TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

Kalispera sas pedia
diabasa ta proigoumena sxolia sas ala den mporo na ta katalabo.. an katalaba sosta tha prepi na perimenoume gia fos? i mporoume na ta ksexasoume ola?
Euxaristo
k i germani eklisan?
Τι δεν κατάλαβες από αυτά που γράφω παραπάνω?

den katalabeno an einai sigouro oti den tha ksanadoume fos i iparxi akoma elpida ? me ta germanika mazi...

Μάλλον μας κοροϊδεύεις, δεν βλέπεις ότι δεν ασχολούμαστε με το θέμα αυτό εδώ μέσα ??????

Και ούτε πρόκειται να ασχοληθούμε......

Πάντως ο δέκτης έχει τα προσόντα να μας συνοδεύει για αρκετό καιρό με κάποια upgrades..

Πως μπορουμε να προσθεσουμε καποιο δορυφορο στον δεκτη 2050 που δεν υπαρχει στη λιστα του μενου του? π.χ turksat 2A,3A

Κάπου στο μενού εκεί που επιλέγεις δορυφόρους έχει θέσεις χωρίς ονομασία δορυφόρου, βάζεις τα στοιχεία του και τη θέση στο diseq (αφού πρώτα έχεις βάλει lnb στο πιάτο και κεντράρεις και τον δορυφόρο που θέλεις) και τον έπιασες....

Κάποια πράγματα στο chip και για αυτό το λόγο δεν φοράνε το ίδιο firmware...

Στα υπόψη ότι όλοι οι tecview έχουν καταργηθεί από μοντέλα εδώ και ένα χρόνο και δεν παράγονται πλέον .... στη θέση βγήκε ο proview με κάποια πρόσθετα που δεν τα θυμάμαι...

ναι το ξερω αυτο.:music-smiley-005:
Στα υπόψη ότι όλοι οι tecview έχουν καταργηθεί από μοντέλα εδώ και ένα χρόνο και δεν παράγονται πλέον .... στη θέση βγήκε ο proview με κάποια πρόσθετα που δεν τα θυμάμαι...

Και συμπληρώνω ότι αν βρείτε κάπου τέτοιο δέκτη το πιθανότερο να είναι από επισκευή τροφοδοτικού ή θύρας ethernet.... οπότε προσέξτε μην τον πληρώσετε καινούργιο !!!!

δεν ξερω για το τροφοδοτικο αλλα η θυρα βγαζει ευκολα ζημια.τσεκαρισμενο...
Και συμπληρώνω ότι αν βρείτε κάπου τέτοιο δέκτη το πιθανότερο να είναι από επισκευή τροφοδοτικού ή θύρας ethernet.... οπότε προσέξτε μην τον πληρώσετε καινούργιο !!!!

προβλημα με τον ρυθμιστή ήχου

Είμαι κάτοχος ενός δέκτη Premium Q 7400. Tις τελευταίες ημέρες ο ήχος του δέκτη δεν αυξομειώνεται από το χειριστήριο ούτε δουλεύει η λειτουργία του αθόρυβου. Είναι περασμένο το firmware 2.74. Έχει αντιμετώπισει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Ευχαριστώ.

Re: προβλημα με τον ρυθμιστή ήχου

Είμαι κάτοχος ενός δέκτη Premium Q 7400. Tις τελευταίες ημέρες ο ήχος του δέκτη δεν αυξομειώνεται από το χειριστήριο ούτε δουλεύει η λειτουργία του αθόρυβου. Είναι περασμένο το firmware 2.74. Έχει αντιμετώπισει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Ευχαριστώ.

Ειμαι και εγω κάτοχος του παραπάνω δέκτη. Εχω παρατηρήσει ότι όποτε αυξομειώνω την ένταση του ήχου η εικόνα του δέκτη παγώνει...

Γενικότερα ο δέκτης είναι χειρότερος του TECVIEW 2051, και μπλοκάρει εύκολα...

Status
Not open for further replies.