TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σας

Μολις εχτες αποκτησα τον TecView 2051 χωρις να γνωριζω κατι για το συγκκριμενο μηχανημα. Για 2 ωριστες περιπου που χαζευα ειδα 2 φορες κολλημα της εικονας για κανα-δυο δευτερα. Ελπιζω να μην ειναι κατι συμαντικο. Γραφτηκα και στο πολυειπωμενο [email protected] οπου ελπιζω να μου λυση αρκετες αποριες (ελπιζω να μην εχω προβληματα), στο μελλον.
Αυτα για τωρα.

Καλες διακοπες να εχετε ολοι σας!!!

κάποιος που γνωρίζει πως να εισάγει νέα k**s ας μου στήλει ένα pm

Τηανκσ

Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

κάποιος που γνωρίζει πως να εισάγει νέα k**s ας μου στήλει ένα pm

Τηανκσ

Υπάρχουν πολλοί αγώνες φόρμουλα!
Υπάρχει η F1, F2,.....αλλά υπάρχει και η....F3!!! :idea::idea:

Τελικά ο φίλος μας είχε εισιτήριο για το σιρκουί και τόχε ξεχάσει......
Μετά την ιδιαίτερη επικοινωνία μας, το βρήκε!!!
Ολα καλά!

Καλημερα σε ολα τα παιδια.

Οσοι εχουν γραφτει στο [email protected] μηπως θα ηταν καλυτερα να φτιαξουμε ενα φορουμ, οπου θα μπορουσαμε να μιλαμε 'πιο ελευθερα' σχετικα με τον συγκεκριμενο δεκτη? Τα αγγλικα μου δεν ειναι και τοσο καλα, με αποτελεσμα στο Circle Service να μην καταλαβαινω αυτα που γραφοντε. Υποθετω πωσ υπαρχουν και αλλοι σαν και μενα με προβλημα στα αγγλικα. Τι λετε?

ευχαριστω.

Υπάρχουν πολλοί εκεί μέσα που μιλάνε ελληνικά. Αν θέλεις κάποια βοήθεια, στείλε PM. Ίσως μπορώ να σε βοηθίσω.

Καλησπέρα παιδιά.Είμαι νέος στο forum και κάτοχος ενος άλλου δέκτη που εδώ και ένα μήνα είναι κλείδωμένος.
θα ήθελα να μάθω αν ο tecview ανοίγει το πακέτο της ν..α γιατί αυτό είναι που με καίει περισσότερο....
Ευχαριστώ πολύ...

Φίλε μου καλώς ήλθες.

Την πληροφόρηση που θέλεις πιστεύω οτι θα την βρεις αν ψάξεις λίγο στο νετ.

Εδώ που είμαστε και στο συγκεκριμένο νήμα δεν ασχολούμαστε με δραστηριότητες που δεν είναι νόμιμες..

Re: TecView 2050FAE - Χειροκίνητη τοποθέτηση συχνοτήτων καναλιών

Γιά χαρά σε όλους.

Μήπως ...μήπως..... θα μπορούσε κάποιος να μας πει πως μπαίνουν χειροκίνητα οι συχνότητες για κανάλια στον TecView 2051 ;;;;;;

Στο φόρουμ είδα ότι το BBC εκπέμπει τους Ολυμπιακούς αγώνες σε πολύ καλή ποιότητα στον Astra 2B (28.2°E) - 12441.00 V σε 4 η 6 streams.

Εχω πιάτο που κοιτάζει στον Astra 2D ........ ποιά είναι η σωστή διαδικασία να βάλουμε αυτά τα 4/6 streams που εκπεμπουν από τον Astra 2B (28.2°E) - 12441.00 V ;;;;;;

Ευχαριστώ

1ος Τρόπος : Μενού, εγκατάσταση, αυτόματη ανίχνευση, βρίσκεις εκεί που λέει όνομα δορυφόρου τον astra, πατάς το κόκκινο πλήκτρο θα κάνει μια σάρωση ο δέκτης και θα τα περάσει στη μνήμη του. 2ος Τρόπος : Μενού, εγκατάσταση, χειροκίνητη ανίχνευση, βρίσκεις εκεί που λέει όνομα δορυφόρου τον astra, πας αποκάτω στη συχνότητα τη βάζεις χειροκίνητα καθώς και την πολικότητα στη συνέχεια, πατάς το κόκκινο κουμπί και είσαι έτοιμος.

Καλημερα σε ολα τα παιδια.

Οσοι εχουν γραφτει στο [email protected] μηπως θα ηταν καλυτερα να φτιαξουμε ενα φορουμ, οπου θα μπορουσαμε να μιλαμε 'πιο ελευθερα' σχετικα με τον συγκεκριμενο δεκτη? Τα αγγλικα μου δεν ειναι και τοσο καλα, με αποτελεσμα στο Circle Service να μην καταλαβαινω αυτα που γραφοντε. Υποθετω πωσ υπαρχουν και αλλοι σαν και μενα με προβλημα στα αγγλικα. Τι λετε?

ευχαριστω.

Ξέρω ένα φόρουμ που ασχολείται.Θα σου το στείλω σε πμ.Όποιος άλλος θέλει μόνο με πμ θα του το πω.

Ξέρω ένα φόρουμ που ασχολείται.Θα σου το στείλω σε πμ.Όποιος άλλος θέλει μόνο με πμ θα του το πω.
Μπορεις σε παρακαλω να μου το στειλεις? Ευχαριστω

Έκδοση λογισμικού: 2.71 (6.1.2)

Ημερομηνία SW: 10 Αυγούστου 2008

.....απ' ότι είδα τίποτα περισσότερο....αλλά και τίποτα λιγότερο...:a0210:

Status
Not open for further replies.