TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
Σας χαιρετώ και εγώ και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει manual δέκτη στα ελληνικά;

ακουσα οτι ερχεται καινουργιο PremiumQ, αντικαταστατης του 2051, ξερεις κανεις κατι γι'αυτο το μοντελο?

συγνωμη αλλα επειδη δεν βγαζω ακρη-αν δεν υπαρχει προβλημα- για τον 2051 ποιο 2.73 FW θα πρεπει να κατεβασω; ευχαριστω

μα φυσικά αυτό που λέει ότι είναι για τον 2051 !!!!!!!!!!!

Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

Ο αντιπρόσωπος έχει πάντα τη νόμιμη βερσιον......

Αυτό σημαίνει οτι δεν κάνει αυτά που έκανε η προηγούμενη version?
Γιατί αν είναι έτσι να μην τη κατεβάσουμε...

Re: Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

ελα που δεν το βρίσκω? ενω βρήκα για τον 2050

μέσα στο φόρουμ του δέκτη, ψάξε για download του 2051.....

Re: Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

Αυτό σημαίνει οτι δεν κάνει αυτά που έκανε η προηγούμενη version?
Γιατί αν είναι έτσι να μην τη κατεβάσουμε...

κατά προτίμηση πάντα να κατεβάζετε από το φορουμ του δέκτη...

ισχύει, αλλά όταν θα βγει η νεώτερη της 2.73 όσοι φοράνε από 2.71 και κάτω δεν θα μπορούν να τη περάσουν !!!!!

Ο δικός μου υπολογιστής δεν έχει τέτοια έξοδο για να συνδέσω τον 2050.
Τι θα κάνω?

Πάμε πάλι από την αρχή !!!!!!!!!!!

παίρνεις από κάποιο κατάστημα ένα αντάπτορα usb σε rs232, συνδέεις το άλλο καλώδιο πάνω του και είσαι έτοιμος !!!!!

είναι νωρίς ακόμα, αν υπάρξει κάτοχος τότε καλό θα είναι να ανοίξει ένα καινούργιο θέμα !!!

είναι νωρίς ακόμα, αν υπάρξει κάτοχος τότε καλό θα είναι να ανοίξει ένα καινούργιο θέμα !!!

λεω να κανω την αρχη

άντε με το καλό και κάνε και μια παρουσίαση του δέκτη σε ένα καινούργιο νήμα, μέσα στα όρια πάντα του avclub....

άντε με το καλό και κάνε και μια παρουσίαση του δέκτη σε ένα καινούργιο νήμα, μέσα στα όρια πάντα του avclub....

μας δουλευουνε, αλαξανε μονο το κουτι, ο 3051 ειναι πιο μικρος,αλλα ειναι ακριβος το ιδιο μηχανημα,επειδη εχω μοτερ στο πιατο ο 2051 οπως εχω ξαναγραψει με χαλαγε οταν αλαζε αποδορυφορο σε δορυφορο εγραφε χαμηλο σημα και καναλι χωρις προγραμμα,:violent-smiley-030: Ε ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ..
το software ειναι το ΙΔΙΟ:grandpa:

Status
Not open for further replies.