες.

Έχει κάνει κάποιος αυτή την αναβάθμιση ή γνωρίζει κάτι περισσότερο?

Προσπάθησα & μέσω αναζήτησης στο forum αλλά δεν κατάφερα να εντοπίσω κάτι. Αν κάποιος γνωρίζει που έχει συζητηθεί ας δώσει ένα σύνδεσμο. Ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

Καλησπέρα σε όλους κ καλώς σας βρήκα & από εδώ! Είμαι κάτοχος του εν λόγω δέκτη 1 χρόνο τώρα και απόλυτα ευχαριστημένος.

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω αφορά την προσθήκη σκληρού δίσκου. Διάβασα στο κουτί ότι υποστηρίζει δίσκο εως 120GΒ, αλλά δυστυχώς έχω χάσει το manual και δεν μπορώ να εντοπίσω περισσότερες πληροφορίες.

Έχει κάνει κάποιος αυτή την αναβάθμιση ή γνωρίζει κάτι περισσότερο?

Προσπάθησα & μέσω αναζήτησης στο forum αλλά δεν κατάφερα να εντοπίσω κάτι. Αν κάποιος γνωρίζει που έχει συζητηθεί ας δώσει ένα σύνδεσμο. Ευχαριστώ!
Το έχω διαβάσει και εγώ αλά μάλλον είναι τυπογραφικό λάθος , από ότι ξέρω μόνον ο 7300 pvr κάνει κάτι τέτοιο

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΤΣΕΚΑΡEΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ASTRA 1M PRE....RE KAI MTV

φιλε γιωργο εμεις εδω στην ροδο ειχαμε προβλημα με τα συγκεκριμενα καναλια αλλα τωρα ολλα οκ!:proud:

Ερώτηση: Αν είμαστε σε ένα κανάλι το οποίο περιέχει υποκανάλια (π.χ. πρεμιερ σπορτ πόρταλ) ποιό κουμπί πατάμε για να δούμε τα υποκανάλια?? Στον dreambox για παράδειγμα έχει το πράσινο κουμπί, εδώ δεν υπάρχει αντίστοιχο κουμπί στο τηλεκοντρόλ?

Πας στο κουμπί options, το πατάς (πρόσεχε μη σου βγει καμιά χοντρή !!!!!) και αλλάζεις κάποια από τις τιμές (δεν θυμάμαι) μάλλον αυτή που λέει για το κόκκινο κουμπί.

Όταν τα κάνεις αυτά τότε με το κόκκινο επιλέγεις τα υποκανάλια !!!!

αυτά....

Δηλαδή με λίγα λόγια πρέπει μέσα από τις ρυθμίσεις να "ενεργοποιήσω" το κόκκινο κουμπί? Ελπίζω να είναι εύκολο και να μην παιδευτώ...

καλος δεκτης οσο αναφορα την ποιοτητα εικονας απο οτι εχω διαβασει
απο moter πως τα παει ο δεκτης το γυριζει ενταξει?disec 1.2

καλος δεκτης οσο αναφορα την ποιοτητα εικονας απο οτι εχω διαβασει
απο moter πως τα παει ο δεκτης το γυριζει ενταξει?disec 1.2

Το γυριζει.Α, και αυριο συννεφια θα εχει αλλα οχι βροχες.......

Δεν υποστηρίζει δίσκο ο 2050......

Thanks. Τον ανοιξα σήμερα κ δεν φαίνεται πουθενά τέτοια υποδομή, ούτε στο manual αναφέρει κάτι. :frown: και μ' άρεσε η ιδέα!

δε πιστεύω να το βρεις....... δεν υπάρχει αυτή η πληροφορία

Καλησπέρα παίδες.

Έχω τον 2051FAE, το προγραμματάκι UpDown_v1.29 και ένα αρχείο .bin με μια λίστα από 1288 κανάλια.

Το προγραμματάκι δουλεύει μια χαρά και περνάει τη λίστα στο δέκτη.

Κάνω σάρωση του δορυφόρου και βρίσκω κοντά στα 1650 κανάλια!

Πάω να μεταφέρω τη λίστα στο pc, να την έχω σε αρχείο .bin με το UpDown_v1.29, αλλά δε μου τα περνάει. Κολλάει στο 0% ή 1% και μένει εκεί.

Ξέρετε τι φταίει και αν γίνεται να μεταφέρω τη λίστα με κάποιον άλλο και εξίσου απλό τρόπο?

Ευχαριστώ και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί.

Status
Not open for further replies.