TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
δεν έχει ημερομηνία λήξης Αλέξη.

Φίλε doctorm υποστηρίζει αυτό που ζητάς.

όσο για τα κολλήματα, να διαβάζουμε και λίγο το φόρουμ του δέκτη, έχω βαρεθεί πλέον να το γράφω......

maintenance service....

Αντώνη θα μου επιτρέψεις να έχω αντίθετη άποψη, ως πρώην κάτοχος Starbox 5400 και VisionNet 8000s.
Πρόκειται για δέκτες με ορίζοντα περίπου 2 ετών, οι οποίοι στη συνέχεια αντικαθιστούνται από άλλους.

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

Αντώνη θα μου επιτρέψεις να έχω αντίθετη άποψη, ως πρώην κάτοχος Starbox 5400 και VisionNet 8000s.
Πρόκειται για δέκτες με ορίζοντα περίπου 2 ετών, οι οποίοι στη συνέχεια αντικαθιστούνται από άλλους.

εννοείται ότι σου επιτρέπω, αλλά διαφωνώ ως προς το χρονικό διάστημα....:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

όσο για τα κολλήματα, να διαβάζουμε και λίγο το φόρουμ του δέκτη, έχω βαρεθεί πλέον να το γράφω......

Mister Antonis tongue....!!!!!

ΓŽΕ“ΓŽβ€˜ΓŽβ€ΊΓŽβ€ΊΓŽβ„’ΓŽβ€˜ΓŽΒ£ΓŽβ€’ ΓŽβ€” ΓŽβ€œΓŽβ€ΊΓŽΒ©ΓŽΒ£ΓŽΒ£ΓŽβ€˜ ΀ΟÎΒ₯.jpg

......:flipout:

εσύ το plasma σου και σε άλλη παραλία !!!!!!:party:

υ.γ. οι τρίχες έχουν γίνει γκρίζες, όχι καστανές !!!!!!

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

Φιλε δεν εχει καμια σχεση ο tecview με το starbox. o starbox ηταν κλονος του visionet που το υποστιρηζανε καποια λαμογια

Gia sas Pedia..
mipos ksereta ama bgike mia kainouria FW gia to tecview 2015 ? exo problima me tin 2.69 kai ithela na matho ama bgike kainouria
kai mia ali erotisi pos legete afti i site pali ( www.premium????) tin ksexasa pori kapios na me boithisi?
euxristo

καλησπερα σε ολους στο φορουμ.Ειμαι κατοχος ενος tecview 2051 fae υπαρχει τροπος να δει κανεις ποια εκδοση εχει μεσα αυτη τι στιγμη?ευχαριστω!!

θα σου έχει καεί η λάμπα !!!!!!

Μια χαρά λιακάδα έχει, άλλο πρόβλημα θα έχεις...ψάξτο

Δηλαδή πατάς το κουμπί info σε κάποιο κανάλι και σου βγάζει Conn. ή λέγοντας συνδεδεμένος εννοείς απλώς πάνω στο router; Αν πάντως μέχρι τώρα σου δούλευε και ξαφνικά δεν κάνει connect ενώ όλα τα υπόλοιπα μηχανάκια στο δίκτυο έχουν internet δοκίμασε 1ον) να δώσεις στατική IP αντί για DHCP και 2ον) να ξαναπεράσεις το firmware με RS-232 καλώδιο αλλά με τον Tecview αναμμένο. Του πατέρα μου είχε κολλήσει μετά από βραχυκύκλωμα του καλωδίου και μόνο όταν τον φλάσαρα ενώ ήταν αναμμένος άρχισε να κάνει ξανά connect. Μέχρι τότε ενώ όλα ήταν όπως πριν αρνούνταν να κάνει connect ότι κι αν δοκίμασα και όσα φλασαρίσματα κι αν του έκανα (σε κατάσταση αναμονής).

tecview 2051-update 2.70(6.1.2)-DHCP server on.
πατωντας το info δειχνει connect,οπως επισης μεσα στο:
δικτυο>service setup>status ,δειχνει κανονικα connected.

εφαγε κανα 2 φορες φλας και ανοιξαν 2-3 καναλια.
μετα,τιποτε....
τι εχει στραβωσει ρε παιδια?

την πρωτη φορα που εκανε update,κολλησε στο 649/1150(περιπου)και αναγκαστηκα να τον βγαλω απο τη πριζα για να ξεκολλησει..

Status
Not open for further replies.