TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
οταν λες δεν σας ενδιαφερει για ποιους λες ?
εγω μιλησα τεχνικα για τον δεκτη και δεν καταλαβαινω που μιλησα για λογισμικα και τετοια

βρε παραπονιάρη, αν εννοούσα εσένα θα σου έκανα quote !!!!!!!!!:flipout::flipout:

χρόνια πολλά, σ' όλους.
έχω ένα Tecview 2050FAE και δεν κάνει αυτόματα update από το Internet, υπάρχει κάποια άποψη?
ευχαριστώ

Προφανώς δεν υπάρχει κάποιο καινούργιο firmware για να κάνει update !!!!!!

υπαρχει καινούργιο firmware το 2.73 αλλά και εμένα δεν μου κάνει update. αν
ξερει κανεις κατι ας απαντήσει. επισης εμενα τις τελευταίες 15 μερες δεν μου παιζει ολα τα κανάλια του πακέτου αλλά μονο λιγα. έχει άλλος αυτο το προβλημα?

υπαρχει καινούργιο firmware το 2.73 αλλά και εμένα δεν μου κάνει update. αν
ξερει κανεις κατι ας απαντήσει. επισης εμενα τις τελευταίες 15 μερες δεν μου παιζει ολα τα κανάλια του πακέτου αλλά μονο λιγα. έχει άλλος αυτο το προβλημα?

Μάλλον δεν το έχουν βάλει στο net ακόμα το firmware. Υπάρχει στο φόρουμ του δέκτη για να το κατεβάσετε...

Τα υπόλοιπα δεν μας ενδιαφέρουν εδώ μέσα....

Μάλλον δεν το έχουν βάλει στο net ακόμα το firmware. Υπάρχει στο φόρουμ του δέκτη για να το κατεβάσετε...

Τα υπόλοιπα δεν μας ενδιαφέρουν εδώ μέσα....

o 2051 δεν εχει usb , οπότε η αναβάθμιση πρεπει να γινει απο το ιντερνετ...

KAPA, πλάκα μου κάνεις?
Κάνεις Quote σε μήνυμα του Οκτωβρίου του 2006 και το παίζεις αφελής?
Θα σε βοηθήσω. Ο δέκτης κάνει firmware update μέσω ιντερνετ, κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο για εκείνη την εποχή..

Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

χρόνια πολλά, σ' όλους.
έχω ένα Tecview 2050FAE και δεν κάνει αυτόματα update από το Internet, υπάρχει κάποια άποψη?
ευχαριστώ

Εμένα έχει Έκδοση λογισμικού 2.71 (6.3.2) 10 Αυγούστου 2008 και δεν κάνει αναβάθμιση μέσω internet (τον είχα αποσυνδεμένο από το internet όλο αυτό τον καιρό).
Τι πρέπει να κάνω?
Ευχαριστώ.

Περιμένεις μέχρι να ανεβάσουν την νέα έκδοση στο δίκτυο του δέκτη.

Δεν έχει κάποια σημαντική αλλαγή, κάποιες αλλαγές στους transponders έχει μόνο...

Αν ειναι ετσι,δυστηχως δεν βλεπω να διορθωσαν καποιο προβλημα απο αυτα που εχει,οποτε μαλλον προχωρησε στη αγορα καποιου αλλου δεκτη εκτος και αν βλεπεις μονο HOTBIRD FTA.

Aπο τις αρχές του Απρίλη έχουν κυκλοφορήσει νέα αρχεία για όλους τους δέκτες της PremiumX που διαθέτουν γραμμή LAN
PIMG_2050FAE_EU_V0273.zip
v2.7308 April 2009 1. Updated satellite TP list 2. Partial fix for Duch card (seca3)
και οι κρυφες απολαυσεις συνεχιζονται με μικροπροβληματα…

Re: Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

Εμένα έχει Έκδοση λογισμικού 2.71 (6.3.2) 10 Αυγούστου 2008 και δεν κάνει αναβάθμιση μέσω internet (τον είχα αποσυνδεμένο από το internet όλο αυτό τον καιρό).
Τι πρέπει να κάνω?
Ευχαριστώ.

Δωσε φιλε πληροφοριες για την εγκατασταση σου, τι δορυφορο-ους πιανεις?

Status
Not open for further replies.