TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
έχει αναφερθεί πάμπολες φορές εδώ μέσα....

premiumX.eu γίνε μέλος

Δεν παίζει αυτό Μπάμπη, καλώς ήρθες ...
Κρίμα...
Δεν πειράζει όμως, έχει άλλα καλά :)

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και το καλωσόρισμα!

kalispera eimai kainourgios stin parea!!prin liges meres mou edwsan na dwkimasw ton 2051 fae.ola kala ta deixei alla kata kapoio tropo kanei epilektiko kleisimo kanaliwn. diladi enw paizei to sup....ort molis balei kapoion agwna live kleidwnei enw to upolipo paketo paizei.. exei na protinei kapoios tipota??sas euxaristw gia ka8e prospa8eia.

καλώς ήρθες, θα σε παρακαλούσα εδώ μέσα να μην αναφέρεσαι σε δυνατότητες του δέκτη οι οποίες είναι παράνομες !!!!!

τίποτα δεν γίνεται εσκεμμένα, κάποιες φορές έχει κακό καιρό !!!!!!

έχει αναφερθεί αρκετές φορές εδώ μέσα, αν δε σου κάνει κόπο διάβασε το thread από την αρχή...

Εχω την εντυπωση οτι ο ¨καιρος¨ παίζει μαζί μας για να δει τις αντοχες μας στην κακοκαιρία. Οπως και ναχει όμως εμεις χαιρόμαστε αυτό που έχουμε είτε με ήλιο είτε με συνεφια

Χαιρετω ολη την παρεα του ΑVclub .
Παιδια παρηγγειλα σημερα τον 2051,πιστευω εκανα καλη επιλογη.χρειαζεται κατι να κανω αλλο εκτος απο να τον συνδεσω με το ρουτερ για να βλεπω ολα τα καλουδια? Σορρυ αν εχει απαντηθει ξανα αλλα να ειναι λιγο δυσκολο να διαβασεις 58 σελιδες..... Ευχαριστω εκ των προτερων.:2thumb22sup:

Η τιμωρία σου για το καλώς ήρθες είναι να διαβάσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις !!!!!!:flipout::flipout:

και βέβαια εδώ μέσα δεν μιλάμε για τυχόν λειτουργίες του δέκτη που δεν είναι νόμιμες.....

Η τιμωρία σου για το καλώς ήρθες είναι να διαβάσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις !!!!!!:flipout::flipout:

και βέβαια εδώ μέσα δεν μιλάμε για τυχόν λειτουργίες του δέκτη που δεν είναι νόμιμες.....

:worshippy:Διάβασα αρκετές σελίδες, από τι κατάλαβα απλώς το συνδέεις με το ρούτερ και αυτό ήταν.Τώρα όσον αφορά για τα καλούδια που ανέφερα δεν μίλησα για τίποτα παράνομο, απλώς να μου δώσει κάποιος τα ''φώτα'' του μέσω pm σαν newton που είμαι πανω στα θέματα αυτά.Και από ότι ειδα εσύ φίλε Afam είσαι expert στο είδος αυτό...:ernaehrung004:

Last edited:
γίνε μέλος στο PremiumX.eu και εκεί μέσα θα βρεις την ενότητα Circle Service Int όπου και εκεί θα πρέπει να ζητήσεις από τον admin να σου κάνει εγγραφή...

όλες οι απαντήσεις περί κοσμοθεωρίας υπάρχουν εκεί μέσα !!!!!

Κοιταξε τις ρυθμισεισ σου στο router.Γιατι αυτες τις μερες ολα ειναι αψογα:em04special_8:

σκεφτομαι να προχωρησω για αγορα τον συγκεκριμενο δεκτη,
θα μπορουσε να πει καποιος αν αυτος ειναι δεκτης τυπου nannox 9600,nvision δλδ με ημερομηνια ληξεως δικτυακα ???
υποστηριζει newcamd servers οπως εχω ακουσει ??

ευχαριστω

Status
Not open for further replies.