TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
συγνωμη εχω χασει κατι νομιζω!!
ολα τα παραπανω ειναι για τον 2050?

τα κουτια πιστεβω ειναι περομοιοτυπα απλα σημασια για μενα ειναι οι λιστες καναλιων
γιατι πραγματικα ειναι λιγο πεδεμα με τις συχνοτητες
ομως συμφωνα με τα παραπανω προγραμματα θα γινει ποιο ευκολη η ζωη για τους κατοχους των δεκτων αυτων
επισις με την πρωτη ευκαιρια ας ανεβει μια λιστα καναλιων για να βοηθηθουμε
λιγο:idea:

το παραπάνω πρόγραμμα υπάρχει εδώ και τρία χρόνια, παρακαλούσα όλα τα παιδιά εδώ μέσα να παρακολουθούν το φόρουμ του δέκτη..... αλλά......

από τη στιγμή όμως που ανέβηκε ανοιχτά στο site του επίσημου αντιπρόσωπου το έβαλα και εδώ....

το παραπάνω πρόγραμμα υπάρχει εδώ και τρία χρόνια, παρακαλούσα όλα τα παιδιά εδώ μέσα να παρακολουθούν το φόρουμ του δέκτη..... αλλά......

από τη στιγμή όμως που ανέβηκε ανοιχτά στο site του επίσημου αντιπρόσωπου το έβαλα και εδώ....

δεν εχει σημασια αν ειναι παλιο σιγουρα θα βοηθησει τους χρηστες να δουλεψουν με τους δεκτες τους ωστε να τους αναβαθμισουν και να λυσουν το οποιο τυχον προβλημα μπορει να υπαρξει
ακομα κει εγω τον Yumi μου τον αναβαθμHσα σημερα με παρα πολυ παλιο προγραμμα γιατι ειχε προβλημα με τα s1.s2 s3 στις 13 Μοιρες της ανατολης
11727v 27500 :flipout:(sorry for the out of topic)

Τα φώτα σας γατί έχω μπερδευτεί
Σκέπτομαι να κάνω την αναβάθμιση 2,73 αλλά προβληματίζομαι με αυτά που γράφτηκαν σχετικά με αποθήκευση - μεταφορά καναλιών από το δέκτη 2050 στο pc .
μετά την αναβάθμιση θα χρειαστεί να κάνω μεταφορά καναλιών στοv δεκτή? Η βοηθά σε περίπτωση που κάτι στραβώσει στον δέκτη

η λιστα καναλιων σε τι μορφη αρχειου βγαινει στον 2050?

δεν το θυμάμαι παιδιά, αλλά πλέον μπορείτε να επαναφέρετε τα κανάλια κανονικά !!!!

κάπου μέσα στο site Ζώτου υπάρχει ένας channel editor φτιαγμένος για τον δέκτη ....

mia apli erotisi..... i teleytaia version einai nomimi na yparxei sto site tou antiprosopou?? kanei oti kanei kai i proigoumeni??

telika ti ginetai me ta peri nomimo/paranomo??

Ο αντιπρόσωπος έχει πάντα τη νόμιμη βερσιον......

Γεια σας παιδια...
Επεσε στα χερια μου ενας PremiumQ 2650F με το extra module για το διαδικτυο.
Στην αρχη επαιξε καλα.
Τον τελευταιο καιρο αρνειται να παρει ip ο δεκτης...
Και χειροκινητα να την βαλω (DHCP OFF) παλι αρνειται να παιξει.
Εχω κανει restart,εχω ξαναπερασει το firmware...
Εχω αλλαξει θεση στο δικτυο.Το εχω βαλει και ασυρματα και κατευθειαν στον ρουτερ.Εχω κανει restart τον ρουτερ,αλλα τιποτα.
Ο ανθρωπος που μου τον προμηθευσε μου λεει πως στο δικο του δικτυο παιζει μια χαρα και μου τον ξαναεστειλε.
Εχετε καμμια ιδεα;;
Μεσα εδω διαβασα και πως καποιος αλλο παλιοτερα ειχε αυτο το προβλημα,αλλα δεν διαβασα καπου την λυση...
Καμμια βοηθεια;;;
Σας ευχαριστω...

(Τωρα ειδα πως μετα απο 2 χρονια στο site δεν ειχα κανει ουτε ενα ποστ,δεν ειχα δωσει εναν χαιρετισμο,σας χαιρετω λοιπον και σας ευχαριστω που με δεχτηκατε).

Last edited:
Λογικά τον επιστρέφεις στον άνθρωπο που σου είπε ότι δεν έχει πρόβλημα, βλέπεις αν όντως δουλεύει και αν δουλεύει ψάχνεις να δεις πλέον τι γίνεται με το ρουτερ σου...

Αυτο ειναι δυσκολο αυτην την στιγμη γιατι ειμαστε σε διαφορετικες πολεις με 3 ωρες ταξιδι αναμεσα μας.
Ο ρουτερ γιατι να φταιει;
Δεν αλλαξα κατι...
Μπορει ο ρουτερ απο μονος του να πει..."στοπ"...σε καποιο μηχανημα,οταν ολα τα αλλα (πισι,λαπτοπ,repeater,κα) δουλευουν κανονικα;;
Και οταν δεν εχω αλλαξει κατι στον ρουτερ;
Εχω τον fritz box 7140 A Annex,παντως....
(παντως αυτο που διαβασα στο επισημο φορουμ,νομιζω πως ειναι αληθεια..."αυτος ο δεκτης ειναι για τα σκουπιδια"..γραφουν στο φορουμ)
Αν εχετε καποια ιδεα πως να τσεκαρω τον ρουτερ οτι δεν δημιουργει αυτος προβλημα...ειναι ευπροσδεκτη...

Θα σε γελάσω, είναι και κάτι που δεν μας έχει απασχολήσει εδώ μέσα.

Δεν έχουμε και κατόχους του δέκτη μιας και το θέμα μας εδώ είναι είναι ο 2050 σαν δέκτης και μόνο.

Για ότι άλλο εκτός τις νόμιμες χρήσεις του δέκτη θα ήταν πιο σωστό να κοιτάξεις το φόρουμ του δέκτη σου...

Και καλώς ήλθες......

υ.γ. αν ο δέκτης σου είναι αγορασμένος από νησί ίσως να έχεις πρόβλημα και δεν πρόκειται να σε καλύψει ο επίσημος αντιπρόσωπος....

Σε ευχαριστω για τις απαντησεις.
Και το επισημο φορουμ δεν μου απανταει κατι σε αυτο το θεμα.
Ετσι ψαχνω στο διαδικτυο να δω αν θα βρω καποιον με το ιδιο προβλημα και που ισως βρηκε την λυση.
Γραφω εδω γιατι διαβασα μερικες σελιδες πιο πισω πως εχει ξαναανφερθει αυτο το προβλημα και επειδη ο tecview και ο premiumQ ειναι αδελφια που απλα αλλαζει το κουτι,το ονομα και καποιες λεπτομερειες ακομα.
Σε ευχαριστω...
Θα συνεχισω το ψαξιμο και αν βρεθει καποιος με την λυση θα χαρω να την διαβασω. :a0210: :a0210: :a0210:

Status
Not open for further replies.