TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
Καλύτερα να είμαστε χαλαροί με το όλο θέμα. Δεν υπάρχει λογική να βγάλανε καινούργιο μοντέλο και να κλείσουν στο καπάκι το "σύστημα". Και μην ξεχνάτε ότι δεν είναι μόνο ο Tecview αλλά και άλλοι δέκτες στο κόλπο οπότε δεν νομίζω να το κλείσουν το μαγαζί στο άμεσο μέλλον.
Μην κάνετε συγκρίσεις με μεμονωμένο δέκτη και μοντέλο του παρελθόντος και προκαλείτε πανικό άνευ λόγου κι αιτίας ίσα ίσα για να γεμίζουν οι σελίδες του thread γιατί στο τέλος θα γίνει δυσανάγνωστο και κουραστικό.

Καλύτερα να είμαστε χαλαροί με το όλο θέμα. Δεν υπάρχει λογική να βγάλανε καινούργιο μοντέλο και να κλείσουν στο καπάκι το "σύστημα". Και μην ξεχνάτε ότι δεν είναι μόνο ο Tecview αλλά και άλλοι δέκτες στο κόλπο οπότε δεν νομίζω να το κλείσουν το μαγαζί στο άμεσο μέλλον.
Μην κάνετε συγκρίσεις με μεμονωμένο δέκτη και μοντέλο του παρελθόντος και προκαλείτε πανικό άνευ λόγου κι αιτίας ίσα ίσα για να γεμίζουν οι σελίδες του thread γιατί στο τέλος θα γίνει δυσανάγνωστο και κουραστικό.

+1000:a0210:

Βασικό προσόν είναι η υπομονή και όχι ο πανικός , στο κάτω κάτω δεν πρέπει να γινόμαστε και αχάριστοι :em04special_8:

Ακριβως ετσι φιλε ALEX.
Και οπως λεγαν και οι παλιοι θελουμε "και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο".:flipout::flipout::flipout:

Καλησπέρα στην παρέα. -bye-

Νέος στο forum και μιας και σκέφτομαι να αγοράσω τον 2051 ξεκινώ δυναμικά με ερώτηση :)

Δεδομένου ότι ο δέκτης θα είναι πάνω σε router στο οποίο υπάρχουν επίσης desktop και laptop PCs, είναι δυνατό με κάποιον... μαγικό τρόπο (μέσω IP, ξέρω γω) να βλέπουν τα κανάλια και οι υπολογιστές του δικτύου; Προσοχή, δεν μιλάω για streaming μέσω Internet, αλλά για το εσωτερικό network.

Δεν παίζει αυτό Μπάμπη, καλώς ήρθες ...

ερωτηση απο καινουργιο. Μπορει καποιος να με βοηθησει με το τι να κανω για τα παγω ματα της εικονας .Εχω τον 2051 και παντα εχω προβλημα μετα απο 10-20 λεπτα παρακολουθησης το οποιο φτιαχνει για αλλα 15 λεπτα με αναβοσβησμα του δεκτη.Ενδιαμεσα πεταει για ενα η δυο δευτερα "καναλι κλειδωμενο":BDBDG54::BDBDG54:

κάποιο θέμα με το router έχεις, ψάξτο.... τα παγώματα αραιά και που είναι λογικό, αυτό που σου κάνει είναι καθαρά θέμα router.....

Προτινεις να κοιταξω τις ρυθμησεις η και αυτο καθεαυτο το ρουτερ μηπως δεν κανει?

Πιανω δουλεια να δω τι ψαρια θα πιασω. Αν υπαρχει και καμια ιδεα πως να πορευτω θα ημουν υποχρεος.Για ρουτερ εχω fritzbox

δεν τον ξέρω, εγώ στην αρχή παιδευόμουν 1 βδομάδα μέχρι να καταφέρω τις ρυθμίσεις !!!!!

καλό κουράγιο

Παιδια τα S-V παει καιρος που ειναι off ή κάνω λάθος?

εεεεεε, να διαβάζουμε και λίγο το φόρουμ βρεεεεεε:ernaehrung004:

πρόβλημα κάρτας, comming soon to a theater near you !!!!!

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

Από χθες το απόγευμα μαύρο σκοτάδι. Καμμιά ιδεά? Πέσανε οι server ή έχω εγώ πρόβλημα?

δεν μιλάμε για σέρφερς εδώ μέσα, είναι παράνομο !!!!:smash::smash:

το πρόβλημα είναι σε σένα....

εεεεεε, να διαβάζουμε και λίγο το φόρουμ βρεεεεεε:ernaehrung004:

πρόβλημα κάρτας, comming soon to a theater near you !!!!!

φορουμ? ποιο ειναι φιλε
ενα pm :BXVZCBXZ6::idea:

Status
Not open for further replies.