Χαιρετω καταρχας την παρεα μιας και ειμαι νεος στο φορουμ!
(ασχετως της στιγμης που εγγραφηκα)
θα ηθελα να ρωτησω και εγω κατι που μαλλον ειναι συνηθες προβλημα σε μερικους αποτι διαβασα (καταφερα και διαβασα ολες τις σελιδες, τουλαχιστον ετσι πιστευω!)
ειμαι κατοχος 2 tecview 2051 απο περισυ τον αυγουστο, οταν τους παρελαβα ειχαν το φρεσκο τοτε firmware 2.71. Εκτοτε κανενας δεν μου εχει κανει αναβαθμιση ουτε μου εχει βγαλει καρτελα ερωτησης εκτος μιας φορας στο ενα μηχανημα το οποιο και μετα απο λιγο κολλησε και ακυρωσα τη διαδικασια. Απο τοτε παραμενω στην 2.71. Υποθετω πως ισως φταιει καποια ρυθμιση στο router (linksys wag 354g) αλλα δεν ξερω τι ακριβως και δεν κανει auto update( ειναι σωστη η υποθεση?)
Σκεφτομαι να παω τους δεκτες σε ενα φιλο που εχει τα ιδια και κανει update κανονικα αλλα τωρα κυκλοφορει η 2.74 και φοβαμαι μηπως προκυψει καποιο προβλημα μη εχοντας την 2.73 , αλλωστε Afam ανεφερες καποιο προβλημα με την 2.74 αν θυμαμαι καλα. Τι μου προτεινετε, να το κανω;
Η αλλη σκεψη ειναι να κανω manual το update στην 2.73 (PIMG_2051FAE_EU_V0273 ειναι σωστη η εκδοση; το βρηκα στο
http://premiumx.freehoster.ch/index.php?showfile=1&fid=607&p=downloads&area=1&categ=13 )
Δυστυχως ομως εχω το συνδυασμο που σκοτωνει: vista, usb to rs32(θα το αγορασω προσεχως) και tecview! Ελπιζω να ειμαι τυχερος!
Κλεινω με μια παρατηρηση που εκανα. επειδη και οι 2 δεκτες ειναι στο ιδιο router ανα καποια διαστηματα κολλαει ο ενας και δεν δειχνει ενω ο αλλος παιζει κανονικα σε αυτη την περιπτωση κλεινοντας και τους 2 και με ενα soft reboot στο router ολα ειναι ok.
Συγνωμη για το μακροσκελες ποστ και αν σας κουρασα!