TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλους.Είμαι καινούριος στο forum.Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα.Έχω κάποιες απορίες με το παραπάνω δέκτη.Μου το δώσανε πρίν 15 μέρες για να βλέπω λίγο φώς απο τη Ν@@Α αλλά παραμένει κλειστό το Σ/Κ.Επειδή όλο το ενδιαφέρον είναι εκεί, υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπω λίγο φώς εκεί:

Καλύτερα να διαβάσεις το thread από την αρχή το τι ανοίγει και το τι κλίνει δεν ενδιαφέρει τoν χωρο
Το έχουν πει εδώ τα παιδιά χιλιάδες φορές
καλως ηρθες :singer:

Γεια σας. Εγώ έχω τον 2050 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
Τις περισσότερες φορές όταν τον ανοίγω, μου βγάζει "χαμηλό σήμα".
Ή μου βγάζει χαμηλό σήμα σε Astra & Hellas sat(έχω αυτούς και hotbird).
To αντιμετωπίζω, βγάζοντας και ξαναβάζοντας το καλώδιο της κεραίας.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
:damnyou:

Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις diseqc ?????

Και ποιο firmware φοράει ο δέκτης ????

Γεια σας. Εγώ έχω τον 2050 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
Τις περισσότερες φορές όταν τον ανοίγω, μου βγάζει "χαμηλό σήμα".
Ή μου βγάζει χαμηλό σήμα σε Astra & Hellas sat(έχω αυτούς και hotbird).
To αντιμετωπίζω, βγάζοντας και ξαναβάζοντας το καλώδιο της κεραίας.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
:damnyou:
πραγματι το κανει αυτο ο δεκτης αλλα εχω την εντιπωση αμα αλλαξεις δορυφορο απο το menu του δεκτη δεν νομιζω να χρειαζεται να βγαλεις την κερεα
εγω τον ειχα σε Moter και οταν τον εστελνα σε δορυφορο δυσκολο δυτικα επαιρνα το μυνημα αλλα μετα κλειδωνε τον δορυφορο και ολα οκ
για τσεκαρε το διακοπτη σου μηπως θελει καμια αλλαγη
αν και νομιζω οτι το μυνημα θα το παιρνεις που και που

Teo μάλλον κάποιοι δέκτες και όχι όλοι, 3 χρόνια δεν μου το έκανε ποτέ αυτό ο 2050...

Καλησπερα και απο εμενα εχω το εξεις προβλημα στον 2050 απο το δικτυο το status και στα 2 connection step ειναι failed
εκανα restart το router αλλα τιποτα δεν εχει γινει ξερετε κατι αλλο ?

ο 51 το κανει σιγουρα το εχω δει αλλα οχι οτι εβγαζα και την κερεα δεν χρειαστικε αυτο
γιαυτο το λεω

Καλησπερα και απο εμενα εχω το εξεις προβλημα στον 2050 απο το δικτυο το status και στα 2 connection step ειναι failed
εκανα restart το router αλλα τιποτα δεν εχει γινει ξερετε κατι αλλο ?

Όταν λέει failed, ε τότε .....

για σας .εχουμε νεοτερα απο τη 2.75,-Κοντευει να ερθει Δεκεμβρος και δεν εχω εντοπισει κατι.ΑΝ Εμαθε κανεις τιποτα ας βοηθησει,ευχαριστω

ο 51 το κανει σιγουρα το εχω δει αλλα οχι οτι εβγαζα και την κερεα δεν χρειαστικε αυτο
γιαυτο το λεω

Για τον 2051 το ξέρω, ήταν πρόβλημα του λογισμικού.

Κάτι που δεν ίσχυε στον 2050 γιατί δεν έχουν τα ίδια λογισμικό... κάποιο από τα chip που φοράνε δεν είναι το ίδιο και εκεί ήταν το θέμα και για αυτό το λόγο θεωρείται πιο αξιόπιστος ο 2050 παρόλο που φοράει hardware σχεδόν δεκαετίας...

δλδ απο το υπονοουμενο να καταλαβω οτι δεν εχει καποιο προβλημα ουτε το router ουτε η θυρα του δεκτη?

Για τον 2051 το ξέρω, ήταν πρόβλημα του λογισμικού.

Κάτι που δεν ίσχυε στον 2050 γιατί δεν έχουν τα ίδια λογισμικό... κάποιο από τα chip που φοράνε δεν είναι το ίδιο και εκεί ήταν το θέμα και για αυτό το λόγο θεωρείται πιο αξιόπιστος ο 2050 παρόλο που φοράει hardware σχεδόν δεκαετίας...
πραγματι η εμπειρια μου ηταν σε 2051 δεν ξερω στον 2050 τι συμβαινει μπορει να εχουν αλλο Tuner αλλο chipaki δεν ξερω περι 2050
μου φενετε να ανοιξουμε ενα thread με 2051 για να βγαλουμε μια ακρη σε αυτα τα μπερδεματα:idea:

για σας .εχουμε νεοτερα απο τη 2.75,-Κοντευει να ερθει Δεκεμβρος και δεν εχω εντοπισει κατι.ΑΝ Εμαθε κανεις τιποτα ας βοηθησει,ευχαριστω

Προφανώς και όταν κάτι βγει θα το βρεις στη σελίδα του αντιπροσώπου....

Αλλά κάπoια πουλάκια λένε ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα βγει 2.75...

δλδ απο το υπονοουμενο να καταλαβω οτι δεν εχει καποιο προβλημα ουτε το router ουτε η θυρα του δεκτη?

πολλα μπορει να ειναι γραψε τι αναβαθμιση εχεις μεσα υπαρχουν κατι κοδικοι που πρεπει να περασεις πολλα ειναι
τωρα να εχει χαλασμενη ethernet θυρα λες να επεσες στην περιπτωση?

Last edited:
πραγματι η εμπειρια μου ηταν σε 2051 δεν ξερω στον 2050 τι συμβαινει μπορει να εχουν αλλο Tuner αλλο chipaki δεν ξερω περι 2050
μου φενετε να ανοιξουμε ενα thread με 2051 για να βγαλουμε μια ακρη σε αυτα τα μπερδεματα:idea:

Το άνοιγμα ενός άλλου νήματος θα ήταν και το ποιο σωστό γιατί ενώ αυτό το νήμα ήταν μόνο για τον 2050 τελικά μπερδέψαμε τα τηλεκοντρόλια μας !!!!!!!-bye-

Το άνοιγμα ενός άλλου νήματος θα ήταν και το ποιο σωστό γιατί ενώ αυτό το νήμα ήταν μόνο για τον 2050 τελικά μπερδέψαμε τα τηλεκοντρόλια μας !!!!!!!-bye-

δεν υπαρχει προβλημα απλα γνωριζω οτι γινετε ενας μικρος χαμος με το hardware των δεκτων ολα μπορει να συμβαινουν:operator:

Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις diseqc ?????

Και ποιο firmware φοράει ο δέκτης ????

Eυχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.
Τον δέκτη τον έχω περίπου 2 χρόνια και δεν έχω κάνει καμμία αναβάθμιση.

Πιο πιθανόν είναι να φταίει το diseqc, αν και με άλλον δέκτη(humax), δεν έχω πρόβλημα.
:bigcry:

Status
Not open for further replies.