Καλό είναι να λαμβάνεις κεντρικά τους astra 1 και παράκεντρα τους hotbird. Πάντως η διάσταση του κατόπτρου είναι μικρή για άψογα αποτελέσματα.φιλοι μου μια ερωτηση σε 85αρι πιατο μπορω να βαλω και δευτερο lnb ? για να πιανω hotbird kai astra?
Καλό είναι να λαμβάνεις κεντρικά τους astra 1 και παράκεντρα τους hotbird. Πάντως η διάσταση του κατόπτρου είναι μικρή για άψογα αποτελέσματα.
Να 'σαι καλά! Στο χόμπι των δορυφορικών υποστηρίζουμε την ίδια "ομάδα".:ernaehrung004:Αν και γαύρος σε ευχαριστώ για την βοήθεια !!!!:a0210:![]()
ξερει να μου πει καποιος φιλος τι συμβαινει με τα καναλια sexview αλλαξανε συχνοτητα?
Τι pm θέλεις φίλε μου. Άλλο σου λέει ο Afam. Να πας στο forum που είναι αφιερωμένο στο δέκτη σου λέει. Εκεί αναφέρει ότι μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή ο δέκτης. Τέλος πάντων επειδή μάλλον ούτε εγγραφή δεν έχεις κάνει αυτό που θέλεις θα το βρεις στον Hotbird 12360/27500/H.οκ ας μου στειλει καποιος φιλος πμ
Τί άλλο να ψάχνει; ο δέκτης ότι κάνει το κάνει μόνος του. Δεν έχει κάτι να ψάξεις. Ουσιαστικά δεν έχει απολύτως τίποτα να ψάξεις. Είναι για τους εντελώς αρχάριους. Plug & Play all the way που λένεΑυτό το ξέρει προφανώς!
Αλλο ψάχνει....
Αληθευει οτι fae 2051 κατεβαζει 100 καναλια περισσοτερα ?:ears:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.