TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
μια μικρη παρακληση ξεφυγαμε απο την οντοτητα του δεκτη και αρχισαμε τα παρατραγουδα που ειλικρινα δεν μας αφορουν

εχουμε τονισει κατα καιρους οτι τετοιες καταστασεις μπορει καποτε να πληγωσουν και να αρχισουμε να αναρωτιομαστε Γιατι σε μενα, αρε τους απατεωνες ...ρε τα λαμογια μας τα πηρανε χοντρα

επειδη ολοι μας εχουμε επιγνωση του τι αγοραζουμε ας ειμαστε τουλαχιστον σεμνοι απεναντι στους υπολοιπους που ακολουθουν το σωστο δρομο

σας εχει ηδη ενημερωσει πολλες φορες ο ΑΦΑΜ για το που μπορειτε να αντλειται πληροφοριες για τα τεκτενομενα του εν λογω δεκτη

ας σταματησει καπου εδω η παραφιλολογια που δεν εξυπηρετει πουθενα

Last edited:
Μήπως ξέρετε που μπορω να βρω τις οδηγιες του δεκτη σε ελληνικά (όπως για π.χ. πως να μεταφέρω ενα καναλι απο μια θεση σε μια αλλη, πως να δημιουργώ favorite list κ.λ.π)

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

Αλλος κοβει φλεβες και αλλος ειδε το φως του !
Ετσι δεν ειναι φιλε μου afam!!!
Περιμένωωω...

Υπάρχει μία συσκευούλα που λέγεται τηλέφωνο ........:FSGSFGS4:

θες και άλλα ????:BDGBGDB55::BDGBGDB55:-bye-

kalimera xthes pira ton tecview 2050FAE alla den kserw poion #####xxxxxxxxxxx na valw gia na dw to peiratiko!please help!

Last edited by a moderator:
Καλά, απο εκεί που τον πήρες δεν σου είπαν τίποτα? Δεν έχει εξυπηρέτηση πελατών?? Πάρε ένα τηλέφωνο στο ..πειρατικό και πες τους ότι δεν τους βλέπεις..

Να ξέρεις ότι εδώ δεν επιτρέπονται αυτού του είδους οι συζητήσεις. Το θέμα με την δράση του συγκεκριμένου δέκτη έχει εξαντληθεί.

Το ξέρει από χθες το βράδυ Αλέξη, τα είπαμε...

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

Καλά, απο εκεί που τον πήρες δεν σου είπαν τίποτα? Δεν έχει εξυπηρέτηση πελατών?? Πάρε ένα τηλέφωνο στο ..πειρατικό και πες τους ότι δεν τους βλέπεις..

Να ξέρεις ότι εδώ δεν επιτρέπονται αυτού του είδους οι συζητήσεις. Το θέμα με την δράση του συγκεκριμένου δέκτη έχει εξαντληθεί.

χαχαχα ρε συ Αλεξανδρε πεθανα λεμε!!!!!!!!

Καλησπέρα και από μένα στην παρέα σας …Έχω πρόβλημα με τον δεχτή
Το έχω δυο μέρες που το αγόρασα .. Έχω τέσσερα δορυφορικά πιάτα
Έχω diseqc εξωτερικό 1.0

Έχω βάλει στο μενού του δεχτή diseqc 1.0 hot bird sto 1
,, astra sto 2
hellas sto 3
hispasat sto 4
στο hot bird παίζει κανονικά στα αλλά όχι
ο xumax που έχω παίζει κανονικά
τα δορυφορικά πιάτα είναι σταθερά

στο μενου πήγαινε στην ...εγκατάσταση / ρύθμιση τάσης LNB / και στην τάση βάλε "ανοιχτό"...και στην αύξηση πάλι ανοιχτό

μήπως έχεις ανοικτό και τον Humax ??? και τους έχεις συνδέσει παράλληλα ???

αν ναι τότε μην έχεις και τους δύο δέκτες ανοικτούς.

να εισαι καλα φίλε afam .... o xumax δεν ειναι ανοιχτός....Απλός νόμιζα ότι έφταιγε το εξωτερικό diseqc αλλά δυστυχώς όχι… Το έκανα αλλά τυπωτά .. όταν κατεβάσω κανάλια μόνο από έναν δορυφόρο
Τότε παίζουν κανονικά αλλά μόνο από έναν ..καμία άλλη συμβουλή..

attachment.php

ξεκινώντας από το 1 βάζεις δορυφόρο και μετα στο 7 ορίζεις την πόρτα (αν δεν ξέρεις τα lnb με τι σειρά πάνε στο diseqc σε αυτό θα σε βοηθήσει κάθε φορά η μπάρα σήματος χαμηλα)

εγώ πχ, με ένα κάτοπτρο έχω Astra (κεντραρισμένο) και Hotbird (2lnb), άρα επιλέγω astra στο 1 και μετά βάζω στο 7 στον τύπο διακόπτη την πόρτα του 1.0 port1 (astra) και πάλι στο 1 βάζω Hotbird και μετά βάζω στο 7 στον τύπο διακόπτη την πόρτα του 1.0 port2 (hotbird) ........εκεί εσύ συνεχίζεις με τα άλλα lnb που έχεις 1.0 port3 και 1.0 port 4..........

λογικά..... ειδάλλως από Δευτέρα τηλέφωνο εκεί που πήρες τον δέκτη...-bye-

kalimera..Σε ευχάριστο πόλη … τα έκανα σήμερα το πρωί όλα αυτά.. είχα μηδένιση όλα τα κανάλια και άρχισα να περνάω πάλι έναν έναν δορυφόρο .. όλα έγιναν μια χαρά όταν από μια ωρα περίπου έσβησα τον δεχτή .. μου έγραψε αποθήκευση και έσβησε ..
Όταν τον άνοιξα και πάλι για άλλη μια φορά με τρέλανε πεζή μόνο ο άστρα και τυπωτά άλλο …ακόμα και όταν το μηδενίσω το diseqc στο άστρα παίζει μόνο αυτός ο δεχτής φοράει την 2,63(6,1,2) 09-ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2007

ξήλωσε την 2.63 πέρνα την 2.48 και κάντα από την αρχή .

Πρέπει να κάνεις «νέα εγκατάσταση» και να ξαναψάξεις τα κανάλια για να ενημερωθεί η λίστα

edit: αν δεν γίνει τίποτα και με αυτό τότε κάνε ότι σου είπα, πάρε τηλ τον πωλητή σου...

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗΣ
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ 2,63 ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑ

Φίλε Γιώργο τα έχω κάνει όλα καλά … ο δεχτής έχει τρελαθεί … παντός όταν το βγάλω από την πρίζα για μίση ώρα ξανά παίρνει μπροστά μήπως έχει πρόβλημα η φλας του δεχτή ο τεχνικός παντός που τον πυρρά είναι φίλος και δεν του έχει τύχη για τι δεν έχουν πολλή τέσσερα πιάτα σε ένα δεχτή…παντός το ψαχνό

Status
Not open for further replies.